Öncelikle geçmiş olsun Çok zor şeyler yaşamışsınız gerçekten herkesin bir sıkıntısı var ama kimse ben gibi dünyanın sonuymuş gibi davranmıyor farkındayım..Bakın ben önce kaburgamın altında bir ağrı ile gittim. İlk doktor gaz sancısı dedi inanmadı
Ama 2.ye randevu alana kadar ne oturabiliyorum ne kalabiliyorum
2. De 3lu bir ekipmis. Benim randevu aldığım cok yogun olurmuş sonuç beklerken diğer 2si öğle tatilinde çağırdı
Meğer kalin bagirsakta yara varmış. Tedaviye basladi Ama çok kötüleştim kontrole gittim yatırdı kolonoskopi endoskopi yapıldı. Çıktıktan 4 gün sonra grip oldum ama ne hastalık. Test negatif 3 gün ne yediysem çıkardım ( meğer mikroplu gastrit varmış bsy yemiyorum portakal suyu içeyim derken mahvoldum) 1 haftada gözüm açıldı.
Sonra midem coştu coştu 2 aydır brokoli haşlanmış yada fırın sebze ve tavuklu pilava yaşıyorum ama tavuktan nefret ederim çoğu gün isyerinde aç gittim aç geldim bir çıkarmaya basladimmi 2 gün sürüyor su bile çıkıyor yeni yeni düzeldim aç karna bir sürü ilaç içiyorum hoş karnim zaten doymuyor
Cuma günü yeniden 39 derece ateşle kalktım evdeydim yeter gitmiyorum dedim 3 gündür yatıyorum akşam eşimde ateşlendi gittik test verdik
Bu arada kunduraci göğsüm var kalbim de büyüme olmadığını diğer doktorlara ikna edemiyorum kardiyoloji ye gitmem lazım ( 1 kez gittim birrsey yok demişti ztn)
Göğsümdeki kitleler pandemiden beri kontrol edilmedi
Belimde acaip bir ağrı var her gün 1 saat gidiş 1 saat geliş 100 km yol yapıyorum
Oluyor yani takılsam yataktan çıkamam
Cuma günü eşim ise gitmeden bir sese uyandım ateş 40a dayanmış sayiklayacaktim adam zor düşürdü
O gece kimseyi çağırmazdım bekledim ne gerek var dedim
Kansızlık bende de var ve evet çarpıntı yapıyor hatta 12-13 yani çocuk denecek yaşımdan bu yana yapıyor, duyanlar şaşırıyordu bu yaşta ne çarpıntısı diye, çabuk yorulma da oluyor aynı şekilde.Merhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Öncelikle geçmiş olsun Çok zor şeyler yaşamışsınız gerçekten herkesin bir sıkıntısı var ama kimse ben gibi dünyanın sonuymuş gibi davranmıyor farkındayım..
Bebeğimin bana ihtiyacı var toplamam silkelenmem lazım Sanki ben, ben değilim 1 aydır kendimi taniyamiyorum
ben rahatsizligimdan dolayi sokturucu çok kullanirim, hic boyle bir durumla karsilasmadim bilemiyorum o yuzden ondan olurmuİki gündür söktürücü içiyorum ve sürekli atıyorum. Onun etkisi olabilir mi acaba.O niyetle gitmiştim acile ama yaptıramadim öyle de kaldı ateşim düştü biraz bekleyeyim dedim öyle de ters zamana geldi ki.
Şu gribim bir geçsin inşallah mutlaka baktıracağım en azından kafamda soru işareti kalmaz. 1 aydır hastalık içinden çıkamadım ki neyse en azından tıkalı burnum akıyorKansızlık bende de var ve evet çarpıntı yapıyor hatta 12-13 yani çocuk denecek yaşımdan bu yana yapıyor, duyanlar şaşırıyordu bu yaşta ne çarpıntısı diye, çabuk yorulma da oluyor aynı şekilde.
