Yardimci olurmusunuz?

Boshun ankestre setini firini alma on tarafi kizartiyor arka duruyor öyle camasir makinası bulaşık mak güzel ama

Bulaşık makinesinde çok programa gerk yok kullanılmıyor çünkü benim. Ki 4 programlı gayet yeterli hatta fazla bile geliyor .Çamaşır makinesinde 9 kg lık alın.Battaniye , yorgan veya ince küçük yolluk felan varsa yıkarsınız

Boyuna göre seç

Ben 1.57 kızım

Üstte dolap olsa zor ulaşıyorum.

Üstte buzluk süper benim için
Aaa cok tesekkur ederim bunlara hep dikkat ediyim.internetten bakiyorum mesela bulasik makinasi birinde 5 bin tl yaziyor birinde 8 bin tl ne farklari var cozemiyorum bi turlu

Buzdolabı ve çamaşır makinem Bosch, bulaşık makinem Arçelik ankastre setim Siemens marka. Hepsinden memnunum 2 senedir kullanıyorum

Yorgan felan aliyor dimi 9 kg olanlar 10 ve ustu cok fazla geliyor sanki

Aaa cok tesekkur ederim bunlara hep dikkat ediyim.internetten bakiyorum mesela bulasik makinasi birinde 5 bin tl yaziyor birinde 8 bin tl ne farklari var cozemiyorum bi turlu

Ben 2 farklı bulaşık makinası kullandım

Ikisi de inox (kim ne derse desin daha havalı duruyor şimdi olsa yine inox alirim)

Her iki makina da tek program kullandım

Eco program (hem su hem elektrik en tasarruflusu)

Öyle 30 dk lık kısa programlar falan çok enerji ve su harcıyor hiç kullanmıyorum

En en en en en basitinden al

Cok ozellik bakmiyim o zaman bulasik makinasindan oylemi.Bu eco program temiz yikiyormu ki kisa surede yikiyormus

Tum esyalari ayri markalarda duzme sebebiniz kullanislarini arastiripmi almistiniz

Buzdolabı ve çamaşır makinem eşimin bekarlık evinden kalma yeni eşyalardı. Onları beğendiğim için değiştirmedim. Buzdolabı siyah cam modeldi, bulaşık makinesine çok para vermek istemediğim için arçeliğin siyah cam bir modelini beğenip aldım, özelliklerini de araştırdım tabi hoşuma gitti memnunum da güzel yıkıyor. Siemens de boshla aynı marka ama siemensin yorumları daha iyiydi ankastrede hem de kampanyalı bir zamana denk gelmişti, onu da siyah set olarak aldım. Tozu biraz belli ediyor evet ama görüntü olarak çok beğeniyorum. Cam sille silince bir süre toz tutmuyor yine, zaten ocağı da yemek piştiği için her gün siliyoruz çok problem yaşamadım o yüzden :)

Cok ozellik bakmiyim o zaman bulasik makinasindan oylemi.Bu eco program temiz yikiyormu ki kisa surede yikiyormus

Yok eco kısa olmaz hatta bayaa uzun olur

2.5 saat 3 saat olabilir

Ama saate bakmayın en az su en az elektrik bu

Bizim millet oooo 2.5 saat cok uzun diyor 35 dk lik 50 dlik seciyor ve daha cok su elektrik harciyor

Cok tesekkur ederim canim peki nelere dikkat etmem gerekiyor alirken ozellik olarak felan bu kesin olmali denilen bir ozellik varmi?
Çok fazla özelliği olan ürünü alma ozellikle bulasik makinesinde 4 programlı almanı tavsiye ederim 8 programlilar cok canım bozuluyor fiyatı da çok yüksek aynı işi görüyor aldığım zaman çok araştırmıştım bizzat yetkili bayii bunu söylemişti bana

Her şeyim LG, öncesinde Bosch ve Vestel'di, komple değiştirdik beyaz eşyaları. O 2 markayı da asla önermem, hatta yerli üretim olan hiçbir beyaz eşyayı önermem. Bosch alacaksanız Alman üretimi olanından olsun.
Yiyecek ve içecekte yerli ararım, alırım, teknolojik aletlerde asla.

Çamaşır makinesini kurutma yıkama bir arada almayın, çabuk bozulur.
Bulaşık makinemde kaç program var bilmiyorum, genelde 3 programını kullanıyorum, çift duşlama, eko ve hızlı.
Beyaz değil de Inox daha güzel duruyor ayrıca.

Cok tesekkur ederim canim

Yok eco kısa olmaz hatta bayaa uzun olur

2.5 saat 3 saat olabilir

Ama saate bakmayın en az su en az elektrik bu

Bizim millet oooo 2.5 saat cok uzun diyor 35 dk lik 50 dlik seciyor ve daha cok su elektrik harciyor
Ay bubdetaylari hic bilmiyordum cok cok saolun

Cok tesekkur ederim bu bilgileri hep not aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…