Güldürdünüz ne güzel esprisini bile yapıyorsunuz.Bu arada bende sonra geçti ama :) evden ayrıldım. Boşanma açtım ondan sonra yavaş yavaş kayboldu arada yokladı . Şimdi yokPanik atak sebebini bulunca ay koptum
Teşekkür ederim desteğiniz için.. bir gün geçti diyebilirim inşallahBence konuşmaya ihtiyacınız var ama uzmanla konuşun lütfen çünkü uzman olmayanlar daha da kaygılandırır sizi. En azından ilaç alamıycanız için terapi rahatlatabilir.
Ne kadar içeri atarsanız o kadar ağır bir şekilde bardak boşalıyor malesef. O sebeple kaygılanmanız normal ,ama yalnız hissetmeyin. Hissettiriliyor iseniz de izin vermeyin. Her kadın güçlüdür ,52 desibele göre programlanmış bir biyolojiyi hiç kimse yıkamaz. Dümdüz edersiniz evvel allahTeşekkür ederim desteğiniz için.. bir gün geçti diyebilirim inşallah
Doğru diyorsunuz biz kadınlar güçlü varlıklarız.. hepimizin hayatın da sıkıntılı dönemler oluyor inşallah gececek..Ne kadar içeri atarsanız o kadar ağır bir şekilde bardak boşalıyor malesef. O sebeple kaygılanmanız normal ,ama yalnız hissetmeyin. Hissettiriliyor iseniz de izin vermeyin. Her kadın güçlüdür ,52 desibele göre programlanmış bir biyolojiyi hiç kimse yıkamaz. Dümdüz edersiniz evvel allah
Kansızlık bu belirtileri gösteriyor emzirirken kaçınılmaz durum ben hamileyken yaşadım nefes alamıyordum bildiğin sonra damardan demir takviyesi verdi doktor rahatladımMerhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Felaket senaryolarının baş rolleri elenmiş zaten neden bukadar panik yapıyorsunuz, kalbiniz hasta değil farkında mısınızKansızlık çıksa sevinecek durumdayım gerçekten.Sürekli aklımda felaket senaryoları beni iyi anlarsınız o zaman..
MerhabaMerhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
Bir kan testi veremedim, vaktim yetmedi oldukça da kaygılı bir insanım maalesef hasta olmaya gelmeyeyim yani. Aynı zaman da doğum yapalı 9 ay oldu. Aranız da kansızlığı olup bu sorunları yaşayan var mı? Bir nebze rahatlarım belki..
Evet bebek buyutmek de cok zor. Bende psiyatriye randevu aldim cunku artik dayanamiyorum yemiyor uyumuyor bagiriyor ben bazi gunler yuzumu yikayamiyorum o derece. Hic bisey yiyemiyorum vaktim olmuyor. Sirf bebek bakma olayi bile basli basina depresyon anksiyete sebebi. 1 haftadir disari cikmadim nasil duzgun psikolohjiye sahip olayim ki. Neyse bugun anneme gidicem en azindan annem yardimci olur biraz dinlenirim.Evet emziriyorum zaten ilaç da yazamadı kardiyoloji.Gebelikten sonra hiç değerlerine baktırmadım bu şikayetlerin bunlardan olabileceği de aklıma gelmezdi.. kaygı korku ne varsa başlattı
Yapmayın, o felaket senaryolari insanı çok yıpratıyor. Bende de var, biliyorum çok zor bir durum. Asla internetten hastalik okumayın, direk doktora gidip rahatlatın kendinizi. Bir şey çıkmayacaktır merak etmeyin.Kansızlık çıksa sevinecek durumdayım gerçekten.Sürekli aklımda felaket senaryoları beni iyi anlarsınız o zaman..
Muhakkak vitaminlerinize baktirin. Soylemezseniz bakmıyorlar doktorlar. Kramp damar atmasi sikayetlerinin farkli sebepleri olabilir bence. Biri surekli emzirirken vs hareketsiz duruyorsaniz ikincisi magnezyum eksikligi ucuncusu de stres kaynakli. Kendinizi cok geriyorsanız istemsizce, belinizden sinirlerinizi kasiyor olabilirsinizSevindim sizin adiniza kandan da rahatlayacağım gerçekten.Bacaklariniz da damar atması kramp gibi şikayetler var mıydı? Onları da yaşıyorum da
Pazartesi ilk isim o olacak gerçekten sıkıntılıyım..Muhakkak vitaminlerinize baktirin. Soylemezseniz bakmıyorlar doktorlar. Kramp damar atmasi sikayetlerinin farkli sebepleri olabilir bence. Biri surekli emzirirken vs hareketsiz duruyorsaniz ikincisi magnezyum eksikligi ucuncusu de stres kaynakli. Kendinizi cok geriyorsanız istemsizce, belinizden sinirlerinizi kasiyor olabilirsiniz
Biliyorsunuz işte tamam diyotim bu sefer iyiyim, sabah uyanıyorum yine yeni bı sıkıntıyla.Yapmayın, o felaket senaryolari insanı çok yıpratıyor. Bende de var, biliyorum çok zor bir durum. Asla internetten hastalik okumayın, direk doktora gidip rahatlatın kendinizi. Bir şey çıkmayacaktır merak etmeyin.
Ever bir de ailenden uzaksan çok zor bir burun tıkanıklığıyla başladı,bu hale getirdi beni. Ailemin yanına geldim yarın döneceğim, kana baktırdıktan sonra bana da en son çare o kalıyor.. Rabbim yardımcımız olsunEvet bebek buyutmek de cok zor. Bende psiyatriye randevu aldim cunku artik dayanamiyorum yemiyor uyumuyor bagiriyor ben bazi gunler yuzumu yikayamiyorum o derece. Hic bisey yiyemiyorum vaktim olmuyor. Sirf bebek bakma olayi bile basli basina depresyon anksiyete sebebi. 1 haftadir disari cikmadim nasil duzgun psikolohjiye sahip olayim ki. Neyse bugun anneme gidicem en azindan annem yardimci olur biraz dinlenirim.
Efor testin de 180nin üstüne çıktı, tabi bitirmeye nefesim de yetmedi normal atımını bilmiyorum ama çok hızlı dediler EKG ye bakmam lazım..Merhaba
Kalp atış hızınız ne, merak ettim
İnşallah öyledir diyorum daha büyük bir şey olmasın da..Kansızlık bu belirtileri gösteriyor emzirirken kaçınılmaz durum ben hamileyken yaşadım nefes alamıyordum bildiğin sonra damardan demir takviyesi verdi doktor rahatladım
Burdan kımse sızın ne için bunları yasadıgınızı gormez.Eger gıttınız doktor bır problem gormedıyse psıkolojık olabılır .Kaygı çok kotuMerhaba hanımlar.Çok sıkıntılıyım kalbim çok hızlı atıyor, çabuk yoruluyorum uzun zamandır nefes darlığı yaşıyorum,kbb dan tutun da kardiyoloji ye kadar çıktım, EKG efor testi de verdim normal çıktı sebepsiz taşikardi dedi.Emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum yazamadı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?