- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi peaceful16
-
sadece herseyi gununde kutlamaya takilan biriyim ben, yani esim daha rahat ona gore haftasonu tatildede kutlayabiliriz. Hediye aldigini biliyorum bana citlatmisti, ama kutlama icin bisey yapmaz belki diye oyle konusmaya basladim , sonrada birak ben dusuneyim bunu diye bagirindi ..
selam,
Dun aksam bekledigimden erken geldi yemek yedik cay ictik filmimizi de izledik gayet guzel huzurlu bir aksam gecirdik.
Sabah oldu yatakta kalkmadan konusuyoduk , dedimki az kaldi once yildonumu sonra tatile , oda evet tatil icin cok heyecanliyim dedi, bende yildonumu icin degil misin dedim, o da tatilde kutlicaz zaten dedi. bende hani burda birsey yapicaktik sonucta birkac gun oncesinde yildonumumuz tatilden hediyeler falan dedim, o da evet hediye degisimi yapicaz tabi diye guldu. sonra yemege cikalim evde yapmayalim dedim. o da ben yapiyim evde dedi bende yok bulasik cikicak falan dedim disarda yapalim. o da tamam artik gerizekalimisin yeter sabah sabah basimi yedin, nerdeyse sen bulucaksin yeri rezervasyon yapicaksin, bende kendim bulmus gibi goturucem seni. s.ktir ol git giyin isine git, sabah sabah yeter ya diye bagirdi.
o kadar tek bisi demeden ciktim ben.
nasil bu kadar cabuk o noktaya geliyoruz ya, ne kadar seviyesizlesiyo. gayet iyi bir aksam gecirip sabahina boyle bi konudan cildiriyo. ve agzini bozuyo her zamanki gibi.
Hem esimle hem essiz oneriler ne guzel olur =)Ne istediğinize bağlı. Sosyal sorumluluk projeleri türkiyenin her yerinde var, yoksa bile yaratabilirsiniz. Ama yok eşimle bişeyler yapmak istiyorum diyorsanız düşünür buluruz onnun için de bişeyler.
Psikologuna katılmıyorum. Eşini hırçın yapan faktörlerden biri de bu olabilir. Kaldı ki sen film izlesen ve eşin istemese bunu büyük olay haline getiriyorken eşinin sana yaklaşıp da hayır cevabı alması daha kötü birşey bence.
Üyeler üstüne geliyor şuan ama haklı oldukları noktalar da var. Sen kendini düzeltmek değil hala ilişkini düzeltmek istiyorsun. Oysa sen düzelmeden ilişki düzelmeyecek bunu fark edemiyorsun ve insanlar da sıkıldı artık.
Ne diyeyim Allah kolaylıklar versin sana da eşine de..
yahu yapmaya çalışıyorum yapamıyorum ne demektir ya.. biz senden dünyanın en zor şeyini yapmanı istemiyoruz. ben anlamıyorum ya ne var bunda bu kadar zor.. aylardır bir insan hiç mi değişmez. hala geldiğin nokta yapamıyorum......
senden adam öldürmeni isteyen yok.. hırsızlık yapmanı isteyen yok intihar etmeni isteyen yok. ne yani zor olan... çocuk değilsin ki yapamıyorum edemiyorum. kaç yaşında evli bir kadınsın... ilerde çocuğun olacak böyle mi örnek olacaksın ya.. senin yaptığın ayıbı ben sana söyleyeyim. hem insanlardan medet umuyorsun fikir verin diyorsun hem de dalga geçer gibi yüzlerce aynı yoruma rağmen verdiğin cvplar hep aynı. bu ayıptır.
Bakın burada sizden bu kadar bunalmamızın nedeni yapamamanız değil. Çabalamamanız. Hala yaptıklarınızın farkında olmamanız, ne yapmanız gerektiğinden emin olmamanız. Burada yüzlerce sayfa aynı şey yazıldı, hala "öyle mi yapsam" diyor olmanız.
