mrb öncelikle ne yapmam gerektiğini bilmiyorum be buraya üyü olmak istedim ben 15 yaşımda kaçarak ewlendim benden 18 yaş büyük biriyle tahmin üzerine yanlış bir seçim ve yanlış karalar 2 tane oğlum oldu biri suan 9 diğeri 7 yaşında şu an 25 yaşındayım 4 yıl önce ayrıldım ailemle de aram kötü olduğu için istemediler beni kadın sığınmaya yerleştim bir süre be iş aramaya başladım sonra internette bir ilan üzerine bir iş buldum konsomatrislikmiş tabi psikolojik olarak büyük bir yıkım ve hayattan kopuş yaşadığım dönenler 2 yıl bu şekilde çalıştım sonra yapamadım bıraktım sonra ilk defa birine aşık oldum ruh eşim diyebileceğim ve çok çok seviyorum 7 şudur evliyiz telefonunda bazı resimler gördüm bir bayan resmi ve yok bişey dedi düşündüğün gibi değil dedi sevdiğim için inandim ve bir şudur bazı şeyler yerlerine oturmaya başladı ewe geç gelmeye gün boyu arardı artık aramıyo benim için ailesini ve çevresini karşısına alan adam yok oldu ama şu an elle tutulur bişey yok elimde be ona dedim sonum ol diye çünkü bir insanın ruh eşini bulmak çok zor birlikte çok zor günler geçirdik şimdi ne yapacam yada ne yapmalıyım bilmiyorum bana yardımcı olun çok zor günler geçidim ve eğer böyle bişey varsa bu benim içim yıkım olur tekrar ne kendimi toparlayabilirim nede ayaklarımın üstünde durabilirim
Ne diyim ki takip et bakalım, inşallah düşündüğün gibi değildir. Birde doğru düzgün bir iş bulsan, en azından ayrılmak zorunda kalırsan ayaklarının üstünde durabilesin
Erkekler kurtulus degildir once bunu kabul et...meslek edindirme kurslarina git hemen ucretsiz meslegin olursa kolay bosanabilirsin dusundugun gibi bir durum varsa
Çocuklarınız sizin yaniniz da mı??
Umarım düşündüğünüz gibi değil dir. başka biri varsa eğer kendini ayarla düzenini kur öyle ayrıl, hemen bildiğini belli etme.
Kendi ayaklarınız üzerinde durabilmeye çalışın. Meslek edindirme kurslarına gidin. Dışarıdan okul bitirmeye gayret edin. Bir erkeğe bel bağlamayın öyle olunca malesef o kadın kendine mecbur gibi görüp değer vermiyorlar.
Bunlardan sonra kurcalayın. Boşanmaya niyetiniz varsa araştırın. Ayrılmayacaksanız hiç öğrenmeyin daha iyi.
Kesimlikle kaldıramam aldatılmak çok ağır bişey güzelim onun ewe geleceği zaman bile kendime bakım yapıyorum beni kötü görmesin diye sevdiğini dile getiriyor klasik erkek davranışları inkar ediyor ama elimde somut bişey yok