Yardımınıza ihtiyacım vAr :( :(

tatlım bunlar basit şeyler belki, amacın seni özlemesi v.s olmamalı
tatlım önceliğin bunlar olmamalı seni özlemeni istemesi vs. 3 hafta sonunda ondaki değişikliklere bak oda kafamı dinlemek istiyorum demiş dinlesin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun sen bebişine odaklan herşey olcağına varır

Önceliğim bebeğim tabi ki, ama çok kırıldım be arkadaşım. Bir kere de o mücadele etsin istemek hakkım değil mi? En azından bunu dilemek, 5 senelik beraberlikte yeni evlilikte ve hamilelikte bunu diliyorum ne yapayım

Sabredicem artık başka şansım yok ağlamaktan yasamayı unuttum. Bebeğim için ağlamayayım diyorum ama çok zor bu durumda çok zor be kardeşim (

canım benm ya bu surecte bıraz destek alabılırsın ayrıca pozitif dusun herseyın duzelecegıne ınan kendını kotu hıssettmemeye calıs bebege de zararlı böyle olman bunyenı de guclu tut lutfen.

Kendinize biraz zaman verin olmaz mı. Madem ayrı kalmak mecburiyetindesiniz siz de bu zamanı telefon bekleyerek sabrederek değil uzaktan bir gözle ilişkinizin eksilerini artılarını değerlendirerek geçirin. Güçlü gibi görünmektense güçlü olun. Siz bir anne adayısınız çünkü. Kendinizi her ne kadar hassas hissetseniz de sizin hayatınızın merkezi değişmek üzere. Anneler sağlam durmalı. Sanırım tekrar birleşmek istiyorsunuz ki ayrılın demek de bize düşmez zaten. Bu sizin kendi ilişki dinamiklerinize göre kendinizin değerlendirmesi gereken bir şey. Ama lütfen benim tavsiyem biraz da " bizim" neye ihtiyacımız var " bizim " istediğimiz ne olarak bakın olaya.

3 hafta aramaz diye düşünmüyorum.Anlattıklarınız fındık kabuğunu doldurmayacak sebepler bence. İnşallah bebeğin sen ve eşin mutlu bir aile olarak devam edersiniz artık.Yuva kolay kurulmuyor.
İlk adımı tabi ki ondan bekleyeceğim. 1 kere arayıp hata yaptım umarım 3 hafta aramamam bir işe yarar

Ben öyle bakıyorum umarım o da böyle bakar çünkü seviyorum eşimi yuvamı toparlamak istiyorum

Yorum yapan sorunumu üzüntümü paylaşan herkesi de rabbim korusun kollasın. Kimseye dert vermesin

bizide gelişmelerden haberdar et yahu.
Bi gelişme olsa keşke haberdar edeceğim mutlulukla ama 3 hafta diyo adam konuşmayalım kafamızı toplayalım diyo ben de içim acıyarak uyuyorum bu duruma. Çünkü son şansım bu bakalım eskisi gibi seviyor mu dönecek mi

sözde birbirinizi seviyorsunuz sözde eşinizde sizi seviyor bende evliyim 8 ay dolmak uzere sadece 1 defa kavgamız oldu oda 1 gun dahi sürmedi kavga sırasında kim çok sinirli ise diğeri alttan almalı bende biz öyle yapıyoruz kavga ettikten 10 dk sonra eşim yanıma geliyor hem o özür diliyor hem ben konu kapanmış oluyo büyümüyor evlilik budur araya zaman girerse ve uzaksanız soğukluk olur bence annenizin yanında değilde gidin kendi evinizde kalın sogumazsınız birbirinizden ve evliliğni kurtarmak istiyosan mücadele et gurur yoktur evlilikte karşı cins aşırıya kaçmadıkca evinize gidin eşinize güzel yemekler yapın ve arayı duzeltmeye bakın derim ben böyle olmaz ki hamilesin o çocuga yazık

