yardımcı olmanızı çok istiyorum ..

eski konularımı oku sonra bunu yaz.. nedir bu nasıl bir düşünce ya sadece ne yapıyım dedim en baştada belirtim dert değil diye
Ya bi kendi düsünce tarziniza bakar misiniz mahalle yanmis siz esarp derdinde. Senin hayatini senden cok dert edindi bu kadar kadin. Takmayin yahu ipek esarbi. Ben ne yapicam tanimadigim adamla kayinvalide evinde nasil bir hayatim olacak diye düsünmen lazim. Cok garip bir kabullenis sizinki. Insan nasil kabullenir bu durumu anlamak pek güc. Hey Yarabbim gece gece tansiyonlarim firladi resmennn

Geçen bir yere gittik bit pazari kot uzun etek 179 lira ne igrençti birde nine bile gitmez ağzım açık kaldi o da markayı ben duymadim ama o markayikV ev sahipliği konusunda bomba olacak deplasmanda bilmem de
Gel bacım aynısını 40 tl ye bulmayana çikom demesinler

Neyse o alsın eşarplarını. Zaten anlattığı duruma bakılırsa iki seçenek var
1. Ya eşarpları alacak ebediyen kafasına kakılacak. Lanet olsun nerden aldim diyecek.
2. Kv nin istediği şeyleri alacak. Ileride Ahh ahhh o zaman almadım burnundan bari o gün getirey dim diyecek.

taktınız eşarplara resmen hayatımla dalga geçiyorsunuz

oyle zaten

uzmeyin kendinizi bos yere
duygu istirmarcisi icin
Yok ya fake değil
Hatırladım ben bunu babası düğününe gelmek istemiyordu bununla ilgili bir konuda açmıştı
Baksana eski konularına
Bu adam kızını hiç sevmiyor bence küs olduğu kardeşinin tanımadığı oğluna veriyor birde düğününe gitmem diyor

amcamin ogluyla nisanladilar diyor
sonrada hayatimda bir kere gordum diyor
kaynanam icin cimdi diyorlar oylemi bilmiyorum diyor

yahu inaniyormusunuz

anne olmazmış dedim ama .. kız kardeşim var oda bişey diyemez alışverişe klaynanam ve büyük görümcemle gidecekmişim

Canim mutlaka yengelerinden cazgır olan biri varsa onla git. İstedigin herseyi eger maddi durumlari yetiyorsa aldır. Ki bu konuda yengeler çok iyi :)

taktınız eşarplara resmen hayatımla dalga geçiyorsunuz
Iyi de konun zaten ipek eşarp ve ücreti ile ilgili kv nin sorun çıkarması. Ayrıca dalga falan geçmiyorum. Eğer kv yi dosdoğru anlattıysan burda. Bu kav ile 2 seçenekten biri görünüyor. Bak burda kaç tane evli kadın var. Herkes aynı şeyi söylüyor sana.

amcamin ogluyla nisanladilar diyor
sonrada hayatimda bir kere gordum diyor
kaynanam icin cimdi diyorlar oylemi bilmiyorum diyor

yahu inaniyormusunuz
bakın burdan yalan atacak halim yok fazla özgürsüznüz anlaşılan yalnız benim durumumda çok kişi var nişanlımla görüşmedim vallahide billahide niye yalan atıyım

bakın dikkat edin nişanlanacağı kişi diyor ve ben bu konuları çoktan bitirdim kafamda orayı tekrar okuyun lütfen
kardesinin doktorla nisanlafigi yeri demiyorum ben
sunu diyorum

adaletmi bu verdiler beni amcamin ogluna ?

sanirim ben anlatamiyorum hernyse

fakesin ki eminim
eger bu kadar insanin hakkina girdiysen zor isin oteki tarafta bilesin

hadi iyi geceler

Lina fazla değil şu kadar cesaretim olsun 2 senemi feda edip tıpa hazırlanırım, oyy oyy

Canım Senin esarbinla dalga geçmek değil ki bu ..bir sürü problem var farkindasın dimi evleniyor ve başka şehre gidiyorsun, kV ile yaşayacaksın, nisanlinla bir kere görustun sanirim,kV problemli ama sen alisversteki markaya takmissin ah kuzum ah umarım. Mutlu olursun biz söylediğimizle kalırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…