- 4 Mayıs 2016
- 3.015
- 8.222
- 158
- 28
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Bana sorarsanız sevgilinizin fikrini alin ona göre hareket edin ne düşünüyor?İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Genel olarak böyle ama kişiden kişiye değişir bu ;adetin hemen sonrası yumurtlama dönemi olan kadınlar da var ... Nadir de olsa...Adetin başlangıcından itibaren sayılarak 14. Gün civarı ama 13,15 gibi günler de olabilir. Erken veya geç yumurtlama da olabilir. Yani bir kaç gün öncesi ve sonrası düşük de olsa ihtimal. Onlar dışında pek mümkün değil.
İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Şu an onu bilemeyeceğine göre genele uyarak çıkarım yapacak mecburen.Genel olarak böyle ama kişiden kişiye değişir bu ;adetin hemen sonrası yumurtlama dönemi olan kadınlar da var ... Nadir de olsa...
Bence o riski almaya değmez onun için özellikle yazdım aslında, fazla da rahatlamamak lazım şu durumda.. Size değil yani aslında konu sahibine uyarım ..Şu an onu bilemeyeceğine göre genele uyarak çıkarım yapacak mecburen.
Ben de seviyorum çocuklarıEvet ne tepki verir bilmiyorum.Belkide sevinir çünkü o da çocukları seviyor.
Hayır atraksiyon istediğimden değil ama sanırım çocuk istiyorum bir yandan.Zamanı değil ama istiyorum sanırım.Birde sevdiğim adam söz konusu.İkimizin karışımı yani.Hayali güzel geliyorKaç yaşındasınız sen ve sevgili ?
Neden bilmiyorum ama bana korkmuş bir hatundan çok, hamile kalsam da müjdeyi versem.
Filmlerdeki gibi hayatıma atraksiyon gelse tarzında geldi konuşmaların. Bilemedim
hamıle kalmak oyle basit bırsey degıl bence ıkı es arasında hıc sorun olmayıpta sağlıksal 1 sene hamıle kalamayan bayanlar tanıyorum sızınkı bıraz mucıze olabılır
Sevgilinde kondom sevmiyor ama hamile kalsan kabul etmicek belki o zaman nolcak sonucunu düşünüp yapmiyosunuzki biseyi adam sevmiyo diye mahvet hayatiniBen o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı
Arada bi kontrol ediyomuskontrollü ne demek biri bana anlatsa ya çok cahil kalmışım
Kendimden geçtim diyosun yaniBen o Nasıl Mutlu oluyorsa ona tamam diyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?