- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Bu ne şiddet ya? Kafamın karışık olduğunu söyledim zaten en başta.Sevgilimin de parası yok.Zaten ben tüm paramı onun borcuna verdiğim için parasızım şuan.Bu ara sıkıntıdayız o da ben de.Ve haklısınız hamileysem her şey daha beter farkındayım ama çare yok şuan göründüğü üzere.Teşekkür ederimBu adamla evlenmezsen
"bakire değilim yeni sevgilime ne söylemeliyim"
diye konu açma.......
Sevgilin versin o zaman.
Kusura bakma ama hamileysen daha büyük bir bedel ödeyeceksin, 40 liranın lafı bile olmayacak yanında.
Kaç para olursa olsun,rahatsın,sorun orda...
Aldırmaya kalkmayacaksın o halde sonra, buna hakkın yok çünkü şu durumda.
Çocuk istiyorum filan da dedin. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsun bilemedim.
Yaşının gerektirdiği gibi davranmanı öneririm.
Çocuk değilim dedin ama çocukça davranıyorsun.
Bu ne şiddet ya? Kafamın karışık olduğunu söyledim zaten en başta.Sevgilimin de parası yok.Zaten ben tüm paramı onun borcuna verdiğim için parasızım şuan.Bu ara sıkıntıdayız o da ben de.Ve haklısınız hamileysem her şey daha beter farkındayım ama çare yok şuan göründüğü üzere.Teşekkür ederimBu adamla evlenmezsen
"bakire değilim yeni sevgilime ne söylemeliyim"
diye konu açma.......
Sevgilin versin o zaman.
Kusura bakma ama hamileysen daha büyük bir bedel ödeyeceksin, 40 liranın lafı bile olmayacak yanında.
Kaç para olursa olsun,rahatsın,sorun orda...
Aldırmaya kalkmayacaksın o halde sonra, buna hakkın yok çünkü şu durumda.
Çocuk istiyorum filan da dedin. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsun bilemedim.
Yaşının gerektirdiği gibi davranmanı öneririm.
Çocuk değilim dedin ama çocukça davranıyorsun.
Yoo, niye şiddetli olayım, banane..Bu ne şiddet ya? Kafamın karışık olduğunu söyledim zaten en başta.Sevgilimin de parası yok.Zaten ben tüm paramı onun borcuna verdiğim için parasızım şuan.Bu ara sıkıntıdayız o da ben de.Ve haklısınız hamileysem her şey daha beter farkındayım ama çare yok şuan göründüğü üzere.Teşekkür ederim
Sizi sorunun dışında tutmayı çok isterdim.Diğer kişilerle kurduğum diyalogdan anlaşılıyor zaten neden sorduğumYoo, niye şiddetli olayım, banane..
Madem yapacak bişey yok bize neden sordun?
Herşeye bir cevap veriyorsun zaten, önerileri de yapmadın.. Ne denmesini bekliyorsun daha fazla?
Neyse, hayırlısı hakkında
Para yok, durum sıkıntılı ve hamile kalırsam evleniriz diye hayal mi kuruyorsun?Bu ne şiddet ya? Kafamın karışık olduğunu söyledim zaten en başta.Sevgilimin de parası yok.Zaten ben tüm paramı onun borcuna verdiğim için parasızım şuan.Bu ara sıkıntıdayız o da ben de.Ve haklısınız hamileysem her şey daha beter farkındayım ama çare yok şuan göründüğü üzere.Teşekkür ederim
Haklısınız.Tamam ilacı alacağım benSon adet tarihinize gore hamile kalma olasiliginiz cok yuksek.
Herkes zor hamile kalacak diye bir sey yok. Su an hamileyim ve tek iliskiyle gebe kaldim, regl bitiminde.
Sizde de ayni durum olabilir.
Bir an önce tedbirinizi alin.
Hamilelik ve bebek buyutmek o haptan cok daha pahali emin olabilirsiniz.
Hamile kaldım demediğim için rahat olabilir miyim sizce ?Hiç inandırıcı değilsin tatlım :)
%90 ihtimalle sevgilisinden hamile kalmış olan bekar genç bir kız bu kadar sakin cevaplar veremez
İnandıramazsın beni valla güzel kurmuşsun
En son 6 veya 9 temmuzda olduKimse yaşamadımı bunları ya ben anlamadım ki herkes sevgilisiyle birşeyler yaşadı insanların bu tepkilerine uyuz oluyorum. Olmuş bir hata napsın kız öldürsün mü kendini.. Adet günün ne zaman??
Bu iki üç ay böyle.Seneye yaza benimde işim gücüm olacak zatenPara yok, durum sıkıntılı ve hamile kalırsam evleniriz diye hayal mi kuruyorsun?
Kızım nasıl bakacaksınız o bebeğe?Senin yerine ben gerildim valla
Kalmazsın korkma hemen kalkıp yıkasaydın keşke. Her atış hamilelik olsaydı dünya çocuktan geçilmedi.En son 6 veya 9 temmuzda oldu
Yıkadım da öyle içini değil :/Kalmazsın korkma hemen kalkıp yıkasaydın keşke. Her atış hamilelik olsaydı dünya çocuktan geçilmedi.
Hepsi gittimi içine?? Tahlil yaptır varsa zaten çıkar sonuç adeti beklemede gecikme daha fazlaYıkadım da öyle içini değil :/
Ya emin bile değiliz aslında.Ne o ne ben.Ama söylediğim gibi kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Ne olduğunu anlamadı.Acaba mı dedi bende tecrübesizliğin zaten anlamadım.Ayağa kalktığımda sıvı boşalır gibi bir şeyler oldu ama sesle birlikte üstelik.Bu kafamı karıştırdı.daha önce olmamıştı böyle bir şeyHepsi gittimi içine?? Tahlil yaptır varsa zaten çıkar sonuç adeti beklemede gecikme daha fazla
Gitmiş hepsi içine.. Ertesi gün hapı aldıysan sorun yok. Bi arkadaşım öyle korundu hep sorun olmadıYa emin bile değiliz aslında.Ne o ne ben.Ama söylediğim gibi kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Ne olduğunu anlamadı.Acaba mı dedi bende tecrübesizliğin zaten anlamadım.Ayağa kalktığımda sıvı boşalır gibi bir şeyler oldu ama sesle birlikte üstelik.Bu kafamı karıştırdı.daha önce olmamıştı böyle bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?