Evet doktor ondan istemiş demek ki diyorum ondan sordum inanın ona bile razı durumdayım en azından ondan oluyormuş diyeceğim..Kansizlik zaten tasikardi yapiyor. Bende de yapiyor, bas donmesi de cabasi
Hayır kan testi veremedim yani vaktim yetmedi öyle diyeyim. Ama hamileyken tiroit hormonum yükselmişti ve doğuma kadar ilaç kullandımTiroit değerinize baktırdınız mı?
Şuanda da onunla alakalı bişey olabilir tiroit hormonunda bozukluk varsa çarpıntı yorgunluk terleme hızlı nefes alıp verme vs. yapar.Hayır kan testi veremedim yani vaktim yetmedi öyle diyeyim. Ama hamileyken tiroit hormonum yükselmişti ve doğuma kadar ilaç kullandım
Zaten 1 aydır bir kaygı durumu yaşıyorum onunla savaşıyorum diyeyim, bir de kalp de taşikardi var deyince daha da kaygılanmaya başladım.Bir de size muhtaç bir bebeğiniz varsa çok zor gerçektenMuhtemelen kaygı bozukluğu yaşıyorsunuz. Bız anneler, bebekten bir süre sonra kaygıyı da alıyoruz kucağımıza.
Yine de kan testlerini de yaptırın içini rahat etsin.
Kan değerlerinize baktırın kan düşük olunca b vitamini düşük olunca saydiklariniz hepsini yaşıyorum ben ..bol su için susuzlukta bu saydiklarinizi yapıyor. Psikolojik de olabilir Stres de bu deliklerinizi yapıyor hepsi bende varMerhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Size muhtaç bebek olayı kaygıyı tetikliyor zaten.Zaten 1 aydır bir kaygı durumu yaşıyorum onunla savaşıyorum diyeyim, bir de kalp de taşikardi var deyince daha da kaygılanmaya başladım.Bir de size muhtaç bir bebeğiniz varsa çok zor gerçekten
Kaç gündür inanın neler yapıyorum kendime de kızıyorum neden bu kadar evhamlısın diye, hepsi bir araya geldi sanırım çok kötü bir şey gerçekten çeken bilirKansızlık yapar diye hatırlıyorum. Nefes egzersizi en iyi rahatlaticidir kaygı ve panik bozuklukta
Anemi belirtisi hepsi. Muhtemelen kan değerleriniz çok düşmüştür. Endişelenmeyin.Merhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Kansızlık çıksa sevinecek durumdayım gerçekten.Sürekli aklımda felaket senaryoları beni iyi anlarsınız o zaman..Kan değerlerinize baktırın kan düşük olunca b vitamini düşük olunca saydiklariniz hepsini yaşıyorum ben ..bol su için susuzlukta bu saydiklarinizi yapıyor. Psikolojik de olabilir Stres de bu deliklerinizi yapıyor hepsi bende var. Kan düşük tansiyon düşük su içmem pek sevmiyorum . Stres hat safhada
Anlamazmiyim bir dönem kalp krizi geçiriyorum diye dokdor doktor gezdim.. fenalık hissi geldiği zaman sakin olun geçici bir durum olduğunu hiç birşeyizin olmadığıni biraz dinlenince gecicegini düşünün derin nefes alın . Kaçmayın yuzlesin ölüm korkusu yaşıyormusun ?Kansızlık çıksa sevinecek durumdayım gerçekten.Sürekli aklımda felaket senaryoları beni iyi anlarsınız o zaman..
Haklısınız teşekkür ederim umarım çocuklarımızla mutlu yıllarımız olur. Ah annelik hep evladını düşünmekSize muhtaç bebek olayı kaygıyı tetikliyor zaten.
İlk çocuğum doğduktan kısa bir süre sonra anksiyete başladı bende, ikinci cocugumdan sonra iyice arttı.
8 yıldır beraber yaşıyoruz, üç yıldır da ilaç kullanıyorum malesef.
Teşekkür ederim onada baktıracağım en son çare..Şuanda da onunla alakalı bişey olabilir tiroit hormonunda bozukluk varsa çarpıntı yorgunluk terleme hızlı nefes alıp verme vs. yapar.
Kan vermeye çalısın bence değerlerinize bakılsın
Evet kötüsü de bu hiç bir şeyden zevk alamaz oldum bir de kalbim sürekli hızlı atıyor o zaten ayrı bir korkutuyor. Uyuyamıyorum hep bir sıkıntı 1 aydır bugün de hastane de taşikardi diye duymak siz düşününAnlamazmiyim bir dönem kalp krizi geçiriyorum diye dokdor doktor gezdim.. fenalık hissi geldiği zaman sakin olun geçici bir durum olduğunu hiç birşeyizin olmadığıni biraz dinlenince gecicegini düşünün derin nefes alın . Kaçmayın yuzlesin ölüm korkusu yaşıyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?