Umarım öyledir korkutuyor ister istemezAnemi belirtisi hepsi. Muhtemelen kan değerleriniz çok düşmüştür. Endişelenmeyin.
Umarım öyledir korkutuyor ister istemezAnemi belirtisi hepsi. Muhtemelen kan değerleriniz çok düşmüştür. Endişelenmeyin.
Bana doktor dedi ama EKG falan derken vaktim yetmedi.Umarım öyledir içimde ki sıkıntıyı anlatamam hep bir felaket senaryosu biraz da olsa rahatladım teşekkür ederim. Ya öyle değilse korkusunu dinlemek istemiyorum..Bende de anemi vardı ama asıl vitamin d eksikliği bende nefes darlığı, öksürük, kramp, kalp çarpıntısı ve halsizliğe yol açmıştı. Buradaki doktorların aklına da nedense gelmemişti kan alırken vitamin d ye bakmak.. Kalp veya ak ciğerde sorun var sanıldı.. Ordan oraya koşturmaca falan derken en son bir Türk doktor sorunu çözdü de kendime geldim. Yani demem o ki en kötüyü düşünmeyin. Küçük bir vitamin veya mineral eksikliği insanı tepetaklak etse de çözümü basit. Acil kan tahlili yaptırın.
Kansızlık kan mı bilmiyorum ama doğum sonrası yaşadım. Bende de normal çıkmıştı. Takip edelim dedi. Olursa tekrar bakalım dedi. Oldu gitmedim. Bir daha zorla dı gene birşey çıkmadı sonra geçti. Gebelik sonrası emzirme falan hormonal gözüyle baktılar. Kan değerlerim genelde de düşüktür çünkü.Merhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Vitamin d, kansizlik, hatta surpriz bisey soyliyim kolestrol.
Yaşadığınız şey panik atak depresyonda olabilir. Bence bu ihtimali de göz önünde tutun.Merhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Zaten bende panik var maalesef kaygı bozukluğu yaşıyorum son 1 aydır.Ama kalbime hiç bu kadar vurmamısti olsa da geçer di,sürekli bir nabız yüksekliği ve yorulma var çocuğuma bile tam bakamıyorumYaşadığınız şey panik atak depresyonda olabilir. Bence bu ihtimali de göz önünde tutun.
Öyleyse en azından bundan mış diyeceğim korkum azalacak.. umarım öyledir belirsizlik çok kötüVitamin d, kansizlik, hatta surpriz bisey soyliyim kolestrol...
Bende 1 aydır vardı ama kalp ritmim bu kadar uzun süre hızlı atmamısti hiç,o korkutuyor daha da kaygılanıyorum bir de emziriyorum ilaç kullanamamak da kötü. Size de geçmiş olsun umarım faydası olurPsikolojik olabilir, aynı problemleri yaşıyordum. Psikiyatri ye gittim. Kaygı bozukluğu dedi ve anti depresan verdi. Kalp çarpıntı ve nefes darlığım ilaca başladıktan iki hafta sonra geçti. 6 ay kullanıp kontrole gidicem
Onun çıkmasına resmen sevineceğim o durumdayım umarım öyledir..Kansızlık çarpıntı ve nefes darlığı yapıyor. Değerlerinize en kısa sürede baktırın.
Sevindim sizin adiniza kandan da rahatlayacağım gerçekten.Bacaklariniz da damar atması kramp gibi şikayetler var mıydı? Onları da yaşıyorum daBende aynisini aylarca yaşadım. D vitamini cok düşükmüş ilaca baslayincs cok sukur geçti
O zaman kesinlikle tamamen panik atak ile ilgili . EKG temiz doğum yapmısın. Lohusalık depresyonu da geçirdin büyak ihtimal . İçinde yaşadıysan böyle patlıyor. Mutlaka terapi almanı öneririm. İlaç kullanma anda anlatamadığın şeyler var gibi geldi. Çünkü ben çok ağır şeyler yaşıyordum o dönemde ,EKG temiz çıktıktan sonra ben panik atak krizi olduğunun farkındaydım ame destek almam imkansızdı. Panik atak illa panik olcak bir durumda gelmez hiç birşey yokken birden ani gelir. Ölecek miş hissi yaşatır. Şey gibi düşün yaşadığın sıkıntılara köşeli bir jeton da sonra algılıyormuş gibi. Bence kişinin kendini aşırı baskılama ondan kaynaklı. Tabi psikologlar daha iyi bilirZaten bende panik var maalesef kaygı bozukluğu yaşıyorum son 1 aydır.Ama kalbime hiç bu kadar vurmamısti olsa da geçer di,sürekli bir nabız yüksekliği ve yorulma var çocuğuma bile tam bakamıyorum
Teşekkür ederim mutlaka oda aklımdaŞuanda da onunla alakalı bişey olabilir tiroit hormonunda bozukluk varsa çarpıntı yorgunluk terleme hızlı nefes alıp verme vs. yapar.
Kan vermeye çalısın bence değerlerinize bakılsın
Evet emziriyorum zaten ilaç da yazamadı kardiyoloji.Gebelikten sonra hiç değerlerine baktırmadım bu şikayetlerin bunlardan olabileceği de aklıma gelmezdi.. kaygı korku ne varsa başlattıSimdi aklima geldi emziriyosan demir depolarin alarm veriyo da olabilir.
Evet haklısınız bu güne kadar stresin tetiklediğini düşünüyordum, doktorun dediğinden sonra kaygılarım arttı acaba kalbim neden böyle atıyor birşey tetiklerse diye... Aman çok zor şu kaygı beni anlarsınız işteO zaman kesinlikle tamamen panik atak ile ilgili . EKG temiz doğum yapmısın. Lohusalık depresyonu da geçirdin büyak ihtimal . İçinde yaşadıysan böyle patlıyor. Mutlaka terapi almanı öneririm. İlaç kullanma anda anlatamadığın şeyler var gibi geldi. Çünkü ben çok ağır şeyler yaşıyordum o dönemde ,EKG temiz çıktıktan sonra ben panik atak krizi olduğunun farkındaydım ame destek almam imkansızdı. Panik atak illa panik olcak bir durumda gelmez hiç birşey yokken birden ani gelir. Ölecek miş hissi yaşatır. Şey gibi düşün yaşadığın sıkıntılara köşeli bir jeton da sonra algılıyormuş gibi. Bence kişinin kendini aşırı baskılama ondan kaynaklı. Tabi psikologlar daha iyi bilirMutlaka psikolog ile görüş .
Bence konuşmaya ihtiyacınız var ama uzmanla konuşun lütfen çünkü uzman olmayanlar daha da kaygılandırır sizi. En azından ilaç alamıycanız için terapi rahatlatabilir.Evet haklısınız bu güne kadar stresin tetiklediğini düşünüyordum, doktorun dediğinden sonra kaygılarım arttı acaba kalbim neden böyle atıyor birşey tetiklerse diye... Aman çok zor şu kaygı beni anlarsınız işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?