Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Bana sorarsanız sevgilinizin fikrini alin ona göre hareket edin ne düşünüyor?

Neyi bekliyorsun? Otobüs falan mı?
Yav git al şu ilacı. Daha adamın çocuğu istediğinden emin değil, ailesi bilse neler olur tahmin edemiyor. Vay efendim hamile kalmışsam, çocuğa zarar verir mi diyor. Şunu niye baştan düşünmedin?
2 gün ne diye bekledin peki? Olur olmaz eczaneye koşmak zor mu geldi?
Of anam of!
Neyle korunuyordunuz demeyeceğim bile, kesin geri çekilmedir.

Genel olarak böyle ama kişiden kişiye değişir bu ;adetin hemen sonrası yumurtlama dönemi olan kadınlar da var ... Nadir de olsa...

Ella al. Tabi doktora danisarak.

Ve asla senden cocuk isteyip istemeyeceginden emin olmadigin adamla sevişme.

Evet ne tepki verir bilmiyorum.Belkide sevinir çünkü o da çocukları seviyor.
Ben de seviyorum çocukları Hatta elin çocuğunun resmine bakıp agu bugu diyebiliyorum.
Fakat şimdi doğur desen doğurmam, şu an istemiyorum. Çünkü hayat şartlarım müsait değil.
Her çocuk seven çocuk sahibi olmak istemeyebilir.

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Değildir.
Değildir. Değildir.
Kaç kere yazılsın istersiniz.
Kendinize de mi acımıyorsunuz kolay mı şu durum. Kendiniz için korunun önce.

Reactions: KV_
pardon da hanımefendi, başlığa zıt olarak "keşke hamile kalsam da sevgilim benimle evlenmek zorunda kalsa" diye düşünüyormuş gibi görünüyorsunuz burdan. adetini bekle hamile kalırsan evlen diyen üyenin ironi yaptığını sanıyordum, "ben de öyle düşünüyorum" yazmışsınız, "hem sevgilim çocukları da çok seviyor" demişsiniz, şaka mı yapıyorsunuz? çocukları herkes sever, ancak bu, bir canlının sorumluluğunu ömür boyu almakla eşdeğer bir şey mi sizce?

gebelikten gerçekten korkan biri korunmasız beraberliğe yanaşmaz, sevgilinizin kondomu sevmediği için kullanmamak gibi bir lüksü hiç olamaz. yani şu aşamada "hamile kalmışsam ella içip bir cana kıyamam" demek kadar absürt bir bahane olabilir mi? bu mantıkla kocalarımız sevgililerimiz her boşalmada binlerce cana mı kıyıyor? döllenmeye engel oluyor bu hap, oluşan cenini öldürmüyor!

koştur koştur hapı almıyorsanız gebe kalmaktan korkmuyorsunuz demektir, buraya da gebe kalma ihtimalinizin ne olduğunu öğrenmeye gelmiş gibisiniz.

hamıle kalmak oyle basit bırsey degıl bence ıkı es arasında hıc sorun olmayıpta sağlıksal 1 sene hamıle kalamayan bayanlar tanıyorum sızınkı bıraz mucıze olabılır

Kaç yaşındasınız sen ve sevgili ?

Neden bilmiyorum ama bana korkmuş bir hatundan çok, hamile kalsam da müjdeyi versem.
Filmlerdeki gibi hayatıma atraksiyon gelse tarzında geldi konuşmaların. Bilemedim
Hayır atraksiyon istediğimden değil ama sanırım çocuk istiyorum bir yandan.Zamanı değil ama istiyorum sanırım.Birde sevdiğim adam söz konusu.İkimizin karışımı yani.Hayali güzel geliyor

Ben o hapları sağlığım için çok kullandım ve zarar boyutuna geçmesin diye iyileşince devam ettirmek istemedim.O da kondom sevmiyor.Kontrollü diye güveniyordum ona ama bu sefer olmadı
Sevgilinde kondom sevmiyor ama hamile kalsan kabul etmicek belki o zaman nolcak sonucunu düşünüp yapmiyosunuzki biseyi adam sevmiyo diye mahvet hayatini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…