Yardımınıza ihtiyacım var.Düşünmeden duramıyorum.Ya hamile kalırsam?

Önerim, bütçenizin bir kısmını kondoma ayırmanız. Bu saatten sonra oldu olmadı, herneyse varsa ya aldırılır ya doğurulur. Başka opsiyon yok malesef...

Reactions: KV_
Hayır atraksiyon istediğimden değil ama sanırım çocuk istiyorum bir yandan.Zamanı değil ama istiyorum sanırım.Birde sevdiğim adam söz konusu.İkimizin karışımı yani.Hayali güzel geliyor
Resmen frenin patlak yokuş aşağı 180 le gidiyosun

Kontrolu nasil adama verirsiniz derdi teyzem. Gerçekten de öyle. Madem böyle bir şey yapiyorsunuz kontrolu saglamak kadının elinde olmali zannımca...

Kac yasindasin? Ilk askin sanirim birden öyle hissettim...

Geri çekilme nedir Allahaşkına, bi bitmediniz.
Ben eşimle yapmam yaa.
Evliyim, hamilelik istemiyorum ve korunuyoruz "gerçek yöntemlerle"
Bakın ne rahatım di mi..

Yazık gerçekten...
Hamileysem sevgilim ne der filan..
Ne aşağılayıcı..bebek senin rahminde büyüyecek diye sen adama açıklama yapmak zorunda mısın? Hamile olmanda onun payı olmayacak mı, sokacak elbet taşın altına elini.

Ertesi gğn hapı almayıp 2 gün beklemenin mantığı nerde dicem, o da yok.

Yapmayın o zaman.. Beceremiyorsunuz, yapmayın

Evlenin eğer hamileyseniz, sevgili çocuğu kabul edecek mi, iyi baba olabilecek mi, size iyi eş olabilecek mi, aradığınız kişi mi... Allah yardımcınız olsun yine de, zor durumunuz.

Cnm ertesi gün hapı alsaydın hemen yine de al bence

madem öyle neden ertesi gün hapı almadınız. yazık günah düşündüğünüz şeylere bakın.
yaparken aklınız nerde bilmiyorum.
ki evlilik öncesi ilişki bana göre herkesin kendi tercihi olan bişey ama madem bazı durumlarda arkasında duramicaksınız o zaman yapmayın.

Geri çekilmeyle aylardır beraber oluyoruz ve sorun olmuyor.Küçük ihtimaller başımıza gelmez diye düşünüyoruz.Gençliğin verdiği haz da olabilir.

gençliğin verdiği haz mı? maaşallah herşeyefr cevap var. yaş kaç arkadaşım? yaptıklarınızda galiba gençliğin verdiği 'cehalet'.
başka bişey derdim ama hakarete giriyo.

Allah akıl fikir versin.

gençliğin verdiği haz mı? maaşallah herşeyefr cevap var. yaş kaç arkadaşım? yaptıklarınızda galiba gençliğin verdiği 'cehalet'.
başka bişey derdim ama hakarete giriyo.

Allah akıl fikir versin.
Yaş 23. Çocuk değilim yani.Her şeye cevap var derken ?

Elimde o ilaca verecek kadar para yok ki. Ucuz bir şey değil

Yaş 23. Çocuk değilim yani.Her şeye cevap var derken ?
Bu adamla evlenmezsen
"bakire değilim yeni sevgilime ne söylemeliyim"
diye konu açma.......
Elimde o ilaca verecek kadar para yok ki. Ucuz bir şey değil
Sevgilin versin o zaman.
Kusura bakma ama hamileysen daha büyük bir bedel ödeyeceksin, 40 liranın lafı bile olmayacak yanında.

Kaç para olursa olsun,rahatsın,sorun orda...
Aldırmaya kalkmayacaksın o halde sonra, buna hakkın yok çünkü şu durumda.

Çocuk istiyorum filan da dedin. Nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsun bilemedim.
Yaşının gerektirdiği gibi davranmanı öneririm.
Çocuk değilim dedin ama çocukça davranıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…