Şöyle söyleyeyim 1 aydır resmen burnum tıkalı ilk yara ile başladı sonrası kuruluk ve et şişmesi derken iyice doldu ee tabi boğazım da doldu bende ilk defa dünden beri bogazimla burnumu boşaltmaya başladım sürekli, zorlamadan mi acaba dedim çünkü ufacık çizgi çizgi birşeydi 1 defa geldi sadece. Umarım devamı olmaz evham yapmaktan da yoruldumben rahatsizligimdan dolayi sokturucu çok kullanirim, hic boyle bir durumla karsilasmadim bilemiyorum o yuzden ondan olurmu
Ne kadar soğuk kanlı ve güçlüsünüz takdir ettim. Sanki stres yapınca ne oluyor ben gibi sürekli kendini bitirmekten başka birşey değil. Sizin gibi olmak isterdim ki gücünüz le atlatmış siniz hepsiniAcil kan verin birseyler eksiktir
Valla bunlar bana kolay geliyor çünkü her gidişimde başıma bir iş gelirdi bu sıralar sadece hemşireye anlatmama rağmen seruma karışacak 1 ağrı kesiciyi direk damardan basması ve bayılmam var
İlk ise başladığımda acile gittim asla grip oldum diye izin şansım yoktu
1 iğne bana acaip dokundu kötüyüm dedim yoğunum çık dışarı dedi çıkamadan bayılmışım40dk fln ugrasmislar
2 serum ile ancak ayıldım devlet hastahanesinde oda açtılar 3 4 kez yanıma çıktı ödü patladi
Yine 2019da çok hastayım KBB uzmanı senin sinirlerin bozulmuş nöroloji görsün dedi o sinirle başhekime girdim vekaleten göğüs hast doktoru bakıyormuş eli çarptı ateşim 39mus zatürre olmuşum
Acile çarpıntı ile gitmiştim kapıda bayılmışım doktor kalksın gelsin diye bagiriyormus ztn ufacık hastahane baya sorunlu bir yer. Ne şeker ne tansiyon olctuler EKG çalıştırmayı bilmiyorlardı ben yari bayginim sakinleştirici ile geldi hiç bir test yapmamıştı kabul etmemiştim sonra orada 2 kişi vefat etti 1 Dr ceza aldı şimdi oraya bayilsamda gitmem diyorum
Arkadaşlarım dalga geçiyor senin fotoğrafını asıp giremez diyecekler diyor
Prensip geliştirdim ölüm tehlikem olmazsa veya baygın olmazsam gitmiyorum zehirlendim onda bile gündüzü bekledim dahiliye gördü o yönlendirdi
Ne kadar soğuk kanlı ve güçlüsünüz takdir ettim. Sanki stres yapınca ne oluyor ben gibi sürekli kendini bitirmekten başka birşey değil. Sizin gibi olmak isterdim ki gücünüz le atlatmış siniz hepsini
İnşallah teşekkür ederim desteğiniz için.. Motive oldunuz umarim en kısa zamanda geçer ve çocuğumla eşimle eskisi gibi ilgilenebilirim çok değil 1 ay öncesine dönmek istiyorum..Ben sadece bir farkım yok dedim inanın değilim bu arada otobüslerde boynumu kitlemem ve en az senede 1 tutulması 3 5 senede bir fizik almam var ama felç gibi oluyorum insan ev supurmeye ozenirmi yatsam kalıyorum kalksam yatamıyorum mesela serum taktirip kan aldırırım ama iğne yaptırmadım 10 yıl oldu o kötü olaydan sonra hiç yaptırmadım yaptıramam
Hepsi geçiyor neler geçmedi ki
Siz test verin sonrada takviye alın sade soda için muz tüketin hepsi geride kalacak korkmayın
Geçmiş olsun inşallah ciddi bi problem yoktur, en önemlisi sağlıkŞu gribim bir geçsin inşallah mutlaka baktıracağım en azından kafamda soru işareti kalmaz. 1 aydır hastalık içinden çıkamadım ki neyse en azından tıkalı burnum akıyor
Tabiki sağlık olsun da.. teşekkür ederimGeçmiş olsun inşallah ciddi bi problem yoktur, en önemlisi sağlık
Alerjiniz olabilir mutlaka onada baktırin burun ve et şişmesi genelde alerjik sebepler olunc bu kadar uzun sürüyor.Şöyle söyleyeyim 1 aydır resmen burnum tıkalı ilk yara ile başladı sonrası kuruluk ve et şişmesi derken iyice doldu ee tabi boğazım da doldu bende ilk defa dünden beri bogazimla burnumu boşaltmaya başladım sürekli, zorlamadan mi acaba dedim çünkü ufacık çizgi çizgi birşeydi 1 defa geldi sadece. Umarım devamı olmaz evham yapmaktan da yoruldum
Bi ara bende de vardı sinüs taşikardi tamamen stres kaynaklıydı.Merhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Zaten panik atağım var maalesef hasta olunca geldi yineBi ara bende de vardı sinüs taşikardi tamamen stres kaynaklıydı.
Bol su içerek ve rahatlatıcı çaylar kullandım
Emziriyorsanız emzirmeye uygun olanları tüketebilirsiniz.
Taşşkardi olduğunu hissettiğiniz an kendinizi dinlerseniz panik atağa kadar ilerliyor o anlarda vagal manevra hareketleri çok iyi gelir.
Örnek vermek gerekirse
Kısa bi yürüyüş, yüze buz koymak ve ıkınma ile öksürme hareketleri yapmak hızlı çözüm oluyor nabzı dengeliyor bilginiz olsun.
Bugüne kadar bildiğim bir alerjim yok ama. 1 aydır kendime gelemedimAlerjiniz olabilir mutlaka onada baktırin burun ve et şişmesi genelde alerjik sebepler olunc bu kadar uzun sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?