Yardiminiza ihtiyacim var..

Erkekler ince düsünceli degil. Biraz tavrinizi degistirin.

Mesela iyi geceler denemedi .

Siz yaklasip öpün iyi geceler dedim canim /hayatim /askim. Bana da bir iyi geceler öpücügü ver deyin

Kahvaltida sordu.. siz sormadan yapmadi diye alindiniz. O sorunca hazirla tabi senin elinden daha lezzetli olur deyin sonra sormana bile gerek yoktu sen hazirlarsin da yemez miyim gibi cümlelerle devam edin

Siz bu tavri bir deneyin %90 ilerme garantili

Bir de küsüp surat asmayin. Direkt söyleyin. Ne hissettiginizi. Ben ben diye konusun. Ben böyle hissettim gibi. Sen böyle yaptin söyle yaptin ' dan olabildigince uzak durun. :)

Eşinizin size karşı küfür hakaret seviyesizliği değişir sanmayın değişmez.Bi insan yedi neyse yetmiştede odur.Hiç kimsenin değişiceğine inanmıyorum.Tecrübeyle de sabittir.Ona bi ders vereyim bana saygılı olmayı öğrensin diye bi umudunuz varsa üzgünüm boşuna beklersiniz.

Valla anlattıklarını okuyunca bana burda baygınlık geldi. Sanki sürekli kavga çıkarmak ister gibisin. Evde kimse huzursuzluğu istemez hayat zaten çok zor insanlar evine gelince herşeyin stresinden sıyrılmış olmak ister. Evet eşin çok çalışıp sana vakit ayıramayabilir benim eşimde akşam hergün sabah sekiz akşam sekiz çalışıyo eve gelince pili bitiyo bana enerjisi kalmıyo ama eminim yorgun olmasa gayette güzel vakit geçiririz. Ha geçirmiyormuyuz geçiriyoruz. Kapıdan girer girmez boynuna sarılır öperim hatta beline bi bacağımı dolar seni çok özledim derim. Yoruldunmu der, oy kurban olurum sen çok mu yoruldum diye bi daha öperim. Allah seni başımdan eksik etmesin kuzum hakkını helal et derim. Bazen senin hakkını nasıl öderim derim. Bende çalışıyorum bu arada şuanda doğum iznindeyim. Sen bir tanesin aşkım deeim. Gün içinde napıyomuş hayatım diye mesaj atarım. Şakalaşırız birbirimizle. Bazen okur arkadaşlarına gitmek ister. Benden izin ister. Sürekli sürekli benle olacak değil ya onunda erkek erkeğe stres atmaya ihtiyacı var küçük bi ilçedeyiz bekar erkek arkadaşlarının evinde toplanır okey oynarlar. Bazen seni özlüyorum,sensiz sıkılıyorum diye izin vermem tamam der bazen git derim. Çünkü onunda arkadaşlarıyla iş dışında görüşmeye ihtiyacı var bizim olduğu gibi. Çoğu zaman kanepeye uzanır elinde telefon sosyal medyada takılır hemen gider üzerine yatarım amaaaan boşver telefonu diye ,bilgisayarda oyun oynuyosa gider yüzüm ona dönük kucağına oturur bilgisayara bakmasına engel olurum. Tartışsak önce ben özür dilerim sonra da sende beni kırdın hemen özür dile,ayağıma kapan,öp beni,beni affet karıcım de derim. Yok mok der bu da bizim aramızda tatlı gülüşmelere neden olur oturur özür diler.
Yani her erkek bir olmaz ama böyle tavır yaparak ömür geçmez. Herşeye de trip atılmaz insanda sinir kalmaz be. Azıcık alttan al,azıcık sanki onun istedikleri oluyomuş gibi davran. Yatağa gidiyosan elinden tut bi öpücük ver hadi gidelim beni yalnız bırakma de işi varsa çok bekletme aşkım özlerim seni de,git uyu. Yatağa girince sırtını dönme dönerken dönebilir miyim aşkım de o da sana sırtını dönemez izin istemedi lazım bu dinimizde de böyledir.
Azıcık hakkı geçince senin hakkın ödenmez de uani böyle tatlı sözler aradaki bağı artırır ve kocanın inan çok hoşuna gider bi süre sonra bakarsın o senden daha çok seni düşünür hale gelmiş.
Evliliğimizin ilk yılında bizde çok küserdik,tartışırdık her halta. Baktım olmuyo baktım gitmiyo ne küscem ne gurur yapcam o benim kocam dedim. İlk başlarda alttan almak zoruma gitti ama sonra ben böyle davrandıkça onunda değiştiğini gördüm. Şuanda zorlanmadan doğal olarak içimden gelerek yapıyorum söylüyorum çoğu şeyi.
Uzun oldu ama. Önce kendini değiştir. İnan sende kocanın yerinde olsan senin tavırlarında davranan bi hanım istemezsin. Kocanın küfür etmesi hoş değil,bunaltma ki kocanı duyma böyle şeyler. İki senede kocanı tanımış olmalısın kızdığı değil hoşuna gittiği üslupla söyle söyleyeceklerini.

adam haklı
eğer onun yapmasını istiyosan bişi söylemeden beklemelisin
ha beğenmiyosan sen ayarla her şeyi sen yap
sonuç olarak yine kavga etmişsiniz hem de ne için üstelediğin için
şahsen ben hiç hatırlatmam böyle şeyleri onun ne yapacağını merak ederim
kendi kendine hatırlıcak mı

adam tatilde kutlucaz yıldönümünü demiş
sen ısrarla burda da bişiler yapalım demişsin
o da yemeği ben yaparım demiş ona rağmen yine sıkıntı çıkarmışssın
güzel bi aksamdan sonra adamı sabah sabah çıldırtmışssın
bu tek seferlik bişi olsa eşini suclu görürdüm
ama artık tamamen seni suçlu görüyorum
adam ne yapsa seni mutlu edemez

biliyorum kendime yonelmem gerek, yapacagimda. bu zamana kadar denedim sonra yine eski halime dondum.
temelli degismez belki, ama torpuleyebilirim bazi seyleri. elimde olduguna inaniyorum, ama bi yerde hata yapiyorum.
belkide bu kadar esim uzerine dusunmesem, konu acmasam, buraya yazmasam, bu kadar kafamada takmam ?

