Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.

Öncelikle geçmiş olsun Çok zor şeyler yaşamışsınız gerçekten herkesin bir sıkıntısı var ama kimse ben gibi dünyanın sonuymuş gibi davranmıyor farkındayım..
Bebeğimin bana ihtiyacı var toplamam silkelenmem lazım Sanki ben, ben değilim 1 aydır kendimi taniyamiyorum

Kansızlık bende de var ve evet çarpıntı yapıyor hatta 12-13 yani çocuk denecek yaşımdan bu yana yapıyor, duyanlar şaşırıyordu bu yaşta ne çarpıntısı diye, çabuk yorulma da oluyor aynı şekilde.

Acil kan verin birseyler eksiktir
Valla bunlar bana kolay geliyor çünkü her gidişimde başıma bir iş gelirdi bu sıralar sadece hemşireye anlatmama rağmen seruma karışacak 1 ağrı kesiciyi direk damardan basması ve bayılmam var
İlk ise başladığımda acile gittim asla grip oldum diye izin şansım yoktu
1 iğne bana acaip dokundu kötüyüm dedim yoğunum çık dışarı dedi çıkamadan bayılmışım 40dk fln ugrasmislar
2 serum ile ancak ayıldım devlet hastahanesinde oda açtılar 3 4 kez yanıma çıktı ödü patladi
Yine 2019da çok hastayım KBB uzmanı senin sinirlerin bozulmuş nöroloji görsün dedi o sinirle başhekime girdim vekaleten göğüs hast doktoru bakıyormuş eli çarptı ateşim 39mus zatürre olmuşum
Acile çarpıntı ile gitmiştim kapıda bayılmışım doktor kalksın gelsin diye bagiriyormus ztn ufacık hastahane baya sorunlu bir yer. Ne şeker ne tansiyon olctuler EKG çalıştırmayı bilmiyorlardı ben yari bayginim sakinleştirici ile geldi hiç bir test yapmamıştı kabul etmemiştim sonra orada 2 kişi vefat etti 1 Dr ceza aldı şimdi oraya bayilsamda gitmem diyorum
Arkadaşlarım dalga geçiyor senin fotoğrafını asıp giremez diyecekler diyor
Prensip geliştirdim ölüm tehlikem olmazsa veya baygın olmazsam gitmiyorum zehirlendim onda bile gündüzü bekledim dahiliye gördü o yönlendirdi

ben rahatsizligimdan dolayi sokturucu çok kullanirim, hic boyle bir durumla karsilasmadim bilemiyorum o yuzden ondan olurmu

Şu gribim bir geçsin inşallah mutlaka baktıracağım en azından kafamda soru işareti kalmaz. 1 aydır hastalık içinden çıkamadım ki neyse en azından tıkalı burnum akıyor

ben rahatsizligimdan dolayi sokturucu çok kullanirim, hic boyle bir durumla karsilasmadim bilemiyorum o yuzden ondan olurmu
Şöyle söyleyeyim 1 aydır resmen burnum tıkalı ilk yara ile başladı sonrası kuruluk ve et şişmesi derken iyice doldu ee tabi boğazım da doldu bende ilk defa dünden beri bogazimla burnumu boşaltmaya başladım sürekli, zorlamadan mi acaba dedim çünkü ufacık çizgi çizgi birşeydi 1 defa geldi sadece. Umarım devamı olmaz evham yapmaktan da yoruldum

Ne kadar soğuk kanlı ve güçlüsünüz takdir ettim. Sanki stres yapınca ne oluyor ben gibi sürekli kendini bitirmekten başka birşey değil. Sizin gibi olmak isterdim ki gücünüz le atlatmış siniz hepsini

Ne kadar soğuk kanlı ve güçlüsünüz takdir ettim. Sanki stres yapınca ne oluyor ben gibi sürekli kendini bitirmekten başka birşey değil. Sizin gibi olmak isterdim ki gücünüz le atlatmış siniz hepsini

Ben sadece bir farkım yok dedim inanın değilim bu arada otobüslerde boynumu kitlemem ve en az senede 1 tutulması 3 5 senede bir fizik almam var ama felç gibi oluyorum insan ev supurmeye ozenirmi yatsam kalıyorum kalksam yatamıyorum mesela serum taktirip kan aldırırım ama iğne yaptırmadım 10 yıl oldu o kötü olaydan sonra hiç yaptırmadım yaptıramam
Hepsi geçiyor neler geçmedi ki
Siz test verin sonrada takviye alın sade soda için muz tüketin hepsi geride kalacak korkmayın

İnşallah teşekkür ederim desteğiniz için.. Motive oldunuz umarim en kısa zamanda geçer ve çocuğumla eşimle eskisi gibi ilgilenebilirim çok değil 1 ay öncesine dönmek istiyorum..

Şu gribim bir geçsin inşallah mutlaka baktıracağım en azından kafamda soru işareti kalmaz. 1 aydır hastalık içinden çıkamadım ki neyse en azından tıkalı burnum akıyor
Geçmiş olsun inşallah ciddi bi problem yoktur, en önemlisi sağlık

Alerjiniz olabilir mutlaka onada baktırin burun ve et şişmesi genelde alerjik sebepler olunc bu kadar uzun sürüyor.

Bi ara bende de vardı sinüs taşikardi tamamen stres kaynaklıydı.
Bol su içerek ve rahatlatıcı çaylar kullandım
Emziriyorsanız emzirmeye uygun olanları tüketebilirsiniz.
Taşşkardi olduğunu hissettiğiniz an kendinizi dinlerseniz panik atağa kadar ilerliyor o anlarda vagal manevra hareketleri çok iyi gelir.
Örnek vermek gerekirse
Kısa bi yürüyüş, yüze buz koymak ve ıkınma ile öksürme hareketleri yapmak hızlı çözüm oluyor nabzı dengeliyor bilginiz olsun.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Zaten panik atağım var maalesef hasta olunca geldi yine

Alerjiniz olabilir mutlaka onada baktırin burun ve et şişmesi genelde alerjik sebepler olunc bu kadar uzun sürüyor.
Bugüne kadar bildiğim bir alerjim yok ama. 1 aydır kendime gelemedim

Hanımlar hipertiroidi çıktı.. endokrinoloji ye yönlendirirdiler yardımcı olanlara teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…