Bende siyah dusunuyordum ay cok saolun hic siyah bakmiyim o zamanAynen cok sikintı yasadim beyaz esya konusunda
Bi dr nacizane fikrim ankatre set alirsaniz markasi ne olursa beyaz cam almanizi tavsiye ederim, inox ve siyah cok iz belli ediyor
Bulaşık makinesinde çok programa gerk yok kullanılmıyor çünkü benim. Ki 4 programlı gayet yeterli hatta fazla bile geliyor .Çamaşır makinesinde 9 kg lık alın.Battaniye , yorgan veya ince küçük yolluk felan varsa yıkarsınızCok tesekkur ederim.Boshdan memnunsunuz sanirim peki alirken nelere dikkat etmem gerek mesela camasir makinasinda kac kg makbul hangi ozelliklere bakmam gerekiyor bulasik masiknasi felan bakiyorum birsuru cesit var ama nelere dikkat etmem gerek anlamiyorum hic
Aaa cok tesekkur ederim bunlara hep dikkat ediyim.internetten bakiyorum mesela bulasik makinasi birinde 5 bin tl yaziyor birinde 8 bin tl ne farklari var cozemiyorum bi turluBoyuna göre seç
Ben 1.57 kızım
Üstte dolap olsa zor ulaşıyorum.
Üstte buzluk süper benim için
Ankastreyi ne baksam ki o zamanBoshun ankestre setini firini alma on tarafi kizartiyor arka duruyor öyle camasir makinası bulaşık mak güzel ama
Size kalmis tabi ama cok leke iz belli ediyo, yine kullanan arkadaslar fikrini soyler zatenBende siyah dusunuyordum ay cok saolun hic siyah bakmiyim o zaman
Yorgan felan aliyor dimi 9 kg olanlar 10 ve ustu cok fazla geliyor sankiBulaşık makinesinde çok programa gerk yok kullanılmıyor çünkü benim. Ki 4 programlı gayet yeterli hatta fazla bile geliyor .Çamaşır makinesinde 9 kg lık alın.Battaniye , yorgan veya ince küçük yolluk felan varsa yıkarsınız
Siyah bakmiyim o zaman cok tesekkur ederim yaSize kalmis tabi ama cok leke iz belli ediyo, yine kullanan arkadaslar fikrini soyler zaten
Aaa cok tesekkur ederim bunlara hep dikkat ediyim.internetten bakiyorum mesela bulasik makinasi birinde 5 bin tl yaziyor birinde 8 bin tl ne farklari var cozemiyorum bi turlu
Tum esyalari ayri markalarda duzme sebebiniz kullanislarini arastiripmi almistinizBuzdolabı ve çamaşır makinem Bosch, bulaşık makinem Arçelik ankastre setim Siemens marka. Hepsinden memnunum 2 senedir kullanıyorum
Rica ederimSiyah bakmiyim o zaman cok tesekkur ederim ya❤
Cok ozellik bakmiyim o zaman bulasik makinasindan oylemi.Bu eco program temiz yikiyormu ki kisa surede yikiyormusBen 2 farklı bulaşık makinası kullandım
Ikisi de inox (kim ne derse desin daha havalı duruyor şimdi olsa yine inox alirim)
Her iki makina da tek program kullandım
Eco program (hem su hem elektrik en tasarruflusu)
Öyle 30 dk lık kısa programlar falan çok enerji ve su harcıyor hiç kullanmıyorum
En en en en en basitinden al
Tum esyalari ayri markalarda duzme sebebiniz kullanislarini arastiripmi almistiniz
Cok ozellik bakmiyim o zaman bulasik makinasindan oylemi.Bu eco program temiz yikiyormu ki kisa surede yikiyormus
Çok fazla özelliği olan ürünü alma ozellikle bulasik makinesinde 4 programlı almanı tavsiye ederim 8 programlilar cok canım bozuluyor fiyatı da çok yüksek aynı işi görüyor aldığım zaman çok araştırmıştım bizzat yetkili bayii bunu söylemişti banaCok tesekkur ederim canim peki nelere dikkat etmem gerekiyor alirken ozellik olarak felan bu kesin olmali denilen bir ozellik varmi?
Cok tesekkur ederim canimÇok fazla özelliği olan ürünü alma ozellikle bulasik makinesinde 4 programlı almanı tavsiye ederim 8 programlilar cok canım bozuluyor fiyatı da çok yüksek aynı işi görüyor aldığım zaman çok araştırmıştım bizzat yetkili bayii bunu söylemişti bana
Ay bubdetaylari hic bilmiyordum cok cok saolunYok eco kısa olmaz hatta bayaa uzun olur
2.5 saat 3 saat olabilir
Ama saate bakmayın en az su en az elektrik bu
Bizim millet oooo 2.5 saat cok uzun diyor 35 dk lik 50 dlik seciyor ve daha cok su elektrik harciyor
Cok tesekkur ederim bu bilgileri hep not aliyorumHer şeyim LG, öncesinde Bosch ve Vestel'di, komple değiştirdik beyaz eşyaları. O 2 markayı da asla önermem, hatta yerli üretim olan hiçbir beyaz eşyayı önermem. Bosch alacaksanız Alman üretimi olanından olsun.
Yiyecek ve içecekte yerli ararım, alırım, teknolojik aletlerde asla.
Çamaşır makinesini kurutma yıkama bir arada almayın, çabuk bozulur.
Bulaşık makinemde kaç program var bilmiyorum, genelde 3 programını kullanıyorum, çift duşlama, eko ve hızlı.
Beyaz değil de Inox daha güzel duruyor ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?