Yardımcı hanımın günahını mı alıyorum

Hayırlı sabahlar
Günlerdir aklımdan çıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var

Haftada bir yarım gün gelen bir yardımcım var ismi “ Ayşe “ olsun

Ayşe doğal olarak başka evlere de gidiyor yaklaşık 2 yıldır çalışıyoruz

Gittiği evlerden birinin sahibi çalışan bir hanım ona güveniyor anahtarını veriyor ki bende öyle

Bir gün o hanımın evinden bahsederken işte çok büyük ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde görüntülü arar sana gösteririm”

evin hanımı çalışıyor evde değil ben tabii çok rahatsız oldum dedim ki “ sakın öyle bir şey yapma olur mu hiç ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gerçekten rahatsız etti

Gelelim olay gününe
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı çıktım işlerimi halledip döneceğim o evde yalnız

Evim tabii dağınık zaten öyle olmasa neden çağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o günkü halinden çok çok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gördü hani

Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp üzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor önce mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı

Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor

derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)

İyi de ben zaten yarım saat evvel o evden çıktım
Ne halde olduğunu biliyorum bu bir

İkincisi o halde olmasa zaten sen gelemezdin yani iş tanımın bu

Üçüncüsü ben zaten geri döneceğim yani görüşeceğiz geldiğimde söyle

Önceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi çocuklarının üstüne Yemin etti
Haliyle ben üzüldüm peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra çeşitli bahaneler ile onu çağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla çağırmak da istemiyorum

Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum
Dogru olani yapmissiniz. Aranizdaki muhabbet samimiet nasil ileri olabrki bunu yapabilir ben ankamin evinde yapmam utanmali bence bazi insanlarin kulturleri cok farkli due ucundan braz haksizlik yapmayayim diyorum ama yok bu ahlak

Keşke beni biraz tanısaydınız hayatımda canını acıttığım tek insan olmamıştır!
O konuda eşiniz Doğumda ne taktı diye sorulmuştu başlıkta buydu bende takılanı söyledim
Başka bir üye bana “ sen değersizsin onlar sana takılmamış yatırım için takılmış “ minvalinde bir yorum yapınca diğer açıklamayı yaptım

Ama mesela eşim dövüyor diyene gidip ay benim ki asla dövmez mi demişim ya da maddi sıkıntınız var diyene ay benim hiç yok mu demişim
Kaldı ki yorumumun devamına bakın eşimle iş dolayısıyla ayrı yaşadığımızı bunun da maddi bir karşılığının asla olmayacağını yazmışım hava atmak nedir can acıtmak nedir
16 yıllık evliliğimin 13 yılı ayrı geçti tek başına 3 tane kız büyüttüm ne gençliğimi ne gelinliğimi ne evliliğimi bildim bu acıttı mı sizi? Beni hep acıtıyor da
Sabah sabah beni ağlattınız
Kim insafsız şimdi
Gerçekten özür dilerim bütün kalbimle ben sizi hiç ağlatmak istememiştim, konunuzu dağıttığım için de ayrıca özür dilerim. Kimsenin ne yaşadığınızı hiçbirimiz bilemeyiz o konuda da haklısınız. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.

Ayşe saçmalamış.haddini fena halde aşmış,kusura bakmayacak.Sen kimsinde bana benim evimin dağınık resimlerini atıyosun?.Ayşe dengesiz.

Hayırlı sabahlar
Günlerdir aklımdan çıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var

Gittiği evlerden birinin sahibi çalışan bir hanım ona güveniyor anahtarını veriyor ki bende öyle

Bir gün o hanımın evinden bahsederken işte çok büyük ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde görüntülü arar sana gösteririm”

evin hanımı çalışıyor evde değil ben tabii çok rahatsız oldum dedim ki “ sakın öyle bir şey yapma olur mu hiç ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gerçekten rahatsız etti

Gelelim olay gününe
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı çıktım işlerimi halledip döneceğim o evde yalnız

Evim tabii dağınık zaten öyle olmasa neden çağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o günkü halinden çok çok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gördü hani

Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp üzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor önce mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı

Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor

derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gör diye (ama önce bir bocalama hissettim gerçekten)

Önceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi çocuklarının üstüne Yemin etti
Haliyle ben üzüldüm peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra çeşitli bahaneler ile onu çağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla çağırmak da istemiyorum

Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu düşünüyorum
Bu tarz bir olay yaşadım ben de. Tartıştığım biri konuşmamızın ekran resmini almış bana attı. Şaşırdım ben. Dedim ki neden bana atıyorsun İkimizin konuşmasını dedim. Sen kesin başka birine yetiştiriyosun dedim. Bocaladı. Yanlışlıkla almışım ekran resmini, sana başka bir şey atacaktım ama yanlışlıkla aldığım ekran resmini attım dedi. Bir daha asla konuşmadım o kişi ile. Öyle yalan mı olur yani. Bence iyi yapmışsınız. Bugün evinizin resmini atan yarın sırlarınızı da ifşa eder. Allah korusun eve hırsız girmesine bile neden olur o resimler. Başkası görse o resimleri falan. Çok ayıp ya

Gerçekten özür dilerim bütün kalbimle ben sizi hiç ağlatmak istememiştim, konunuzu dağıttığım için de ayrıca özür dilerim. Kimsenin ne yaşadığınızı hiçbirimiz bilemeyiz o konuda da haklısınız. Allah evlatlarınızı size bağışlasın.
Önemli değil ben biraz ağlak bir insanım zaten
Amin dualarınız için cümlemizin evladını esirgesin rabbim

Bu tarz bir olay yaşadım ben de. Tartıştığım biri konuşmamızın ekran resmini almış bana attı. Şaşırdım ben. Dedim ki neden bana atıyorsun İkimizin konuşmasını dedim. Sen kesin başka birine yetiştiriyosun dedim. Bocaladı. Yanlışlıkla almışım ekran resmini, sana başka bir şey atacaktım ama yanlışlıkla aldığım ekran resmini attım dedi. Bir daha asla konuşmadım o kişi ile. Öyle yalan mı olur yani. Bence iyi yapmışsınız. Bugün evinizin resmini atan yarın sırlarınızı da ifşa eder. Allah korusun eve hırsız girmesine bile neden olur o resimler. Başkası görse o resimleri falan. Çok ayıp ya
Allah ayağına dolaştırdı deyiminin karşılığı bu sanırım

Yıllardır yardımcı gelecek evi toplayalım diyen annelerle boşa didişmişiz. Anneler her zaman haklıdır.

Kadın başkasına atıyormuş ve size gelmiş belli ki. Toplarlamaya çalışmış maalesef. Bence daha önce de atıyordu ama size yakalandı.

Çocuklarınız büyükmüş biraz düzenli olsanız kendiniz halledersiniz aslında. Çocuklarınıza da yanlış örnek oluyorsunuz. Kız ya da erkek çocuğu dağınıklığını toplamayı öğrenmeli. Kişisel sorumluluğunu almalı.

Hayırlı sabahlar

Gelelim olay gününe

Çok doğru düşünüyorsunuz.
Kesinlikle bir daha evinize sokmayın derim.
Her şey beklenir.

Çok saçma hareketler yapmış.Bence en doğrusunu yapmışsın.Haddini bilseymiş,ev temiz olsa bu işi yapıp para kazanamazdı zaten

Aklima direk yanlışlıkla atmis olacagi geldi.. hem cok laubali geldi davranislari. Nedemek nasil dagittigini gör istedim.

Temizlik yapmak degilde, etrafı toparlıyorum ben. Dagınıklıgı kaldiriyorum ortadan ki daha çok daha rahat iş yapılsın.
Temizlik yapanı da var dağınıklık tabi kaldırılabilir vakit varsa çünkü dediğiniz gibi iş daha rahat yapılır hızlı yapılır ve daha çok iş yetişebilir

Acikcasi ben de cok rahatsiz olurdum ve baska birine yolladigini dusunurdum. Dusuncesi bile cok rahatsizlik verici. Ama iste bir sonra gelenin de nasil olacagini allah bilir, 2 yildir yaninizda calisan kadin boyleyseo_O

Ayşe teknolojiyi yeni keşfediyor olabilir mi? Annem de akıllı telefon edinip wp kurduğundan beridir saçma sapan sürekli fotoğraf yolluyor :KK70:Ama tabiki doğru değil. Rahatsız olduktan sonra çağırmanın anlamı yok.

bence size yollaması bile yeterli bir sebep..
Bana gelen bir yardımcı da evimin pis olduğunu söylemişti. Bir daha almadım. Sonuçta 5 çayına çağırmıyoruz onları..

Benim anneme temizliğe gelen hanımın instagram hesabı vardı. Reklam amacıyla oraya temizliğe gittiği evleri before-after tarzı çekip paylaşıyordu. Annemin evini de hiç sormadan paylaşmış bir daha da çağırmadı annem.
Çok teknolojikmiş.çağa ayak uydurmus kadın resmen.ay çok hoş😂

Back
X