Yardimci olurmusunuz?

Bunlarida not duseyim acaba asagi yukari ne tutar 40 i asmaz insAllah televizyonda dahil

Yok eco kısa olmaz hatta bayaa uzun olur

2.5 saat 3 saat olabilir

Ama saate bakmayın en az su en az elektrik bu

Bizim millet oooo 2.5 saat cok uzun diyor 35 dk lik 50 dlik seciyor ve daha cok su elektrik harciyor
Eşimle kimselere anlatamadığımız durum, özellikle annelerimize:) 3 saat diyince bayılcak gibi oluyolar.

Benim hepsi arçelik, bulaşık makinem güzel yıkıyor fakat çekmeceleri kolay kapanmıyor biraz sıkıntılı bir defa değiştirttik ama yine bu hale döndü. Ankastre fırınım en basit modeli ama çok memnunum pişirmesinden. Beyaz eşya da şans işi bazen, şanslılardan olursunuz inşallah. Süpürgenizi dyson alın almayan ben pişman

Bunlarida not duseyim acaba asagi yukari ne tutar 40 i asmaz insAllah televizyonda dahil
2 sene önce 4 beyaz eşyamın toplamı 16 bin civarına tekabül ediyordu. İyi markaların iyi modelleri olmasına rağmen böyleydi ama şuanki fiyatları tam olarak bilmiyorum. Yine de tv dahil 40 bin TL iyi bir bütçe bence. Uzun ömürlü kaliteli eşyalar alabilirsiniz bu bütçeyle. Birkaç ay önce kayınvalidem boschun 10 kglık kurutmalı çamaşır makinesini aldı onu da çok beğendim ben eğer kurutmalı bir model düşünecekseniz tavsiye ederim güncel fiyatı 7 bin TL olması lazım

Biz 15 senedir herşeyimizi bosch kullanıyoruz memnunuz buzdolabınızı büyük 500L üzeri alabilirsiniz ilerisi için. Bulaşık makinesinde 3-4 program idealdir 5-6 programın hepsini kullananı hiç görmedim biz 2sini kullanıyoruz sadece. Çamaşır makinesinde 9 kg 1200 devir idealdir. (1400 devir ya da kurutmalı en iyisidir ama 6000-7000tl)Ankastre seti orta halli 4000-5000tl arasıdır. Yani boschtan bu özelliklerde alırsanız 15000 tl tutar tv nizi samsung iyi bir model alırsınız 49-55inç vs

Kurutmali hemen bozuluyor dediler kurutma makinasini ayri aldik o var canim.Evet fiyatlar artik artti coronadan dolayi bile fark edicrk gibime geliyor normalde 20 30 ayircaktik beyaz esyaya diger salon yatak odasi misafir odasi yemege yuksek butce giricektim ama beyaz esya daha onemli sanki

kesinlikle sans isi.Ama genede arastirip almak istiyorsun iste bilgi olmayinca ailelerde uzakda daha dogru kedni ailem uzakda esimin ailesi zaten ilgilenmez pek o yuzden pek anladigin soylenemez bu seylerden

Ya cok tesekkur ederim ilginiz icin bunlarida yazayim.Camasir makinasi kurutmali alma dediler kime sorduysam hemen bozuluyor dediler diye kurutma makinasini ayri aldik

Bosch al ,arçelik özellikle bulaşık makinesinden asla memnun deģilim .

Sanirim bosh alcam herkes bosh ddiyor..Kucuk mutfak aletlerimi fakir aldim blendr setim arcelik sadece insAllah pisman olmam
Benim buzdolabm, çamaşır makinem Vs herseyim arçelik. Onlardan çok memnunum. Ama yinede şimdiki aklım olsa onlarıda bosch alırdım. Ama bulaşık makinesi tam bir Facia. Hem pas yapıyor sepetleri, hem düzgün yikamiyor. 2 sepeTin mesafesi çok kısa o yüzden hersey siğmiyor. Ki ben iyisi diye almıştım .

Bemde bosh almaya karar verdim modellere felan baktim biraz pahali ama olsun iyisi olsun insAllah pisman olmam iyi cikar

LG ve Samsung bence. Biraz tuzlu geliyo bana ama bilemicem

Pardon karar vermişsin zaten

Arçelik bence çok memnunum tv ise samsung
Arçelik ten memnun musunuz gerçekten. Bende çeyiz paketini almak istiyorum. B.dolabi ç.makinasi b.makinasi 7.600 TL fiyat çok uygun geldi. Markada olarakta bilindik. Ama bir türlü karar vermedik

Merhaba Arçelik çeyiz seti almayı dusunuyordum bende. 6/7 sene sonra değiştiririz dedik ama çokta kötü olmasın tabii acaba memnun olmadığınız bulaşık makinası bu mu

Arcelige hic iyi demediler bende boshdan dizdim evimi
Buzdolabı aldım sadece arcelikten. Televizyon LG. Çamaşır makinası bosh. Bulaşık makinesi için de yumucam gözümü uygun fiyatlı bir şey alicam artık. :) Biraz karma oldu ama :) Süpürgeyle bulaşık makinası kaldı. Sizi süpürgeyi hangi marka tercih ettiniz ? Arnica Tesla düşünüyorum ama ebat olarak biraz büyük sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…