Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Bu ne şiddet ya? Kafamın karışık olduğunu söyledim zaten en başta.Sevgilimin de parası yok.Zaten ben tüm paramı onun borcuna verdiğim için parasızım şuan.Bu ara sıkıntıdayız o da ben de.Ve haklısınız hamileysem her şey daha beter farkındayım ama çare yok şuan göründüğü üzere.Teşekkür ederim

Bu ne şiddet ya? Kafamın karışık olduğunu söyledim zaten en başta.Sevgilimin de parası yok.Zaten ben tüm paramı onun borcuna verdiğim için parasızım şuan.Bu ara sıkıntıdayız o da ben de.Ve haklısınız hamileysem her şey daha beter farkındayım ama çare yok şuan göründüğü üzere.Teşekkür ederim

Yoo, niye şiddetli olayım, banane..
Madem yapacak bişey yok bize neden sordun?
Herşeye bir cevap veriyorsun zaten, önerileri de yapmadın.. Ne denmesini bekliyorsun daha fazla?
Neyse, hayırlısı hakkında

Yoo, niye şiddetli olayım, banane..
Madem yapacak bişey yok bize neden sordun?
Herşeye bir cevap veriyorsun zaten, önerileri de yapmadın.. Ne denmesini bekliyorsun daha fazla?
Neyse, hayırlısı hakkında
Sizi sorunun dışında tutmayı çok isterdim.Diğer kişilerle kurduğum diyalogdan anlaşılıyor zaten neden sorduğum

Son adet tarihinize gore hamile kalma olasiliginiz cok yuksek.
Herkes zor hamile kalacak diye bir sey yok. Su an hamileyim ve tek iliskiyle gebe kaldim, regl bitiminde.
Sizde de ayni durum olabilir.
Bir an önce tedbirinizi alin.
Hamilelik ve bebek buyutmek o haptan cok daha pahali emin olabilirsiniz.

Para yok, durum sıkıntılı ve hamile kalırsam evleniriz diye hayal mi kuruyorsun?
Kızım nasıl bakacaksınız o bebeğe? Senin yerine ben gerildim valla

Kimse yaşamadımı bunları ya ben anlamadım ki herkes sevgilisiyle birşeyler yaşadı insanların bu tepkilerine uyuz oluyorum. Olmuş bir hata napsın kız öldürsün mü kendini.. Adet günün ne zaman??

Hiç inandırıcı değilsin tatlım :)
%90 ihtimalle sevgilisinden hamile kalmış olan bekar genç bir kız bu kadar sakin cevaplar veremez
İnandıramazsın beni valla güzel kurmuşsun

Haklısınız.Tamam ilacı alacağım ben

Kimse yaşamadımı bunları ya ben anlamadım ki herkes sevgilisiyle birşeyler yaşadı insanların bu tepkilerine uyuz oluyorum. Olmuş bir hata napsın kız öldürsün mü kendini.. Adet günün ne zaman??
En son 6 veya 9 temmuzda oldu

Hepsi gittimi içine?? Tahlil yaptır varsa zaten çıkar sonuç adeti beklemede gecikme daha fazla
Ya emin bile değiliz aslında.Ne o ne ben.Ama söylediğim gibi kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Ne olduğunu anlamadı.Acaba mı dedi bende tecrübesizliğin zaten anlamadım.Ayağa kalktığımda sıvı boşalır gibi bir şeyler oldu ama sesle birlikte üstelik.Bu kafamı karıştırdı.daha önce olmamıştı böyle bir şey

Daha fazla bekletmeden hemen iç ilacı evlilik dışı çocuk doğurmak kolay mı ya hiç mi düşünmüyorsun neler yaşayacağını, adam kendini tuzağa düşmüş hissedecek sen ömür boyu çocuk yüzünden evlendiğini düşünüp kaçırdıklarına ah vah edeceksin.

Zararlı nedir? Kaza olmuş var mı başka alternatif! Git bekletmeden iç hemen bundan sonra da doğru düzgün bir yöntem kulanın

Gitmiş hepsi içine.. Ertesi gün hapı aldıysan sorun yok. Bi arkadaşım öyle korundu hep sorun olmadı

Emin olmadığinız adamlarla neden boyle seylere kalkisirsiniz anlamam .

Onu gectim ilac zararli olabilir derken hamile kalsan cocugu istemese daha mi iyi olacak .
Merak etme oldurmez bi hap seni .

Yillarca cocugu olmayan kadinlara gitmedik sehir gitmedik hastane kalmayan kadinlarimiza nasil aciklicaksin bu durumu

Yaparken düşüncektiniz çok sorumsuzca olmuş o bebegin günahı yok...

Evlenin yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…