Hayir yok. Göğüsume yatip uyuyordu
Ben aslen izmitliyim. Izmit ile ilgili bir grup daveti geldi. Gruba dahil oldum,üyeleri incelerken resmini gördüm. Ben evlilik hayatini yuretebilecegimden emin olmadigim icin hic bu konuyu acmamistim.loyalty88 .!.:Hesabı nasıl gördün yani başka isim aynı fotoğraf..Birde 6 yıl boyunca sen hiç evlenmek istemedin mi yada nereye kadar böyle gidecek falan ne bileyim işte yani..6 yılda neler olur ya basiretin bağlanmış desem bilemedim..Madem cinsellik yok maddiyat yok ne istedi bu adam manyak mı?Dava açarım ya 6 yılımı söke söke alırım geri ben olsam..
O 40 ben 35Kusura bakma çok soru sordum ama yaşlarınız kaç peki ?
En azından bunu almamış senden. Profesyonel yalancı ama bazı vicdansızlardan vicdanlı ...
O 40 ben 35
Bu kadar yalani söyleyen birinin aşkına inanilir mi ki
Bunun hiç önemi yok ki artik. En güzeli Allah'a havale edip sessizce gitmek
Hem karisini çocuğunu aldatacak, hem internetten kizlari kandiracak hem de yanina kalacak öyle mi ? Kimbilir kekledigi kaç kizdan birisin ? Boyle bir adamin hicbir kurumun ekmeğini yememesi gerekiyor. Konusmalarin bir kopyasini eşine, diğer kopyasini da calistigi birimin yönetimine gönder. Yanina kar kaldikca kandirdigi kiz sayisi artacak. Boşver basinii agritma Allaha havale et diyenlerin ve senin kizinin da boyle bir adama belki bu adama rast gelmeyeceği ne malum ? O zaman da bos verebilirler mi merak ettim doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?