- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolog mu? İlaç?[/QUOTE
iyi olduğumuz zamanlarda benden mutlusu yok. Daha once beni kimse öylesi mutlu etmemiştir. Ama sinirlendiği an o anlarımıza dair hiç bişey kalmıyor. Aramızda saygı yok sadece sevgi bizi bir arada tutan diye kendi söylüyorBumu görmek istediğin değer?hoşuna gidiyor mu?canın acımıyor mu?
Adam psikopat,tanımına bak?artılarını götürür bir tokat,o tokat evlenince,tekme,yumrukla perçimleşir,güzel renkler sergiler tüm vücudunda....Hayat senin ama şunu unutma bu dayaklar sende ki ruhu öldürecek belki bir gün bedenini de.....iyi olduğumuz zamanlarda benden mutlusu yok. Daha once beni kimse öylesi mutlu etmemiştir. Ama sinirlendiği an o anlarımıza dair hiç bişey kalmıyor. Aramızda saygı yok sadece sevgi bizi bir arada tutan diye kendi söylüyor
Kafam allak bullak
lütfen uşağı mutlu etmiş.....Canım sen sen canını kaldırımda mı buldun ? kendine garezin mi var psikolojik fiziksel ne kadar şiddet varsa görmüşsün hala neden devam edersin ki onunla?
Çok haklısınız çokAdam psikopat,tanımına bak?artılarını götürür bir tokat,o tokat evlenince,tekme,yumrukla perçimleşir,güzel renkler sergiler tüm vücudunda....Hayat senin ama şunu unutma bu dayaklar sende ki ruhu öldürecek belki bir gün bedenini de.....
Ok anlaştık,senin mutluluğunu isteyen adam,seni seven adam kılına zarar vermez,veremez....vazgeç bu manyaktan....Çok haklısınız çok
Bu sağlıksız düşünmem tamamen boşluktan.
O da bunu istiyodu zaten ona bağımlı hale gelip her dediğine he demem
Yani böyle bir adamla insanın mutlu olması için sadist olması gerekirlütfen uşağı mutlu etmiş.....
Zaten sonraki aşama yani kaçınılmaz son o....Yani böyle bir adamla insanın mutlu olması için sadist olması gerekir![]()
Çok acıyorum her türlü eziyeti görüpte terketme cesareti gösteremeyen insanlara (Bkz :ama seviyorum ) yahu ananız-babanız bu psikopatların kahrını çekin diye mi bugünlere getirdi?Zaten sonraki aşama yani kaçınılmaz son o....
Kendi değerini bilememek,kadın olmanın getirdiği sorumlulukları farklı algılamak ve kendini kandırmak....Bir kadın bu üçünü es geçiyorsa asla mutlu olamaz...ASLA....Çok acıyorum her türlü eziyeti görüpte terketme cesareti gösteremeyen insanlara (Bkz :ama seviyorum ) yahu ananız-babanız bu psikopatların kahrını çekin diye mi bugünlere getirdi?
Yok öyle bir dünya bunu yapan her yerde yapar,ailenin içinde bile rastladık böyle şeylere lütfen akıllı davran...ister misin babanla yumruk yumruğa kızına zarar veriyor diye dövüşmelerini,ya da onlardan birine bile zarar verdiğini?Kendimi ailemin içine girince değişir diye hep kandırdım...
Sordum öldürürüm diyodu..Yok öyle bir dünya bunu yapan her yerde yapar,ailenin içinde bile rastladık böyle şeylere lütfen akıllı davran...ister misin babanla yumruk yumruğa kızına zarar veriyor diye dövüşmelerini,ya da onlardan birine bile zarar verdiğini?
İyi ya işte kız kardeşi ve annesiyle uzuuun bir hayat yaşasın, sadece onlara sahip çıkar bu hödük başka da bir halta yaramaz.....Kısaca ve özetle ayrılmalısın ve geri dönüşü olmadan....Sordum öldürürüm diyodu..
Çok sordum, çok sorguladım yapma bak seninde kız kardeşin var dedim
Bi de kız kardeşine dil uzattığım suçlamasıyla küfür ederdi.
Herşeyi anlamak istediği gibi anlar işine geldiği gibi davranırdı.