- 9 Haziran 2016
- 274
- 113
- 18
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
Allah korusun tabiki inşallah o durumlara kadar gelmem de sadece ailem okadarda vicdansızlık yapmaz demek istedim aslında ordabosansam geri seve seve isterler diyorsun adeta
sonra cikip dinletemiyorum diyorsun
bak kendinle celisiyorsun .
hangi aile bastan istemedigi mutsuz olacagi evladini yakip sonradan gel suyunu dokeyim der ki ?
Olur mu yanlış anlamıyoruz elbette yaşaması daha zordurben herşey yaptım gerçekten sabahlara kadarda ağladım annemede neredeyse nişanlı olduğum günden beri hergünde diyorum babama çıtlattığında bile konu hemen kapanı veriyormuş kabullenmem okadar kolay olmadı gerçekten ama bu saatten sonrası nasıl olur lütfen kusura bakmayın ama yazması yaşaması gibi değil siz yazıyorsunuz kolay snaıyorsunuz ama çok zor benim için.. sakın yalıs anlamayın beni tekrar kusra bakmayın
Hiç sorma. Bide demiyor mu 50 tl ye etek bile yok varsa bile kalitesiz. Kaliteyi yazan marka dan ibaret sanan kişiler asıl kaliteden anlamıyor. Şahsen kendi mesleğim de bu olduğu için hiç bir ürüne de ederinden fazla para vermem. Maliyetini bilirim. Uygun fiyata alacağım yerleri bulurum.Firma Marka olan ürünlerinin bazılarını. Fason üreticiyle anlaşarak yaptırır sonra o ürünü sana örn. 300 e satar sen marka giydim dersin üstündeki ambleminden dolayi. ...sonra o ürünü fason üretici satar kendi yerlerinde amblem üstündedir sadece ensedeki marka yazısı çıkartılır 15 20 liraya malesef bizler isime para veriyoruz
peki nosanlini uzaktan yada yakindan taniyormusun bir bagin vs var mi ?Allah korusun tabiki inşallah o durumlara kadar gelmem de sadece ailem okadarda vicdansızlık yapmaz demek istedim aslında orda
yok artık nereler çektiniz yaaYahuu kız vazgecmek istemiyor ki. Yoksa konu basligi babam beni zorla evlendiriyor olurdu! Derdi ipek esarp onun. O esarbi sadece evde takabileceginin farkinda bile degil!
hay allahım yarabbim yapabildiğin indirimlerle seni kutlamamımı istiyorsun anlamıyorum ki .. ben tesettür kıyafetlerinden bahsediyorum 40 tl ye tulumu çok gördük onun fiyatı anca okadar eder yoksa adam ne diye okadar zarar soksun kendisini sizde bununla övününHiç sorma. Bide demiyor mu 50 tl ye etek bile yok varsa bile kalitesiz. Kaliteyi yazan marka dan ibaret sanan kişiler asıl kaliteden anlamıyor. Şahsen kendi mesleğim de bu olduğu için hiç bir ürüne de ederinden fazla para vermem. Maliyetini bilirim. Uygun fiyata alacağım yerleri bulurum.
200 tl lik tulumu 40 tl den30 tl ye indirmiş insanım ben:) git en iyi markaya o kumaş o kalıpta bulamazsın. Hepte hayret eder çevremdekiler sen bu giyisileri bu fiyata nasıl alıyorsun diye. Kendine ayrı ev açamayan annesi ile beraber oturacak adamdan ipek eşarp istemekde nesi ki. Onunda indirimle yarısı kadara satıldığı yerler var. Vah ki vah yani bu şekilde bakalım ileride gelinmi kv mi galip gelecek. Bu tatlı alışverişin birde aynı evde oturma durumu olacak. Kv yi deplasmanda merak ediyorum.
Zaten düğün öncesi geline giyisi vs alma olayına hiç girmiycem. Bazen alışverişte görunce bile bazı diyalogları şok oluyorum resmen.
Geçen bir yere gittik bit pazari kot uzun etek 179 lira ne igrençti birde nine bile gitmez ağzım açık kaldi o da markayı ben duymadim ama o markayiHiç sorma. Bide demiyor mu 50 tl ye etek bile yok varsa bile kalitesiz. Kaliteyi yazan marka dan ibaret sanan kişiler asıl kaliteden anlamıyor. Şahsen kendi mesleğim de bu olduğu için hiç bir ürüne de ederinden fazla para vermem. Maliyetini bilirim. Uygun fiyata alacağım yerleri bulurum.