kocan evde yokken git güzel yemekler yap ve onu güzel karşıla

Ben de evime dönmek isterdim böyle olsun ister miyim.. ama iş en sonunda bu noktaya geldi, söylediğiniz herseyi yaptım zamanında. Şimdi ara verelim diyen bi adam varken kapıya mı dayanayım. Ona da bi süre vermem gerekir maalesef.. saygı duyan yine ben olsam da bu böyle. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin maşallah diyelim hiç sorununuz olmasın. Ama herkes aynı olmuyor ne yazık ki. Ben de derdimi anlatmaya geldim. İnanın daha önce ben de yardımcı olmak için burdaydım neoldum değil ne olucam demeliymiş insan ben bunu gördüm. O yüzden ne olacak hiç bilemeyiz allah korusun herkesi

kocan evde yokken git güzel yemekler yap ve onu güzel karşıla
Bu aşamayı çoktaan geçtik maalesef boşanma konuşuluyor bana bi sürü sey söyledi evden gittim anca yumusadı süre verelim dedi. Adamı iyice deli mi edeyim ya da yerlerde mi sürüneyim. Hiç gurur yapmadım bu ilişkide ama canıma yetti hep suçlanmak

merhaba benim tavsiyem onu bir aile terapistine gitmeye ikna etmek ve bu konuda iyi bir aile terapisti bulup yardım almanız. birincisi hamilesin ve bir kadın olarak olaylara daha çok sevgi boyutlu yaklaşman çok normal. evlilik olmadan önceki sevgi sanki herşeyi çözebilirmiş gibi geliyor insana ama yanlış çünkü karakterler farklıysa toz pembe bulutlar dağılıp gemi gerçek limanına dayanınca işin aslı çıkıyor ortaya. karakterleri ve hayata bakış açıları farklı olan insanların anlaşmaları çok zordur. hep alttan almak sizi bir süre sonra tüketecektir. tahminim şu ki siz sadece bu kavga ve tartışmadan sıkıldığınız için konu kapansın diye alttan alıyor ve konuyu kapatıyorsunuz. ancak bu problemleri çözmez. bu eve beslemek için bir fil getirip onu istemediğinizde üstünü örtmek gibidir. konuyu çözün ! mantıklı, aklı selim bir şekilde karşılıklı oturarak çözün. annenizin evine gitmek ve sorunu büyüklere açmak yerine farklı bir alternatif bulabilirdiniz bi arkadaşınızın dostunuzun yanına gitmek biraz kafa dinlemek düşünmek için bi tatil olabilirdi. ama siz yanlış yapmışsınız eşiniz de sizin yanlışınız üzerine bir yanlış yapmış! 1 ay görüşmeyelim bakalım ne olacak ? bu kadar kolay mı hem onun hem sizin için. bu kadar kolay olmamalı hem de siz hamileyken. ya bu mola da kafasının ve hayatının çok daha rahat olduğunu düşünürse? sizi ezen biri ve egolu biri bu iyiliği kendine yapar bence. şimdi eşiniz hep kazanmaya alışmış her halukarda alttan alan haklısın diyip alkış tutan biri var bu yüzden iyiceee düşünmelisin önüne bir kağıt al ve bu ilişkinin eksilerini artılarını bir kağıda yaz gerçekleri gör ondan da bunu yapmasını isteyebilirsin bakalım bu seni nereye götürecek.. umarım senin ve yavrun için iyi bir sonuç olur.. sevgiler..

Canım 11 haftalıktı benim için hayırlısı buymuş. Hakkı'mızda hayırlısı neyse Allah onu kararlıyor. Sen içini ferah tut. Bebeğine de bişey olmaz. Bişey olsa onun işime gelecek şeklinde falan da düşünme. Unutma hayat bu. Kime ne Zaman hangi yüzünü göstereceği belli olmaz. Sen güçlü dur her zaman. Güçlü durmak güçlü olmak çok çok çok çok önemli. Bizzat yaşadım biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…