Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

Çok baklısınız şu zor günlerimi bir atlatabilsem ben de umursamaz olabilsem evet ailem çok destek oluyor o konuda çok şanslıyım. İnsan bu durumda eşini yanında istiyor ama şu yaşadıklarım

hormonların getirmıs oldugu bir duygusallıkta varr tabıkı sen hıc arama sorma kıymettını anlasın tatlım zor gelecek sana ılla ki tahmın edebılıyorum ama bıraz sabırlı ol.

Canım aramışsın sesini duymuş.Bu adım senden gelince ve ailenin yanında olduğunu bildiğinden içi rahat. Bu rahatlık nedeniyle böyle düşünüyor olabilirsin.Bu bir haftadan bahsediyorum.Evden çekip gitmek yerine konuşmamayı tercih etmiş olsaydın olaylar bu kadar tırmanmazdı diye tahmin ediyorum. Ama hamilelik nedeniyle aşırı duygusal oluyoruz. Küçücük bir şeye bile ağlayabiliyoruz. Ilk adımı ondan bekle.Başka türlüsü sana büyük sıkıntı yaratır.

Erken hamile kaldigina dair yorumlar yapmak istemiyorum cunku olan olmus.
Birak arama sende. Dusunsun bakalim ne dusuncekse. Hayirlisi neyse o olsun.
Cok asiri sinir oluyorum esi hamileyken esini uzen erkeklere. Yaziklar olsun sizin esliginize. Es denirse tabi sizin gibi erkek musveddelerine.

İlk adımı tabi ki ondan bekleyeceğim. 1 kere arayıp hata yaptım umarım 3 hafta aramamam bir işe yarar

Sorma arkadaşım şu an neler çektiğimi bir ben biliyorum. Sizin yorumlarınız güç veriyor bekliyorum işte ne olacak diye.. bu ara bize iyi gelsin diye dua ediyorum her gün

hormonların getirmıs oldugu bir duygusallıkta varr tabıkı sen hıc arama sorma kıymettını anlasın tatlım zor gelecek sana ılla ki tahmın edebılıyorum ama bıraz sabırlı ol.
Sabredicem artık başka şansım yok ağlamaktan yasamayı unuttum. Bebeğim için ağlamayayım diyorum ama çok zor bu durumda çok zor be kardeşim (

Allah razı olsun. Eşimin kalbine merhamet versin allahım. Çok zor 1 haftada tükendim

Bu Nasıl erkek Allah aşkına? KÜSMEK ne ya! Bir ay konuşmayalım ne? Lise arkadaşları kavga etmiş gibi ergen tavırları! Hakkında hayırlısı... Allah yardımcın olsun.
Sormayın aynen dediğiniz gibi ikimiz de 32 yasındayız şu dönemde alttan alsaydı biraz ilgi gösterseydi o kadar ihtiyacım vardı ki

Son düzenleme:
Ah ne iyi geldi mesajınızzzz İçimi rahatlattınız çok çok ama çooook tesekkür ederim umarım hersey yoluna girer. Büyük problemler yok çünkü küçükler birikti hep

Keşke...

Bu süre son çareydi bizim için ...

hiç o moda girme sen hamileliliğin tadını çıkarmaya çalış gez toz boşver ama lütfen arayıpta kendini muhtaç duruma düşürme
Aramıcam zaten bir daha asla. Ama o bir kere aradım ya keske aramasaydım sanki son şansımı da ( beni merak etmesi, özlemesi, kaybetmekten korkmadı, bana olan saygısu) arayarak kaybettim önümde 3 hafta var kurtarabilir miyim bunları

Can'ım dirayetli ol sakın arama. Evet dediğin gibi o seni çantada keklik olarak görüyor. Hatta o seni aradığında sen bilirsin ayrılsak ta olur falan de. Gerçekten ayrılmak seni kaybetmek istemiyorsa çaba harcar yuvanız yıkılmaz ama ayrılmak istiyorsa da sen ne yaparsan yap fayda etmez hatta sana zararı dokunur. Ben de yaşadım ay en senin dediğin gibi oldu hamileydim yarın gidiyorsun kürtaj oluyorsun ve boşanıyoruz dedi. Ne oldu biliyo musun kontrole gittik doktor dedi ki bebeğin kalbi durmuş. Bebeği aldırdık. İki ay sonra ben evi terk ettim. Ettim ama sonrasında çok çaba harcadım yok tatile gidelim yok terapiste gidelim birbirimize Zaman verelim vs önerilerde bulundum. Ben bunu yaptıkça egosu şişti. En sonunda anlaşmalı boşandık. Her seferinde o mahkemeye dimdik gittim o ise ağlamaklıydı. Ayrılırken helallik istedim o kadar ağlıyordu ki konuşamadan arabaya binip gitti. Çok pişman oldu ama iş işten geçti içim soğudu bi kere. Uzattım ama hikayemiz benziyor ondan yani. Sıkma Canını. Allah büyük

Ah canım aynen benziyormuş hikayeler çok üzüldüm yasadıklarına. Biz kadınlar ne olursa olsun yuvayı yıkmak istemiyoruz sevgiyle hareket ediyoruz sonra bi bitiriyoruz dönüşü olmuyor.. sonra da onlar anlıyor değil mi ben bebeğime sımsıkı tutynmaya calışıyorum 11 hafta bitti , eğer bişey olursa bebeğime onun işine gelecek bu durum sanki o yüzden çok korkuyorum ama stres vs inşallah bebeğime bişey olmaz. Ama senin adına insn çok üzüldüm belki de hayırlısı böyle olmuş ama çok zor olmalı bebeğini kaybetmek kaç haftalıktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…