200 tl lik tulumu 40 tl den30 tl ye indirmiş insanım ben:) git en iyi markaya o kumaş o kalıpta bulamazsın. Hepte hayret eder çevremdekiler sen bu giyisileri bu fiyata nasıl alıyorsun diye. Kendine ayrı ev açamayan annesi ile beraber oturacak adamdan ipek eşarp istemekde nesi ki. Onunda indirimle yarısı kadara satıldığı yerler var. Vah ki vah yani bu şekilde bakalım ileride gelinmi kv mi galip gelecek. Bu tatlı alışverişin birde aynı evde oturma durumu olacak. Kv yi deplasmanda merak ediyorum.
Zaten düğün öncesi geline giyisi vs alma olayına hiç girmiycem. Bazen alışverişte görunce bile bazı diyalogları şok oluyorum resmen.
eski konularımı oku sonra bunu yaz.. nedir bu nasıl bir düşünce ya sadece ne yapıyım dedim en baştada belirtim dert değil diyeYahuu kız vazgecmek istemiyor ki. Yoksa konu basligi babam beni zorla evlendiriyor olurdu! Derdi ipek esarp onun. O esarbi sadece evde takabileceginin farkinda bile degil!
Kafama yatmayan şeyler var ..
neler mi ? şunlar ; kayinvalidem cok cimri biri oyle diyorlar dedin
insan amcasinin karisini tanimaz mi ?
bunu suna dayanarak soyluyorum
konundaki su kisma bakarak " nişanlanacağı kişi doktor yemin ederimki söyleyin bu adaletmi ailem beni tınlamadan verdi amcamın oğluna "
nisanlimi bir kere gordum dedin
ama amcanin ogluymus ?????????
öyle deme bak canim muhtemelen senin buyugun tesettür giyim çok gereksiz pahali adamlar malesef aldığı 5 kuruşluk ürünü 50 kuruşa satıyor ..hay allahım yarabbim yapabildiğin indirimlerle seni kutlamamımı istiyorsun anlamıyorum ki .. ben tesettür kıyafetlerinden bahsediyorum 40 tl ye tulumu çok gördük onun fiyatı anca okadar eder yoksa adam ne diye okadar zarar soksun kendisini sizde bununla övünün
ne doktoru ..Kafama yatmayan şeyler var ..
neler mi ? şunlar ; kayinvalidem cok cimri biri oyle diyorlar dedin
insan amcasinin karisini tanimaz mi ?
bunu suna dayanarak soyluyorum
konundaki su kisma bakarak " nişanlanacağı kişi doktor yemin ederimki söyleyin bu adaletmi ailem beni tınlamadan verdi amcamın oğluna "
nisanlimi bir kere gordum dedin
ama amcanin ogluymus ?????????
ya ben fake konu için ne diye gecenin 3 üne 4 kadar buralarda durayım yapmayın lütfenKonu fake olabilir. .
İnşallah öyledir. .
oyle zatenKonu fake olabilir. .
İnşallah öyledir. .
Ben indirim ile övünmedim orda senin anlayış kabiliyetin o. Size mağazada 180 tl ye etiket yuttururlarken ben 40 tl liği 30a alıyorum dedim. Sen daha 50 tl ye etekmi var diye gez dur. Geçim nedir bilmiyorsun. Seni ileride rencide edebilecekleri şeyler bunlar. Aynı evin içinde fitil fitil burnundan gelecek olan 100 bilemem kaç liralık eşarba silersin sonra göz yaşlarını.hay allahım yarabbim yapabildiğin indirimlerle seni kutlamamımı istiyorsun anlamıyorum ki .. ben tesettür kıyafetlerinden bahsediyorum 40 tl ye tulumu çok gördük onun fiyatı anca okadar eder yoksa adam ne diye okadar zarar soksun kendisini sizde bununla övünün
ilk konuna bak anlarsinne doktoru ..
bizde pat diye almıyoruz ki indirim istiyoruzöyle deme bak canim muhtemelen senin buyugun tesettür giyim çok gereksiz pahali adamlar malesef aldığı 5 kuruşluk ürünü 50 kuruşa satıyor ..
hayır kardeşimin nişanlısı doktor benimkisi mobilya dükkanları var yahuilk konuna bak anlarsin
istersen bende ekran goruntusu alip atarim ama üşeniyorum bak bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?