yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

bosansam geri seve seve isterler diyorsun adeta
sonra cikip dinletemiyorum diyorsun
bak kendinle celisiyorsun .
hangi aile bastan istemedigi mutsuz olacagi evladini yakip sonradan gel suyunu dokeyim der ki ?
Allah korusun tabiki inşallah o durumlara kadar gelmem de sadece ailem okadarda vicdansızlık yapmaz demek istedim aslında orda

Olur mu yanlış anlamıyoruz elbette yaşaması daha zordur
Ama inan evlenirsen herşey daha zor olacak
Hepimiz seni düşündüğümüz için yazıyoruz
Nişanlın nasıl biri tanıdığın kadarıyla bana mümkün gelmiyor ama bişeyler hissediyomusun
Ne bileyim sesini duyunca mesaj atınca ne hissediyorsun mesela

Hiç sorma. Bide demiyor mu 50 tl ye etek bile yok varsa bile kalitesiz. Kaliteyi yazan marka dan ibaret sanan kişiler asıl kaliteden anlamıyor. Şahsen kendi mesleğim de bu olduğu için hiç bir ürüne de ederinden fazla para vermem. Maliyetini bilirim. Uygun fiyata alacağım yerleri bulurum.

200 tl lik tulumu 40 tl den30 tl ye indirmiş insanım ben:) git en iyi markaya o kumaş o kalıpta bulamazsın. Hepte hayret eder çevremdekiler sen bu giyisileri bu fiyata nasıl alıyorsun diye. Kendine ayrı ev açamayan annesi ile beraber oturacak adamdan ipek eşarp istemekde nesi ki. Onunda indirimle yarısı kadara satıldığı yerler var. Vah ki vah yani bu şekilde bakalım ileride gelinmi kv mi galip gelecek. Bu tatlı alışverişin birde aynı evde oturma durumu olacak. Kv yi deplasmanda merak ediyorum.

Zaten düğün öncesi geline giyisi vs alma olayına hiç girmiycem. Bazen alışverişte görunce bile bazı diyalogları şok oluyorum resmen.

Annenizin dedigi gibi az ve öz iyisinden alin.
9 takim kiytirik kiyafet alip iki giymede deforme olacagina 3 4 takim kaliteli olsun.
Az olunca goze batmaz. Cok da gerekli degil bence bu alisverisler. Omur boyu mu onlarin aldiklarini giyeceksiniz sanki.

Bir de "iki yildan fazla alacaklarini dusunmuyorum"demissiniz. O kismi anlamadim. Iki yil sonra da mi onlar giydirecek sizi? Cok sacma..

hay allahım yarabbim yapabildiğin indirimlerle seni kutlamamımı istiyorsun anlamıyorum ki .. ben tesettür kıyafetlerinden bahsediyorum 40 tl ye tulumu çok gördük onun fiyatı anca okadar eder yoksa adam ne diye okadar zarar soksun kendisini sizde bununla övünün

Geçen bir yere gittik bit pazari kot uzun etek 179 lira ne igrençti birde nine bile gitmez ağzım açık kaldi o da markayı ben duymadim ama o markayikV ev sahipliği konusunda bomba olacak deplasmanda bilmem de

Yahuu kız vazgecmek istemiyor ki. Yoksa konu basligi babam beni zorla evlendiriyor olurdu! Derdi ipek esarp onun. O esarbi sadece evde takabileceginin farkinda bile degil!
eski konularımı oku sonra bunu yaz.. nedir bu nasıl bir düşünce ya sadece ne yapıyım dedim en baştada belirtim dert değil diye

Kafama yatmayan şeyler var ..

neler mi ? şunlar ; kayinvalidem cok cimri biri oyle diyorlar dedin
insan amcasinin karisini tanimaz mi ?

bunu suna dayanarak soyluyorum
konundaki su kisma bakarak " nişanlanacağı kişi doktor yemin ederimki söyleyin bu adaletmi ailem beni tınlamadan verdi amcamın oğluna "

nisanlimi bir kere gordum dedin

ama amcanin ogluymus ?????????

Konu fake olabilir. .
İnşallah öyledir. .

öyle deme bak canim muhtemelen senin buyugun tesettür giyim çok gereksiz pahali adamlar malesef aldığı 5 kuruşluk ürünü 50 kuruşa satıyor ..

ne doktoru ..

Ben indirim ile övünmedim orda senin anlayış kabiliyetin o. Size mağazada 180 tl ye etiket yuttururlarken ben 40 tl liği 30a alıyorum dedim. Sen daha 50 tl ye etekmi var diye gez dur. Geçim nedir bilmiyorsun. Seni ileride rencide edebilecekleri şeyler bunlar. Aynı evin içinde fitil fitil burnundan gelecek olan 100 bilemem kaç liralık eşarba silersin sonra göz yaşlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…