- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Meraktan ölüyorum adam kimin profiline bakıyor kimlerle yazısıyor desenize şuna siz.
Hic sanmıyorum. Bu zamana kadar görmeniz gerekeni görmüşsünüzdür zaten.Öyle degil iste. Tek biseyini görmem buz gibi sogutur beni
Hic sanmıyorum. Bu zamana kadar görmeniz gerekeni görmüşsünüzdür zaten.
niye beraber degilsiniz, yaninda degil peki?Görmedim iste. Mesele de bu.
niye beraber degilsiniz, yaninda degil peki?
dalga icin degil, yardim icin soruyorum bunu, inan
belki boylelikle anlarsin hesaplara erisme luzumu olmadigini..
Görmedim iste. Mesele de bu.
ama ozetle seninle degil dostum.. bahanelerle kendini uzme ve kendine zaman kaybettirme.. belki de imkansizin pesinde kosarken mutlulugu kaciriyosun.. umursamamak seni daha agir gosterir.. tabi ergen tribine girmeden, gercekten umursamamak..Cevapsiz sorular var bi sürü ortada kisaca söylemek gerekirse
Gormemen daha iyi , inan bana. Mutluluk pozlari olabilir, baskasiyla fotosu olabilir facebookunda, acip bakma, gorup sen uzulursun.
Kendi gozlerinle gormene gerek yok ki, ben senin bir kere yazdiklarini okumustum, telefonu acik kalmistii herifin sanirsam. Isyerindeki evli bir hatun buna hesap soruyordu ?! Evli kadinla yatip kalkan bir tipi seviyorsun sen, siz zaten birbirinize uygun degilsiniz. Bu herif firsat duskunu bir insan, evlilik kafasi zaten yok; seni daha saf ve naif buldum. O seni umursamayip onune geleni dusurmeye calisirken sen de onun icin yas/burc istatigi tutuyorsun yazik degil mi sana? Bu adam sana layik degil. ille de gozlerinle gormene gerek yok tekrar soyluyorum.
Neymiş cevapsız sorular?Cevapsiz sorular var bi sürü ortada kisaca söylemek gerekirse
Ya o konuda da emin degilim iste. Evli kadin konusunda yani, Acik ve net kanit görmem lazim, o zaman tamamen sogurum biliyorum.
Hahaha gülme komsuna gelir basınaherkez yaşını soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?