- 1 Aralık 2011
- 208
- 3
- 68
- 33
- Konu Sahibi vampirdisli
Arkadaşlar benim annemin gözleme salonu var 5 yıldır ama işlek bi yerde olmadığı için işleri pek iyi değil işlerini artırmak için ne yapabiliriz..? ek olarak ne satabiliriz...?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar benim annemin gözleme salonu var 5 yıldır ama işlek bi yerde olmadığı için işleri pek iyi değil işlerini artırmak için ne yapabiliriz..? ek olarak ne satabiliriz...?
el ilanı dağıtabilirsiniz.. evlere servis çıkartabilirsiniz.. mesela artık yapılan günlerin bile özellikleri değişti kadınlar dışarıdan birşeyler söylüyorlar, zamanla onlar bile günlerinde sizin gözlemelerinizi tercih edebilirler :) mekan işlek yerde değilse yapabileceğiniz şey dediğim gibi evlere servis bence :)) bu arada patatesli kaşarlı gözleme yoksa menünüzde onu da ekleybilirsiniz, çok güzel oluyor![]()
Benimde babamın kahvaltı salonu vardı.ama ne yazik ki işlek yerde olmadığı için işler duruldu ve kapatmak zorunda kaldık.mesela sizde pasta kek börek pogaca gibi ek seyler satabilirsiniz.
annem tek başına o kadar yapamaz malesef..![]()
Ama arkadasın dedigi gibi evlere servis fikrini mutlaka iletin annenize.hatta istanbul içindeyse ben bile siparis veririm :)))
Mantı yapıp satabilirsiniz.
El açması börek de yapabilirsiniz.
annem zaten el açma yapıyo.. mantı zzor yaa..
Arkadaşım mantı işi zor olduğu için hanımlar çoğunlukla güvenilir yerlerden satın alıyor.
Mesala ben etimi kendim evde hazırlayıp bazlamacıya veriyorum oda kilosu 16 tl ye yapıyor.
bak mantı da iyi fikirmiş.. taze taze anında yapmak zor ama fırınlıyorlar mantıları canım annen daha iyi bilir.. kilo siparişi alırsınız ondan da.. şimdiki çalışan hanımlar böyle şeyler yapmaya hiç vakit bulamıyorlarsizi tercih edebilirler bunun için belki
annem yalnız olduğu için zor yapamaz bende üniversite okuyorm..![]()
:/ valla sen bunları annene ilet de o karar versin.. napcan canım bazen zor şeyler mecburiyetten olabiliyor :/
Arkadaşlar benim annemin gözleme salonu var 5 yıldır ama işlek bi yerde olmadığı için işleri pek iyi değil işlerini artırmak için ne yapabiliriz..? ek olarak ne satabiliriz...?[/QUOTE
Size yakın bir şehirdeyim.Burda da börek salonu olan bir bayan var ve çok işlek yerde değil onun da dükkanı.Öğretmen memur çok burda.O da anlaşıp belli kişiye her gün akşam yemeği yapıyor.Eğer yapabilirse anneniz böyle bi şey de olabilir.