yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

sonunda ya
bunu diyorum iste
ekran goruntusunu bile alip attim hala inkar ediyor

lütfen terbiyenize takının nasıl cümleler bunlar ben defalarcada yazmadımmı elimdne bişey gelmedi diye niye böyle bir yorum yazıyorsunuz bu nedir yahu

Bence yapmanız gereken şey bunlara takılmamak. Adettir diye yapın ama kafanızı yormayın, bence bi tane öylesine alıverin eşarp bi kere takar sonra takmazsınız, kendi aldıklarınızı takarsınız. Dünyada çok daha değerli, anlamlı, önemli, güzel şeyler var. Bunlara üzülüp zihninizi yormayın.

Ayrıca 200 tl ye nerde nişan elbisesi bulmuş şaşırdım.

ah be yavrum sen o 130 liralık eşarbı bir daha rüyanda görürsün ancak..
kv ile yaşayacakmışsın birde..
ee mesleğin yok gelirin yok kv ne uygun bulursa onu giyer onu alırsın artık..

hayatının hatasını yapmak üzeresin .. evlenme bu adamla ..
hayatında bir kere gördüğün adamla nasıl aynı yatağa gireceksin yahu..

bakın burdan yalan atacak halim yok fazla özgürsüznüz anlaşılan yalnız benim durumumda çok kişi var nişanlımla görüşmedim vallahide billahide niye yalan atıyım
özgur olmama gerek yok
yalan soyleyecek kadar kataktersiz degilim
ve birazda arastirmaci

bence utan kendinden
olmadi senin yerinede utanabilirim

Lina fazla değil şu kadar cesaretim olsun 2 senemi feda edip tıpa hazırlanırım, oyy oyy
Hayatımla ilgili bu kadar hoyrat olabilsem uzaya giderim yeminle
Bu ne pervasızlık ya

Hazırlan sen yine ya onun için cesarete cok gerek yok içinde varsa erteleme valla otuz olacam bende okuyorum hala

Yanlışmı yaptık naptık liseyi bitirip bir zengine varamadım

Modelistlik eğitimi alıp tasarımcıların yanında staj yapmış biri olarak cikoma katılıp arttırıyorum. Arkadaş çok haklı. Maldan anlamak önemli...

bunların hepsi doğru hiçbirinide inkar etmedim sizin hayatınız dört dörtlük olabilir..
Hayir dört birlik bile degil bunu bilemezsin. Cevap ver o halde amcanin ogluyla mi nisanlisin? Önceki konuda issiz demissin simdi mobilya dükkani var dedin. Amcanin oglu 20 yildir bir kez mi gördün sadece? Cvp lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…