Yardimci olabilir misiniz?

Z zipzip 'cım, eskı konularını cok okuyamadım, yenı mı ayrıldınız? henüz acın tazeyse normal böyle düşünmen, zamanla gececek ınan... ama böyle onu sureklı gozonunde tutarsan,bılgılerıne,yasantısına ulaşmaya calısır ya da ulasırsan kendı ısını zorlaştırırsın...

Görmedim iste. Mesele de bu.

Gormemen daha iyi , inan bana. Mutluluk pozlari olabilir, baskasiyla fotosu olabilir facebookunda, acip bakma, gorup sen uzulursun.

Kendi gozlerinle gormene gerek yok ki, ben senin bir kere yazdiklarini okumustum, telefonu acik kalmistii herifin sanirsam. Isyerindeki evli bir hatun buna hesap soruyordu ?! Evli kadinla yatip kalkan bir tipi seviyorsun sen, siz zaten birbirinize uygun degilsiniz. Bu herif firsat duskunu bir insan, evlilik kafasi zaten yok; seni daha saf ve naif buldum. O seni umursamayip onune geleni dusurmeye calisirken sen de onun icin yas/burc istatigi tutuyorsun yazik degil mi sana? Bu adam sana layik degil. ille de gozlerinle gormene gerek yok tekrar soyluyorum.

Zaten canin yaniyor, sacma sapan islere girip kendi canini kendin extra yakma derim.

Ben de su anda birinina rkasindan agliyorum ama su anda buraya gelse o..u cocugu der, s..tiri cekerim cunku gururumu kirdi. haydi her seyi gectim, onurun sana ne diyor? Gurunu kirmis, ezmis gecmis birini sevme bence.

Son düzenleme:
Cevapsiz sorular var bi sürü ortada kisaca söylemek gerekirse
ama ozetle seninle degil dostum.. bahanelerle kendini uzme ve kendine zaman kaybettirme.. belki de imkansizin pesinde kosarken mutlulugu kaciriyosun.. umursamamak seni daha agir gosterir.. tabi ergen tribine girmeden, gercekten umursamamak..
seninle olmak isteseydi, o dedigin sorulari es gecer yada seninle arardi cevabini.. net olalim lutfen..

Ya o konuda da emin degilim iste. Evli kadin konusunda yani, Acik ve net kanit görmem lazim, o zaman tamamen sogurum biliyorum.

Cevapsiz sorular var bi sürü ortada kisaca söylemek gerekirse
Neymiş cevapsız sorular?
Sen bu soruyu çözsen başka birşey bulursun
Neden anlamak istemiyorsun psikolojik destek alman lazım
Çünkü artık bu takıntılar seni esir almış
Aldatılmış, dayak yemiş bir kadına o anda yasını soracak kadar saçmalıyorsun artık

Ya o konuda da emin degilim iste. Evli kadin konusunda yani, Acik ve net kanit görmem lazim, o zaman tamamen sogurum biliyorum.

Bu kadin degilse baskasidir, evli degilse bekaridir...sonucta seninle degil, eninde sonunda baskasiyla olacak bu herif. Sogumak icin ille de kanita ihtiyacin yok sekerim, bence sogumak icin yeterli sebebin var. Seni sevmeyen, takmayan birinden nefret etmelisin, askin egonu koreltmesin. Egonu bu kadar geriye atma lutfen, baskalarini tercih eden birine egon ofke duymali.

Dertli, sıkıntılı, stresli ve kendine göre sorunları olan insanlara sürekli yaşlar kaç diye yorum yazan gereksiz bir insan olarak hakediyosun bu sıkıntıları.
Gerçekten sana hepimiz çok doluyuz yani ama sana yine oh olsun demiycem umarım atlatırsın eski sevgilisi 33 yaşında olan arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…