Yardiminiza ihtiyacim var..

peaceful16 hakkında hayırlısı olsun. Hataların çoktu senin ama hiçbir şey tek taraflı olmaz, eşinin de hataları vardı. Sizin boşanmanız daha hayırlı, bak kendin de sakin kafayla düşününce anlamışsın. Saygı eşiği aşılınca o ilişki bir daha dikiş tutmuyor dediğin gibi 'biz' olamıyosun. Bundan sonra önemli olan bu evlilikten ders çıkarman, o tecrübeyi cebine koyup aynı hataları yapmamak üzere yola devam etmen. İnşallah ikiniz de kendinize uygun insanlarla beraber mutlu olursunuz. Hatalar da musibetler de insan için, ama sonuçta herkes mutlu olmayı hak eder.

Soktayim su an.
Hic beklemiyordum.
Ne desem bilemedimki.
Sen nasilsin peki iyimisin? Kararin ne yonde?

Konu sahibesi insanlar eski konularınızda nasıl hep sizi gep sizi haksız bulmuş anlamadım. Kocanız bir hanzo. Çok kaba saba ve terbiyesiz. Boşayın orda yalnız kalınca köpek gibi pişman olur.

Bir de yüzümü göremiceksin demiş ya popomla güldüm burdan sanki Brad Pitt. Görseniz ne görmeseniz ne yani dünya güzeli miymiş??!?

Konu sahibini haksız bulanlardan biri bendim. Çünkü cidden bizi bile çileden cıkartıyordu.

Hakareti küfrü asla haketmez kimse. Ama sinir krizi geçirtecek derecede takıntılıydı. Kocası da gitgide canavara dönüstü. Dönüsmesi kaçınılmaz son muydu? Hayır. Demekki koca kişisinin de zayıflığı buymuş.

Peace bence de ulasmaya cabalama hic eşine. Kaldı ki bu 20 günde buraya konu acmamam bile sendeki gelismeyi gözler önüne seriyor. Tebrik ederim. Terapiyi bırakma olur mu, internet üzerinden devam et.

Türkiye'de olmak sana iyi gelmis, yalnız olmamak. Dışarıdan bakabiliyorsun ve güçlü duruyorsun şaşılacak derecede. Bence bozma kendini sakın. Yapabiliyorsan eşyalarını almaya git Çin'e ve istifa dilekçeni ver. Ya da yapabiliyorsan türkiyeye gecis yap firmada.

Kocanın sana ulasmak isteyecegini düşünüyorum ben.

Esim simdi mesaj atti saka gibi. Beklemiyordum.
Merhaba nasilsin musaitsen ve istersen yarin konusalim mi demis. Henuz cevap vermedim..
ne dusunecegimi, ne konusacagimi bilmiyorum kararimda net degilim.
Bosanmak isterse bosaniyoruz o kesin.
Barismak isterse , bilmiyorum...

Sen ne istiyorsun ? Eminim ki dusunmeye vaktin olmustur

Erdim mi ne yaptım, kendimden korktum.

Bence boşanma mevzularını konusacak. Nasıl yapalm nasıl paylasalm ne zaman davayı açalım falan..

Bilemedim şimdi ne cevap verilir. Konusacaksanız da sen cok konusma peace. O anlatsın. Cok konusan hata yapmaya daha müsaittir unutma. Döksün iyice kafasındakileri, sen de daha iyi anlarsın.

Konusmak istiyor musun peki?

Soktayiiiim
Konularinizi okudukca sizin icin dua ettim ve inanin cok benzer oldugumuz icin israrla istedim..
Hadi insallah yuvalarimiz kurtulur, sizde bizde basaririz; mutlu olmamak icin sebebimiz bile yok yaa.

Haftalar sonra tam simdi bugun.
Ise bak.
Gorusucekmisin? Gelismeleri bildir mutlak bize.

Buraya yazinca geldi valla :)
Ben emin degilim ama, bence barismak isteyecek..
konusmak zorundayiz netlestirmek icin ama hayir konusmak gelmiyo icimden. Fazla bisey soylemem dinlerim.. bosanmak isteyen oydu neticede heralde o aciklayacak biseyler

Haftalar sonra tam simdi bugun.
Ise bak.
Gorusucekmisin? Gelismeleri bildir mutlak bize.

Valla bende saskinim, size yazdim dusa girdim, dustayken mesaj gelmis..
Cevap atmadim henuz dusunuyorum. Cindedir o telefonla arayacak heralde..
fazla bi yorum yapmicam bosanmaysa konu zaten tamam..

