Arcelik cok bozdu diyorlar bende arcelik istiyordumArçelik bence çok memnunum tv ise samsung
Arcelik cok bozdu diyorlar bende arcelik istiyordum
Cok tesekkur ederim canim peki nelere dikkat etmem gerekiyor alirken ozellik olarak felan bu kesin olmali denilen bir ozellik varmi?Ben 2 yıl oluyor kullanıyorum çok çok memnunum canım beko da iyi onuda dusunebilirsin
Bosh cok onerdiler samsungda tv olarak cok soylediler bu markalar dikkat etmem gereken ozellikler varmiBosch veya Samsung
Cok tesekkur ederim.Boshdan memnunsunuz sanirim peki alirken nelere dikkat etmem gerek mesela camasir makinasinda kac kg makbul hangi ozelliklere bakmam gerekiyor bulasik masiknasi felan bakiyorum birsuru cesit var ama nelere dikkat etmem gerek anlamiyorum hicBosch kullanıyorum çok memnunum .Tv ise LG kullanıyoruz alalı 5-6 ay oldu gayet memnunuz .
En son çıkan modellerine bakın inoxs serisiBosh cok onerdiler samsungda tv olarak cok soylediler bu markalar dikkat etmem gereken ozellikler varmi
Profilo hic bakmadim hic tavsiye edilmiyor puanlamalari cok dusuk.Buzdolabi nasil pekiBulasik mak ve camasir mak bosch
Tv Lg
Buzdolabi profilo
Ankastre set vestel
Ilk baslarda hepsi profiloydu. Sirayla hepsini degistim
En onemli soyleyecegim profilo nun bulasik makinasini almayin. Pisman olursunuz
Buzdolabindan memnunum 8 yildir kullaniyorumProfilo hic bakmadim hic tavsiye edilmiyor puanlamalari cok dusuk.Buzdolabi nasil peki
Cok tesekkur ederim ❤En son çıkan modellerine bakın inoxs serisi
Dondurucu alttami usttemi canim seninBuzdolabindan memnunum 8 yildir kullaniyorum
Benim ki ustte canimDondurucu alttami usttemi canim senin
Iki turlu kullanislida iyi yani ne zor islermis bunlarBenim ki ustte canim
Altta dondurucu olani da kardesim kullaniyor o da cok memnun
Aynen cok sikintı yasadim beyaz esya konusundaIki turlu kullanislida iyi yani ne zor islermis bunlar
Iki turlu kullanislida iyi yani ne zor islermis bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?