Bence siz yapamıyor değilsiniz, yapmak zor geldiği için yapmamayı seçiyorsunuz.
Bizi geçin psikologunuzu dinlemiyorsunuz ki.
Hani yarım saat kuralınız? Anlatıp durdunuz psikologa gidiyorum şöyle böyle diye. Psikologunuz size yarım saat kuralı koymamış mıydı? Uydunuz mu? Hayır.
Psikologa kaç seans gittiniz?
Diger yorumlardan bagimsiz soruyorumpeaceful16
Dun aksaminiz nasil gecti? Eve gelene kadar aradi mi seni? Aramadiysa yada aradiysa sen nasil davrandin? Gene bir sey oldu mu?
Dun aksam isten ciktiginda yazdi eve geliyorum birsey lazimmi diye bende yok dedim yemek yaptim yedik, normal davrandi tamamen gecmis gibi degil ama tavirlida degildi, yemekte islerinden falan bahsetti sonra film actik izledik.
Bugunde evdeydik tum gun , yemek tv falan bi ara ayri takildik o biseyler izledi ben evi topladim.
Simdi maci izliyor ben yaticam, yarin sabahta yolculugu var bavulunu yaptik birlikte.
Arada gergin anlar oldu hafif laf sokmalar "seyahate gidiyorum keyfi ben bayiliyorum cunku seyahat etmeye" " karim hem tatil istiyor hem seyahat etme diyo" gibi boyle konusma aralarinda sakayla karisik laf soktu falan ustunde durmadim gecistirdim. Iyi ayrilalim iyi olalim duymazdan geldim. Bi sure boyle olacak mecbur
aman böyle devam edelim lütfen :) peki neden aralarda sakayla karısık laf soktu sen bir şey mi dedin?
is gezisine mi gitti esin peace, ben kacirdim sayfalari.Cocuktan bahsediyoduk ilerde oda ben uzun seyahatteyken turkiyeye gidersiniz sizde orda kalirsiniz herkes gormus olur burda sıkılmazsın dedi, bende genelde bebekle yalniz olcam heralde dedim. O da basladik yine , napalim sansim var mi, buyuk ihtimal ayni sekilde seyahat ediyor olacagim dedi sonrada konu kapandi ama o laflari soktu arada.
Cikti simdi gidiyor, ayrilirkende alistin artik ama cama kapiya dikkat et kendine dikkat et vs vs diye vedalastik. 1 hafta sonra gelecek.
Insallah bu ayrilikta iyi gelir bize , iyi degerlendirmem lazim kendim icin, ona sarmadan biraz degistigimi gostermem lazim
is gezisine mi gitti esin peace, ben kacirdim sayfalari.
benim esim de gitti 2 hafta, hatta onun olmadiginda evin yerlerinin kilsiz-tuysuz olmasi sebebiyle mutlu mesut iki hafta gecirdim
Evet simdi gitti, haftaya pazar gelecek.
Bende yemek- bulasik fazla ugrasmicam diye seviniyorum tatil gibi oluyo banada, ama uzaktayken telefonla sariyorum . Bu sefer artik birakmam lazim bunu.
Tuvalet temizligi kil-tuy eksilmesi hep mutlu edici
Esin cok seyahat ediyormu? 2 haftada uzunmus cok arayip yaziyormusun gittiginde
Bizimle geyik sohbetlerine katıl kafan dağılırEvet simdi gitti, haftaya pazar gelecek.
Bende yemek- bulasik fazla ugrasmicam diye seviniyorum tatil gibi oluyo banada, ama uzaktayken telefonla sariyorum . Bu sefer artik birakmam lazim bunu.
Tuvalet temizligi kil-tuy eksilmesi hep mutlu edici
Esin cok seyahat ediyormu? 2 haftada uzunmus cok arayip yaziyormusun gittiginde
bende genelde bebekle yalniz olcam heralde dedim
O da basladik yine , napalim sansim var mi, buyuk ihtimal ayni sekilde seyahat ediyor olacagim dedi sonrada konu kapandi ama o laflari soktu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?