Buraya yazinca geldi valla :)
Ben emin degilim ama, bence barismak isteyecek..
konusmak zorundayiz netlestirmek icin ama hayir konusmak gelmiyo icimden. Fazla bisey soylemem dinlerim.. bosanmak isteyen oydu neticede heralde o aciklayacak biseyler

Bence de dinleyen taraf ol. Bosanmak isterse peki der baska bir sey demezsin.
Barışmak isterse de emin degilim senin karakterin beni korkutuyor tarzı bir sey söylersin. Israr ederse de cift terapisi isterdin öncelikle, terapiden sonra barışıp barismamayi konusabiliriz anca dersin.

Ay bunlar geldi bana en mantikli

Ya eger bosanmak icin yaziyorsa tabi kide pek yapacak birsey yok ama barismak icinse seninde bir adim atman guzel olmaz mi tabi eger istiyorsan? Sonuca ilk adim ondan gelmis eger sartlar sunmaya baslarsan hos olmayabilir.

Bizde ben yazdiktan hemen sonra cevap vermisti ve ikimizde hic naza cekmedik

Valla bende saskinim, size yazdim dusa girdim, dustayken mesaj gelmis..
Cevap atmadim henuz dusunuyorum. Cindedir o telefonla arayacak heralde..
fazla bi yorum yapmicam bosanmaysa konu zaten tamam..

Bence barışmak istiyor yol arıyor bu mesaj boşanma mesajı gibi gelmedi bana.

Birazcık sürü derim tıpış tıpış gideceğini sanıyor ya

Boşanmaya zaten karar verdik, daha da konuşacak bir şey ben görmüyorum. Dava ayrıntılarını maille gönderirsen sevinirim.

yazardım ben olsam. Kuru kuruya barışmayın iyice pişman olsun.

Ne icin yazdigina emin olamadim bende..
cevapta vermedim henuz. Yarin vericem kalkinca evet konusabiliriz diye..
arasin bakalim ne dicek ne istiyo bilemedim...
gerginim biraz. Bosanmaysa mevzu zaten konusmustuk bunu diye kapaticam konuyu bosanabiliriz.
Barismaysa eger ben emin degilim dicem , sen cok kararliydin emindin bende kendimi buna hazirladim ve mutlu olmamiz icin biseylerin degismesi gerekiyo vs vs.. akliniza baska bisi geliyomu

Barismak isterse ben bana ettigi laflara cok alindigimi artik kaldiramadigimi ve haketmedigimi soylicem. Bana degersiz hissettirdigini soylicem..
bu yuzden bilemiyorum dicem..
Bunlar gercek, hatta dahada yumusatilmis hali..
Icimden gecen bosanmak artik :/

Benim de içimden geçen olduğu gibi şunları kocana da söylemen
Sana kızdık ettik ama belki takıntılı hallerinin sebebi de kocandı
Sana haksızlık etmiş hissediyorum kendimi
2 hafta arama sorma şimdi konuşalım mı olur paşam offf
Tamam belli ki kafasını toparlamaya çalıştı ama evlisiniz siz böyle olmaz ki
Barışmak isterse ki bence öyle olacak ağırdan al peace
Belki de ne baştan sen haklıydın sen mutsuz ben mutsuz belki ayrı olmak bizim için daha iyi de biraz anlasın kıymetini

Benimde haksiz oldugum cok sey vardi ama bu iliskide hic rahat degildim hep bi kendimden suphe icindeydim hep kendimi sucladim. Ezildim yani. Sizde hakliydiniz bana kizmakla cunku ben bile yazarken hep kendimi suclayarak yazdim.
Evliyiz ve ailemde kaliyorum 2 hafta boyunca aramadi sormadi. Simdi konusalim diyor. Yarin cevap yazicam konusalim diye.
Barismaksa konu ben hic emin degilim barismaktan benim onurumu kirdin dicem.

Peace seninde hataların oldu iliskide ama en büyük sıkıntı bencd sizin Çin de yaşamanız ve senin tamda oraya ayak uyduramadigin için hayatının merkezine eşini koydun o sıkıldı vs vs...

Ama eşinde yüzde yüz hakli değildi seni aşağılayan, küçük gören biriydi küfür çabası... birde senin Avrupa da bir iş durumu vardi onda bile resmen seni beceriksiz görmüştü... bence barışmak isterse ve sende istiyorsan biraz o koşsun peşinden, eski peace görmesin güçlü görsün... baksana aldığın terapide bile seni eziklemeye çalışıyor

ayak uydurdum oraya ama tanidik yok tabiki burasi gibi degil. bide esim seyahat ediyo yani ayda 1 hafta 10 gun yok. gelince evde takilalim yorgunum modunda.
bende hakliyim yani dusuncemde, belki onu fazla daralttim. ama karsiligi kufur, hakaretmiydi ya.
bunlari dusununce barismak icin cok ufak bir sebep bile bulamiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…