- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
- Konu Sahibi saranghae_glsn
-
Sen amcasının oğluyla nişanlanan kız değil misin?
Ömrün boyunca bir kez mi gördün kuzenini?
İpek esarpları aldır tabi ki. Evlendikten sonra onlara sarılır mutlu olursun artık. Engelli çocukların olduğunda da onlarla silersin göz yaşlarını.
lütfen terbiyenize takının nasıl cümleler bunlar ben defalarcada yazmadımmı elimdne bişey gelmedi diye niye böyle bir yorum yazıyorsunuz bu nedir yahuSen amcasının oğluyla nişanlanan kız değil misin?
Ömrün boyunca bir kez mi gördün kuzenini?
İpek esarpları aldır tabi ki. Evlendikten sonra onlara sarılır mutlu olursun artık. Engelli çocukların olduğunda da onlarla silersin göz yaşlarını.
hala inkar ediyorHönnkk bu ne yaman celiski derler adama. Nasil bir olayin icine düstük biz yahuu ://
ben böyle bişey dememdim sorsan cevabını verirdim amcamın oğlıyla nişnalandığımı niye saklıyım zaten tüm konularım bunurumla alakalıHönnkk bu ne yaman celiski derler adama. Nasil bir olayin icine düstük biz yahuu ://
özgur olmama gerek yokbakın burdan yalan atacak halim yok fazla özgürsüznüz anlaşılan yalnız benim durumumda çok kişi var nişanlımla görüşmedim vallahide billahide niye yalan atıyım
lütfen terbiyenize takının nasıl cümleler bunlar ben defalarcada yazmadımmı elimdne bişey gelmedi diye niye böyle bir yorum yazıyorsunuz bu nedir yahu
Hayatımla ilgili bu kadar hoyrat olabilsem uzaya giderim yeminleLina fazla değil şu kadar cesaretim olsun 2 senemi feda edip tıpa hazırlanırım, oyy oyy
bunların hepsi doğru hiçbirinide inkar etmedim sizin hayatınız dört dörtlük olabilir..Hönnkk bu ne yaman celiski derler adama. Nasil bir olayin icine düstük biz yahuu ://
sonunda ya
bunu diyorum iste
ekran goruntusunu bile alip attim hala inkar ediyor
sonunda ya
bunu diyorum iste
ekran goruntusunu bile alip attim hala inkar ediyor
ya yok belki enistesinin oglutla evleniyor nerden biliyorsun bosverTerbiyeyle ne alakası var? Amcanın oğluyla evleniyorsun, başına geleceklere hazır olmalısın.
evet oyle :) belkide kuzeni yazmistirİnkar mi ediyor? Kendi yazdıklarını mı?
Hiç sorma. Bide demiyor mu 50 tl ye etek bile yok varsa bile kalitesiz. Kaliteyi yazan marka dan ibaret sanan kişiler asıl kaliteden anlamıyor. Şahsen kendi mesleğim de bu olduğu için hiç bir ürüne de ederinden fazla para vermem. Maliyetini bilirim. Uygun fiyata alacağım yerleri bulurum.
200 tl lik tulumu 40 tl den30 tl ye indirmiş insanım ben:) git en iyi markaya o kumaş o kalıpta bulamazsın. Hepte hayret eder çevremdekiler sen bu giyisileri bu fiyata nasıl alıyorsun diye. Kendine ayrı ev açamayan annesi ile beraber oturacak adamdan ipek eşarp istemekde nesi ki. Onunda indirimle yarısı kadara satıldığı yerler var. Vah ki vah yani bu şekilde bakalım ileride gelinmi kv mi galip gelecek. Bu tatlı alışverişin birde aynı evde oturma durumu olacak. Kv yi deplasmanda merak ediyorum.
Zaten düğün öncesi geline giyisi vs alma olayına hiç girmiycem. Bazen alışverişte görunce bile bazı diyalogları şok oluyorum resmen.
yuh yani neyi saklamışım ben gizli bişey yazsaydım yeni hesap açardım niye saklıyım neyse o bişeyimi saklamıyorum siz yanlış okuyorsunuzhala inkar ediyor
yok hic hormemis vs vsinkar etmiyor ki ?
kardeşi doktorla kendisi amcasının oğluyla nişanlı..
İnkar değil yahala inkar ediyor
Hayir dört birlik bile degil bunu bilemezsin. Cevap ver o halde amcanin ogluyla mi nisanlisin? Önceki konuda issiz demissin simdi mobilya dükkani var dedin. Amcanin oglu 20 yildir bir kez mi gördün sadece? Cvp lütfennbunların hepsi doğru hiçbirinide inkar etmedim sizin hayatınız dört dörtlük olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?