- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
20 lise mezunuyum yani çalışmıyorum
Yanlış yazmıssınız:) ben yorumcuyum yazan kişi değilim:)evet eşinizin annesi bu konuyu size yansıtmamalıydı. Burda hatalı olan siz değil eşiniz zaten.
Annesi ve sizi karşı karşıya getirmemeliydi. Ben sizin yerinizde olsam nişanlım olmadan o alışverişe gitmezdim ve nişanlımı ailesi ile karşı karşıya getirmemesi eğer bir problem olursa bunu sana söylemesini aynı şekilde senin de bir sıkıntı olursa bunu eşinle çözeceğini söylemen gerekir. Aynı konu sizin aileniz için de geçerli.
Eşinizin ailesi sizin gibi kıyafete çok para vermeyebilir ve o an o şekilde farkında varmadan tepki göstermiş olabilir benim ailem de hiçbir zaman kıyafete yüksek rakamlar ödemez, orta gelirli aileler için bu durum çok normal.
Bu arada o hanım dediğiniz nişanlınızın annesi ve sizin kayın valideniz şimdiden bu kadar mesafeli ve keskin çizgiler sürerseniz evliliğiniz zor geçer. Bence daha dikkatli olun.
öncelikle merhaba :) Bilmiyorum dertmi ama sizinle hem paylaşmak hemde bu konu hakkında yardım almak istedim . benim düğünüm 19 eylülde olacak, bizde düğünlerde masrafın %99 erkekler karşılar abilerimi evlendirdik ordanda biliyorum hemde sülalemin adetini her neyse evlenmeden önce düğün alışverişi yapılacak bana büyük ihtimalle 4 gün sonra kaynanam beni götürecek alışverişe, asıl sorunum duyduğuma göre kaynanam çok cimri ama cimriysede bu alışverişi yapmak zorunda düğün alışverişi için diyarbakırda bir yer ayarlamış görümcem aradı herşeyi ordan alıcaz dedi bana tamam dedim , benim gerçekten marka tatıntım var tamam markadan vazgeçerim ama çok ama çok affedersiniz ipek eşarptan vazgeçemem dediğim gibi kaynanam çok cimri nişan kıyafetimi onlar almıştı ve sadece 200 tl tutmuştu buna bişey demiyorum ama gelene gidene neredeyse herkese biz 200 tl ye kıyafet aldık çok pahalı gibisinden şeyler söylemiş yengeme yani amcamın karısına bu kuytafeti alacağımıza 2 takım abiye alırdık bile demiş şimdiden görmemiş gibi gösterdi beni.. nişan kıyafeti aldığımız gün erşarp da al demişti bana 130 tl olduğunu görünce eşarpmı olur dedi ben gerçekten yanlış anlamayın lütfen diğer eşarpları takamıyorum ki.. yahu bu devirde 50 tl ye etek bile bulamıyoruz varsada kalitesiz yada çok nadir şuandan korkuyorum ne alırsam ya insanlara görmemişim gibi yansıtırsa ben babamın evinde istediğimi alırdım gerçekten onları düşürmek için demiyorum ama almasak bile kıyafetlerim var ancak bu gerekliymiş dedi annem ve geline en az 8, 9 takım kıyafet alınır eşarp ve iç çamaşırları saymıyorum bile ( tabi bunu alırlarsa ıkı yıldan fazla alacaklarını düşünmüyorum kaynanamın 8 senelik 10 senelik etekleri duruyor bilerekmi giydi bilmiyorum ama sormamama ragmen kaç yıllık olduğunu söyledi) annem dilediğini al dedi eşarbınıda al dedi iyi al az al dedi ama ben çok çekiniyorum alışverişten ve dedğim gibi korkuyorum ya imada bulunurlar yada çevreme söylerler ben çok çekinirim ne yapıyım arkadaşlar.. dedğim gibi bu det değil sadece yardım almak istedim.. nasıl saçma bir konu demek isterseniz yazmayın lütfen tekrar diyorum dert değil :)
Bıde onlarlaa yaşayacaksınız.Maddı durumları kotu,herşeye karışıacaklar,yanı sen pahalı zeytınyagı alsan kızacaklar.bıde çalışmıyorsunuz hep beraber olacaksınız.bu boyle olacak yanı.onlarla yaşıyacağız .. kaynanam cimri diye duydum o herşeyin hesbaını sonradanda yapar bence yinede günahını almıyım
Yanlış yazmıssınız:) ben yorumcuyum yazan kişi değilim:)
hay Allahım 2 yıullık takıntı değil benim kıyafetlerim var ama onlar 2 yıl kadarda almazlar demek istedim 1 parcada alsam 10 parcada alsam .. ipek eşarp alınca markasını göstermiyorum kafama rahatca takabildiğim için yazıyorum .. ayıp ya yorumunuzu dikkatli yapın konmuda alışveriş için yardım istedim nerelere çekildi gerçekten ayıp ne yapıyım diğer konularımı 9+ 3 ay boyunca zorda olsa azda olsa sindirdim.. bu konuyu bile açtığıma pişmanım siz insnalara yardımcı olmak yerine onların hayatlarıyla dalga geçiyorsunuz bu son konumdur dahada açmam burası yardım alma yeri diye biliyordum nedense konu hep farklı yerlkere çekildi rica ediyorum siz ve sizin gibiler yazmasın hayatınız on numara olduğu için bizim hayatlarımızı küçümsüyorsunuz
Ama ayni ev icinde daha neler neler duyacaksin uzgunum ama kendini hazirla buna.yok o istiyor.. bana öyle denildi ve aldığım 200 tl lik abiyeyi tüm dünyaya söylemesi peki ben bunu cimriliğe yorarım
zevkli olabilir. Surprizlerle dolu bir iliski. 1 kere gordugun adamla seksYa biraz ayıp olacak ama bir kere gördüğün biriyle ve kvnin evinde nasıl birlikte olacaksın ay ben sevişgen bir kadınım yok ya düşünemiyorum hiç
Çok mantıklı :)Yerinizde olsam alışverişe gider pahalı ne varsa alırdım. Altın takı falan da çok çok isterdim. Belki bu kız bize uymaz diye işi bozarlardı. Sizin bunu yapabileceğiniz yok belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?