Yardimci olurmusunuz?

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Suanda apart bir daire yasiyoruz.Biraz birikim yaptık bos eve cikmak adina fakat corona dolayisiyla kaldi simdi esya almaya baslicaz beyaz esya konusunda cok kararsizim herkes bir marka soyluyor hangi markayi tercih etmeliyiz acaba beyaz esya icin ayirdigimiz butce 40 bin civari icinde televizyonda dahil bu fiyata hangi markanin beyaz esyasini almaliyiz acaba

Arçelik bence çok memnunum tv ise samsung

Bosch kullanıyorum çok memnunum .Tv ise LG kullanıyoruz alalı 5-6 ay oldu gayet memnunuz .

Bulasik mak ve camasir mak bosch
Tv Lg
Buzdolabi profilo
Ankastre set vestel
Ilk baslarda hepsi profiloydu. Sirayla hepsini degistim
En onemli soyleyecegim profilo nun bulasik makinasini almayin. Pisman olursunuz

Bosch kullanıyorum çok memnunum .Tv ise LG kullanıyoruz alalı 5-6 ay oldu gayet memnunuz .
Cok tesekkur ederim.Boshdan memnunsunuz sanirim peki alirken nelere dikkat etmem gerek mesela camasir makinasinda kac kg makbul hangi ozelliklere bakmam gerekiyor bulasik masiknasi felan bakiyorum birsuru cesit var ama nelere dikkat etmem gerek anlamiyorum hic

Bulasik mak ve camasir mak bosch
Tv Lg
Buzdolabi profilo
Ankastre set vestel
Ilk baslarda hepsi profiloydu. Sirayla hepsini degistim
En onemli soyleyecegim profilo nun bulasik makinasini almayin. Pisman olursunuz
Profilo hic bakmadim hic tavsiye edilmiyor puanlamalari cok dusuk.Buzdolabi nasil peki

Iki turlu kullanislida iyi yani ne zor islermis bunlar
Aynen cok sikintı yasadim beyaz esya konusunda
Bi dr nacizane fikrim ankatre set alirsaniz markasi ne olursa beyaz cam almanizi tavsiye ederim, inox ve siyah cok iz belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…