- Konu Sahibi marsmelow_x
-
bazıları aşmış demek.şu msj ne garip ne akıllara zarar bi msj Allah'ım..adam karımla iki yıldır birlikte olmuyoruz demiş konu sahibi de yapmalısın diye zorlamış.
hani aşkınız çok büyüktü,insan aşık olduğu birini başka biriyle sevişmesi için zorlar mı?
şu msj ne garip ne akıllara zarar bi msj Allah'ım..adam karımla iki yıldır birlikte olmuyoruz demiş konu sahibi de yapmalısın diye zorlamış.
hani aşkınız çok büyüktü,insan aşık olduğu birini başka biriyle sevişmesi için zorlar mı?
bazıları aşmış demek.
marjınalliğin nirvanası bu olmalı
Ben kılıf uydurmuyorum hanimefendi herkes bir olnayabilir istisnalarda olabilir ama genelde erkekler daha düşkün çevremde gördüğüm duyduğum bu
Konu dogru ise eger erkek degilde kadin cinselligi reddediyor olsaydi o koca coktan o kadini boşamiş olurdu
Tabi erkek yapinca hemen cinsel isteksizligi mi bi hastalığı mi var diye anlayiş gosteriyoruz hele arada cocukta varsa sirf bu yuzden evliliklerimizu surdurebiliyoruz.
bazıları aşmış demek.
marjınalliğin nirvanası bu olmalı
yazık ama kadına öyle deme. çok ince düşünmüş konu sahibi,ne kadar iyi niyetli.şaka gibi ya,sevgilim mecbursun o senin karın bu gece benim için sarıl ona birlikte olsun..
bayılazaam.aşkın da gözünü çıkardılar.
Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar
Neyin kafasını yaşıyosun sen acaba?Peki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir
Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay. Gerci bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm. Ben sadece çok sevdim. Hala da seviyorum. İnanır mısınız inanmaz misin bilmem ama şimdi uzun bir ayrilik mesaji yazıp gönderdim. Bilmenizi isterim ki en az onun karısı kadar acı çekiyorum bende.
Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay. Gerci bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm. Ben sadece çok sevdim. Hala da seviyorum. İnanır mısınız inanmaz misin bilmem ama şimdi uzun bir ayrilik mesaji yazıp gönderdim. Bilmenizi isterim ki en az onun karısı kadar acı çekiyorum bende.
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?