Yardımcı hanımın günahını mı alıyorum

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.968
13.894
448
Ankara
Hayırlı sabahlar
Günlerdir aklımdan çıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var

Haftada bir yarım gün gelen bir yardımcım var ismi “ Ayşe “ olsun

Ayşe doğal olarak başka evlere de gidiyor yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz

Gittiği evlerden birinin sahibi çalışan bir hanım ona güveniyor anahtarını veriyor ki bende öyle

Bir gün o hanımın evinden bahsederken işte çok büyük ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde görüntülü arar sana gösteririm”

evin hanımı çalışıyor evde değil ben tabii çok rahatsız oldum dedim ki “ sakın öyle bir şey yapma olur mu hiç ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gerçekten rahatsız etti

Gelelim olay gününe
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı çıktım işlerimi halledip döneceğim o evde yalnız

Evim tabii dağınık zaten öyle olmasa neden çağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o günkü halinden çok çok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gördü hani

Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp üzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor önce mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı

Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor

derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)

İyi de ben zaten yarım saat evvel o evden çıktım
Ne halde olduğunu biliyorum bu bir

İkincisi o halde olmasa zaten sen gelemezdin yani iş tanımın bu

Üçüncüsü ben zaten geri döneceğim yani görüşeceğiz geldiğimde söyle

Önceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi çocuklarının üstüne Yemin etti
Haliyle ben üzüldüm peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra çeşitli bahaneler ile onu çağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla çağırmak da istemiyorum

Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum

Hayırlı sabahlar
Günlerdir aklımdan çıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var

Gittiği evlerden birinin sahibi çalışan bir hanım ona güveniyor anahtarını veriyor ki bende öyle

Bir gün o hanımın evinden bahsederken işte çok büyük ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde görüntülü arar sana gösteririm”

evin hanımı çalışıyor evde değil ben tabii çok rahatsız oldum dedim ki “ sakın öyle bir şey yapma olur mu hiç ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gerçekten rahatsız etti

Gelelim olay gününe
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı çıktım işlerimi halledip döneceğim o evde yalnız

Evim tabii dağınık zaten öyle olmasa neden çağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o günkü halinden çok çok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gördü hani

Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp üzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor önce mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı

Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor

derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)

Önceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi çocuklarının üstüne Yemin etti
Haliyle ben üzüldüm peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra çeşitli bahaneler ile onu çağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla çağırmak da istemiyorum

Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum
Baskasina atsin ya da atmasin ben de bir daha cagirmazdim. Hareketleri yeterli zaten. Bence haklisiniz. Bir daha cagirmayin. Sinirini asmis.

Vijdanınız rahat olsun kesinlikşe bende aynı şeyi düşünürdm
Yani değil mi hiç bir mantığı var mı? 2 yıldır hiç böyle bir şey yapmadı dahası ben şehir dışında değilim ki hani sen yokken kızlar evi ne hale getirmiş bak desin
Ben çıktım yarım saat sonra o girdi biliyorum yani evimin halini

Resim atmamış olsa bile, böyle bir şüphe varsa çağırmayın tabiki
Bu vijdansızlık hak yeme değil
Kendi çizmiş bu imajı
Resim atmak ne öyle hiç olcak şey mi ya

Hayırlı sabahlar

Gelelim olay gününe

Başkasına atıyormuş. Evi yardımcı gelmeden toparlamakta haklıymışım demek.

Cocukların buyuktu sankı yanlıs mı hatırlıyorum :confused:
16/13/6 yaşındalar
Analarından görüyorlar güzelim 😂

Şaka bir yana pedagog da söyledi tertip düzen vs söyleyerek değil yaşayarak öğretilir öyle dahil edilir çocukların hayatına dedi

Ev işi kadar sevmediğim şey yok ya 🙈
Misal 3 tane daha çocuğum olsun seve Seve bakarım ama ev işi öldürüyor beni

ayrıca bu yardımcıların pişkinşliğide beni benden alıyor.hayır yani en iyi ihtimalle (ki kesinlikle inanmıyorum) size attığını düşünecek olursak böyle konuşmaya hakkı yok.ev temiz olsa sen işsiz kalırsın sanki yardımcıyı oturmaya çağırıyoruz allahın yarabbim ya
Bende de hata var bi bakıyorum enseye şaplak olmuşuz koyamıyorum sanırım o mesafeyi

Evde yardımcı varken evi terketmeyin bence bu kim olursa olsun, bu ilk gözüme çarpan şey konunuzda. Hırsızlığa davetiye çıkartabilirsiniz. Birde kadını artık çağırmamnız iyi olmuş sizin yerinizde kim olsa aynı şeyi yapardı zaten.

Size veya bir başkasına. Sonuçta telefonunda sizin mahrem olan evinizin fotoğrafları var mı var. Size atsa bile 1 ay sonra bir başkasına "Bak evine gittiğim kadın ne kadar dağınık." Demeyeceğini bilemezsiniz.

Bence içiniz rahat olsun.
Çok haklısınız bunu hiç düşünmemiştim acaba sildi mi? Ya da daha evvel de bunu yaptı mı?

Back
X