tatlım bunlar basit şeyler belki, amacın seni özlemesi v.s olmamalıAramıcam zaten bir daha asla. Ama o bir kere aradım ya keske aramasaydım sanki son şansımı da ( beni merak etmesi, özlemesi, kaybetmekten korkmadı, bana olan saygısu) arayarak kaybettimönümde 3 hafta var kurtarabilir miyim bunları
tatlım önceliğin bunlar olmamalı seni özlemeni istemesi vs. 3 hafta sonunda ondaki değişikliklere bak oda kafamı dinlemek istiyorum demiş dinlesin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun sen bebişine odaklan herşey olcağına varırAramıcam zaten bir daha asla. Ama o bir kere aradım ya keske aramasaydım sanki son şansımı da ( beni merak etmesi, özlemesi, kaybetmekten korkmadı, bana olan saygısu) arayarak kaybettimönümde 3 hafta var kurtarabilir miyim bunları
tatlım bunlar basit şeyler belki, amacın seni özlemesi v.s olmamalı
tatlım önceliğin bunlar olmamalı seni özlemeni istemesi vs. 3 hafta sonunda ondaki değişikliklere bak oda kafamı dinlemek istiyorum demiş dinlesin bakalım hakkınızda hayırlısı olsun sen bebişine odaklan herşey olcağına varır
Sabredicem artık başka şansım yokağlamaktan yasamayı unuttum. Bebeğim için ağlamayayım diyorum ama çok zor bu durumda çok zor be kardeşim (
İnan bunu deniyorum şu an.. çünkü elimden başka bişey gelmiyorcanım benm ya bu surecte bıraz destek alabılırsın ayrıca pozitif dusun herseyın duzelecegıne ınan kendını kotu hıssettmemeye calıs bebege de zararlı böyle olman bunyenı de guclu tut lutfen.
İlk adımı tabi ki ondan bekleyeceğim. 1 kere arayıp hata yaptım umarım 3 hafta aramamam bir işe yarar
Umarım dediğiniz gibi olur sadece dua ediyorum3 hafta aramaz diye düşünmüyorum.Anlattıklarınız fındık kabuğunu doldurmayacak sebepler bence. İnşallah bebeğin sen ve eşin mutlu bir aile olarak devam edersiniz artık.Yuva kolay kurulmuyor.
Ben öyle bakıyorum umarım o da böyle bakar çünkü seviyorum eşimi yuvamı toparlamak istiyorumKendinize biraz zaman verin olmaz mı. Madem ayrı kalmak mecburiyetindesiniz siz de bu zamanı telefon bekleyerek sabrederek değil uzaktan bir gözle ilişkinizin eksilerini artılarını değerlendirerek geçirin. Güçlü gibi görünmektense güçlü olun. Siz bir anne adayısınız çünkü. Kendinizi her ne kadar hassas hissetseniz de sizin hayatınızın merkezi değişmek üzere. Anneler sağlam durmalı. Sanırım tekrar birleşmek istiyorsunuz ki ayrılın demek de bize düşmez zaten. Bu sizin kendi ilişki dinamiklerinize göre kendinizin değerlendirmesi gereken bir şey. Ama lütfen benim tavsiyem biraz da " bizim" neye ihtiyacımız var " bizim " istediğimiz ne olarak bakın olaya.
Çok tesekkür ederim allah sizlerin de gönlüne göre versinAllah gönlünüze göre verir inşallah diyelim o zaman.
Bi gelişme olsa keşke haberdar edeceğim mutlulukla ama 3 hafta diyo adam konuşmayalım kafamızı toplayalım diyo ben de içim acıyarak uyuyorum bu duruma. Çünkü son şansım bubizide gelişmelerden haberdar et yahu.
kocan evde yokken git güzel yemekler yap ve onu güzel karşılaBi gelişme olsa keşke haberdar edeceğim mutlulukla ama 3 hafta diyo adam konuşmayalım kafamızı toplayalım diyo ben de içim acıyarak uyuyorum bu duruma. Çünkü son şansım bubakalım eskisi gibi seviyor mu dönecek mi
Ben de evime dönmek isterdim böyle olsun ister miyim.. ama iş en sonunda bu noktaya geldi, söylediğiniz herseyi yaptım zamanında. Şimdi ara verelim diyen bi adam varken kapıya mı dayanayım. Ona da bi süre vermem gerekir maalesef.. saygı duyan yine ben olsam da bu böyle. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin maşallah diyelim hiç sorununuz olmasın. Ama herkes aynı olmuyor ne yazık ki. Ben de derdimi anlatmaya geldim. İnanın daha önce ben de yardımcı olmak için burdaydım neoldum değil ne olucam demeliymiş insan ben bunu gördüm. O yüzden ne olacak hiç bilemeyiz allah korusun herkesisözde birbirinizi seviyorsunuz sözde eşinizde sizi seviyor bende evliyim 8 ay dolmak uzere sadece 1 defa kavgamız oldu oda 1 gun dahi sürmedi kavga sırasında kim çok sinirli ise diğeri alttan almalı bende biz öyle yapıyoruz kavga ettikten 10 dk sonra eşim yanıma geliyor hem o özür diliyor hem ben konu kapanmış oluyo büyümüyor evlilik budur araya zaman girerse ve uzaksanız soğukluk olur bence annenizin yanında değilde gidin kendi evinizde kalın sogumazsınız birbirinizden ve evliliğni kurtarmak istiyosan mücadele et gurur yoktur evlilikte karşı cins aşırıya kaçmadıkca evinize gidin eşinize güzel yemekler yapın ve arayı duzeltmeye bakın derim ben böyle olmaz ki hamilesin o çocuga yazık
Bu aşamayı çoktaan geçtik maalesef boşanma konuşuluyor bana bi sürü sey söyledi evden gittim anca yumusadı süre verelim dedi. Adamı iyice deli mi edeyim ya da yerlerde mi sürüneyim. Hiç gurur yapmadım bu ilişkide ama canıma yetti hep suçlanmakkocan evde yokken git güzel yemekler yap ve onu güzel karşıla
Canım 11 haftalıktı benim için hayırlısı buymuş. Hakkı'mızda hayırlısı neyse Allah onu kararlıyor. Sen içini ferah tut. Bebeğine de bişey olmaz. Bişey olsa onun işime gelecek şeklinde falan da düşünme. Unutma hayat bu. Kime ne Zaman hangi yüzünü göstereceği belli olmaz. Sen güçlü dur her zaman. Güçlü durmak güçlü olmak çok çok çok çok önemli. Bizzat yaşadım biliyorum.Ah canımaynen benziyormuş hikayeler çok üzüldüm yasadıklarına. Biz kadınlar ne olursa olsun yuvayı yıkmak istemiyoruz sevgiyle hareket ediyoruz sonra bi bitiriyoruz dönüşü olmuyor.. sonra da onlar anlıyor değil mi ben bebeğime sımsıkı tutynmaya calışıyorum 11 hafta bitti , eğer bişey olursa bebeğime onun işine gelecek bu durum sanki o yüzden çok korkuyorum ama stres vs inşallah bebeğime bişey olmaz. Ama senin adına insn çok üzüldüm belki de hayırlısı böyle olmuş ama çok zor olmalı bebeğini kaybetmek kaç haftalıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?