Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.

Vitamin d, kansizlik, hatta surpriz bisey soyliyim kolestrol...

Anemi belirtisi hepsi. Muhtemelen kan değerleriniz çok düşmüştür. Endişelenmeyin.
Umarım öyledir korkutuyor ister istemez
Bana doktor dedi ama EKG falan derken vaktim yetmedi.Umarım öyledir içimde ki sıkıntıyı anlatamam hep bir felaket senaryosu biraz da olsa rahatladım teşekkür ederim. Ya öyle değilse korkusunu dinlemek istemiyorum..

Kansızlık kan mı bilmiyorum ama doğum sonrası yaşadım. Bende de normal çıkmıştı. Takip edelim dedi. Olursa tekrar bakalım dedi. Oldu gitmedim. Bir daha zorla dı gene birşey çıkmadı sonra geçti. Gebelik sonrası emzirme falan hormonal gözüyle baktılar. Kan değerlerim genelde de düşüktür çünkü.

Yaşadığınız şey panik atak depresyonda olabilir. Bence bu ihtimali de göz önünde tutun.

Ya umarım öyle birşey dur belirsizlik çok daha kötü... öyleymiş diyebilmek çok isterim

Psikolojik olabilir, aynı problemleri yaşıyordum. Psikiyatri ye gittim. Kaygı bozukluğu dedi ve anti depresan verdi. Kalp çarpıntı ve nefes darlığım ilaca başladıktan iki hafta sonra geçti. 6 ay kullanıp kontrole gidicem

Yaşadığınız şey panik atak depresyonda olabilir. Bence bu ihtimali de göz önünde tutun.
Zaten bende panik var maalesef kaygı bozukluğu yaşıyorum son 1 aydır.Ama kalbime hiç bu kadar vurmamısti olsa da geçer di,sürekli bir nabız yüksekliği ve yorulma var çocuğuma bile tam bakamıyorum

Vitamin d, kansizlik, hatta surpriz bisey soyliyim kolestrol...
Öyleyse en azından bundan mış diyeceğim korkum azalacak.. umarım öyledir belirsizlik çok kötü

Bende 1 aydır vardı ama kalp ritmim bu kadar uzun süre hızlı atmamısti hiç,o korkutuyor daha da kaygılanıyorum bir de emziriyorum ilaç kullanamamak da kötü. Size de geçmiş olsun umarım faydası olur

Simdi aklima geldi emziriyosan demir depolarin alarm veriyo da olabilir.

Kansızlık çarpıntı ve nefes darlığı yapıyor. Değerlerinize en kısa sürede baktırın.
Onun çıkmasına resmen sevineceğim o durumdayım umarım öyledir..

Bende aynisini aylarca yaşadım. D vitamini cok düşükmüş ilaca baslayincs cok sukur geçti
Sevindim sizin adiniza kandan da rahatlayacağım gerçekten.Bacaklariniz da damar atması kramp gibi şikayetler var mıydı? Onları da yaşıyorum da

Zaten bende panik var maalesef kaygı bozukluğu yaşıyorum son 1 aydır.Ama kalbime hiç bu kadar vurmamısti olsa da geçer di,sürekli bir nabız yüksekliği ve yorulma var çocuğuma bile tam bakamıyorum
O zaman kesinlikle tamamen panik atak ile ilgili . EKG temiz doğum yapmısın. Lohusalık depresyonu da geçirdin büyak ihtimal . İçinde yaşadıysan böyle patlıyor. Mutlaka terapi almanı öneririm. İlaç kullanma anda anlatamadığın şeyler var gibi geldi. Çünkü ben çok ağır şeyler yaşıyordum o dönemde ,EKG temiz çıktıktan sonra ben panik atak krizi olduğunun farkındaydım ame destek almam imkansızdı. Panik atak illa panik olcak bir durumda gelmez hiç birşey yokken birden ani gelir. Ölecek miş hissi yaşatır. Şey gibi düşün yaşadığın sıkıntılara köşeli bir jeton da sonra algılıyormuş gibi. Bence kişinin kendini aşırı baskılama ondan kaynaklı. Tabi psikologlar daha iyi bilir Mutlaka psikolog ile görüş .

Şuanda da onunla alakalı bişey olabilir tiroit hormonunda bozukluk varsa çarpıntı yorgunluk terleme hızlı nefes alıp verme vs. yapar.
Kan vermeye çalısın bence değerlerinize bakılsın
Teşekkür ederim mutlaka oda aklımda

Bu arada bende sonra geçti ama :) evden ayrıldım. Boşanma açtım ondan sonra yavaş yavaş kayboldu arada yokladı . Şimdi yok Panik atak sebebini bulunca ay koptum

Simdi aklima geldi emziriyosan demir depolarin alarm veriyo da olabilir.
Evet emziriyorum zaten ilaç da yazamadı kardiyoloji.Gebelikten sonra hiç değerlerine baktırmadım bu şikayetlerin bunlardan olabileceği de aklıma gelmezdi.. kaygı korku ne varsa başlattı

Evet haklısınız bu güne kadar stresin tetiklediğini düşünüyordum, doktorun dediğinden sonra kaygılarım arttı acaba kalbim neden böyle atıyor birşey tetiklerse diye... Aman çok zor şu kaygı beni anlarsınız işte

Bence konuşmaya ihtiyacınız var ama uzmanla konuşun lütfen çünkü uzman olmayanlar daha da kaygılandırır sizi. En azından ilaç alamıycanız için terapi rahatlatabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…