- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Tamda gunuymus canim git bir eczaneye ella al3 hafta sonra adet olacaktım.
Resmen frenin patlak yokuş aşağı 180 le gidiyosunHayır atraksiyon istediğimden değil ama sanırım çocuk istiyorum bir yandan.Zamanı değil ama istiyorum sanırım.Birde sevdiğim adam söz konusu.İkimizin karışımı yani.Hayali güzel geliyor
Burdan yazamıyorum kiBenim anlamadığım
Nasıl ne olduğunu anlamadınız
Kac yasindasin? Ilk askin sanirim birden öyle hissettim...İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
İki gün önce ilişkim oldu ve sevgilim kontrolünü sağlayamadı bu sefer.Yani sağlayıp sağlayamadığını bilmiyor.Bende ne olduğunu anlamadım.Düşünmeden duramıyorum,içim huzursuz. Ella alsam zararlı,hamile kalmışsam iki günlük bile olsa bir cana zarar vermek var işin ucunda diye beynim kemiriliyor.Hamile kalmamışsam aileme ne diyeceğim bilmiyorum.Sevgilim bu çocuğu ister mi bilmiyorum.Düşünmek için erken belki ben paranoyaklık yapıyorumdur bilmiyorum. Öneriniz var mı?
Geri çekilmeyle aylardır beraber oluyoruz ve sorun olmuyor.Küçük ihtimaller başımıza gelmez diye düşünüyoruz.Gençliğin verdiği haz da olabilir.
Yaş 23. Çocuk değilim yani.Her şeye cevap var derken ?gençliğin verdiği haz mı? maaşallah herşeyefr cevap var. yaş kaç arkadaşım? yaptıklarınızda galiba gençliğin verdiği 'cehalet'.
başka bişey derdim ama hakarete giriyo.
Allah akıl fikir versin.
Çok met hatırlamıyorum. 6 veya 9 temmuz olabilir@paradise33 peki son adetin ne zaman başladı ayın kaçında? Bari yumurtlama döneminde misin onu bilelim.
Elimde o ilaca verecek kadar para yok ki. Ucuz bir şey değilGeri çekilme nedir Allahaşkına, bi bitmediniz.
Ben eşimle yapmam yaa.
Evliyim, hamilelik istemiyorum ve korunuyoruz "gerçek yöntemlerle"
Bakın ne rahatım di mi..
Yazık gerçekten...
Hamileysem sevgilim ne der filan..
Ne aşağılayıcı..bebek senin rahminde büyüyecek diye sen adama açıklama yapmak zorunda mısın? Hamile olmanda onun payı olmayacak mı, sokacak elbet taşın altına elini.
Ertesi gğn hapı almayıp 2 gün beklemenin mantığı nerde dicem, o da yok.
Yapmayın o zaman.. Beceremiyorsunuz, yapmayın
Çocuk büyütmek de hiç ucuz değilElimde o ilaca verecek kadar para yok ki. Ucuz bir şey değil
Bu adamla evlenmezsenYaş 23. Çocuk değilim yani.Her şeye cevap var derken ?
Sevgilin versin o zaman.Elimde o ilaca verecek kadar para yok ki. Ucuz bir şey değil
Bilmiyorum o kadının me yaptığını :/Geri çekilme mi kaldı? Meryem Uzerli resmen kamu spotu verdi, yapmayın anam bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?