Yardimci olabilir misiniz?

ay kızlar sorcam soramadım YAŞar Nuri Öztürk nişanlanmıştı, noldu evlendi mi o

Z zipzip konu açtığına pişman olcan vallahi, durduramıyorum kendimi efenim

Karanlık oda meselesi ne be.

zıpzıp konuyu terk etme. bekliyoruz.
başka konularda yaş sorma alışkanlığına sonra devam edersin

şifresini öğrenirsen bu sefer oralara girip bakmadan edemezsin daha kötü yani

Panpa, ask acisina tek cozum baska birini sevmek bence.

Yani simdi ne desem bos, unut dicem kolay degil, ama en azindan kafani baska seylerle oyala. Kitap oku, arkadaslarinla bulus, git yuksek lisansa basla tez cilesi cek, isyerinde daha cok sorumluluk al.........ama kafan bosalsin. Nasilsa eninde sonunda baska birine asik olacaksin, o zaman bu herifin yuzunu hatirlamazsin bile.

Ben 2 kere asik oldum hayatimda. 1.den darbe yedigimde bittigi icin ayri, bir daha baska kimseyi sevmeyecegim icin ayri aglayip uzuldum, kendime acidim. Sonra ne oldu dersen 2. kere asik olacagim adamla tanistim, 1.cinin yuzunu bile unuttum, beynimde kirinti hatirasi kalmadi. (o da agzima s...ti ama ayri hikaye). Yani dieycegim su ki, su anda baska birini sevmek olanaksiz geliyor biliyorum ama gayet mumkun oldugunu bil.

Bu herifi dusunme artik, s..tir et gec gitsin. Zaman her seyin ilaci, insallah yeni sevgilinle tez zamanda tanisirsin.

Not : Bunca ahkam kestim ama ben de cok kotu durumdayim, olesiye mutsuzum. Ne olacak bizim halimiz boyle ?

Son düzenleme:
Zipzip sakin bunu yapma...ozel hayatin ihlaline girer adam dava bile acabilir sana canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…