Sorun yasadigim icin yorum istiyorum. Yapamadigim icin surekli konu aciyorum. Haklisiniz dusunduklerinizde ama benim acimdan baktiginda ben bilerek birseyi yapmiyor degilim.
Bence ben buraya konu actikca, esimi surekli taktikca daha kotu oluyor gibi geliyor bana . Daha cok takinti yapar gibi ayni dusuncelerde kaliyorum, bir yol alamiyorum yani.
sanki dusunmesem, yazmasam, kafamdan atsam dusunceleri daha iyi olacak gibi.

Bu konular uzerine konustukca, yazdikca, surekli kafamda bunlari kurdukca daha kotu oluyor sanki.
kendime, kendi hayatima yonelmem, baska birseyler yapmam daha dogru galiba, psikologda soylemisti bunlari.
dusundukce, buraya yazdikca takinti haline geliyo galiba. Belki bi sure yazmasam kendi halimde kalsam sonra bir gelisme oldugunda yazsam daha iyi olabilir.

3 kez gorustum, ayda 2 kez gorusucez.

Ya önceki konuları bilmediğim için bu konu bana çokta büyütmüşsün gibi gelmedi.Yani iyi geceler olayında tamam eşin haklı işi varmış çünkü ama kahvaltı olayında haklılık payın var gibi.Yani şöyle diyim iki tarafta haklı kendince.Sen her sabah eşine kahvaltı hazırladığın için bi kerede onun elinden bi şeyler yemek istedin bi incelik istedin yani o bunu düşünemedi.Bazı insanlar böyle malesef anladığım kadarıyla eşin senin kadar ince düşünen biri değil o yüzden bu konuyu aşmaya bak derim.Olayı bu kadar büyütmesi evet yanlış olmuş ama seninde ne tarz konuştuğunu bilmiyorum ve dediğim gibi önceki konularıda bilmediğim için bi şey diyemiyorum belki oda artık çok bunaldığı için en ufak lafını bile çok büyük algılıyodur.Karşılıklı oturun güzelce konuşun neden böyle oluyo diye,biraz nefes aldırın birbirinize.

Diger yorumlardan bagimsiz soruyorum peaceful16
Dun aksaminiz nasil gecti? Eve gelene kadar aradi mi seni? Aramadiysa yada aradiysa sen nasil davrandin? Gene bir sey oldu mu?

Dun aksam isten ciktiginda yazdi eve geliyorum birsey lazimmi diye bende yok dedim yemek yaptim yedik, normal davrandi tamamen gecmis gibi degil ama tavirlida degildi, yemekte islerinden falan bahsetti sonra film actik izledik.
Bugunde evdeydik tum gun , yemek tv falan bi ara ayri takildik o biseyler izledi ben evi topladim.
Simdi maci izliyor ben yaticam, yarin sabahta yolculugu var bavulunu yaptik birlikte.
Arada gergin anlar oldu hafif laf sokmalar "seyahate gidiyorum keyfi ben bayiliyorum cunku seyahat etmeye" " karim hem tatil istiyor hem seyahat etme diyo" gibi boyle konusma aralarinda sakayla karisik laf soktu falan ustunde durmadim gecistirdim. Iyi ayrilalim iyi olalim duymazdan geldim. Bi sure boyle olacak mecbur

aman böyle devam edelim lütfen :) peki neden aralarda sakayla karısık laf soktu sen bir şey mi dedin?

aman böyle devam edelim lütfen :) peki neden aralarda sakayla karısık laf soktu sen bir şey mi dedin?

Cocuktan bahsediyoduk ilerde oda ben uzun seyahatteyken turkiyeye gidersiniz sizde orda kalirsiniz herkes gormus olur burda sıkılmazsın dedi, bende genelde bebekle yalniz olcam heralde dedim. O da basladik yine , napalim sansim var mi, buyuk ihtimal ayni sekilde seyahat ediyor olacagim dedi sonrada konu kapandi ama o laflari soktu arada.

Cikti simdi gidiyor, ayrilirkende alistin artik ama cama kapiya dikkat et kendine dikkat et vs vs diye vedalastik. 1 hafta sonra gelecek.
Insallah bu ayrilikta iyi gelir bize , iyi degerlendirmem lazim kendim icin, ona sarmadan biraz degistigimi gostermem lazim

is gezisine mi gitti esin peace, ben kacirdim sayfalari.
benim esim de gitti 2 hafta, hatta onun olmadiginda evin yerlerinin kilsiz-tuysuz olmasi sebebiyle mutlu mesut iki hafta gecirdim

is gezisine mi gitti esin peace, ben kacirdim sayfalari.
benim esim de gitti 2 hafta, hatta onun olmadiginda evin yerlerinin kilsiz-tuysuz olmasi sebebiyle mutlu mesut iki hafta gecirdim

Evet simdi gitti, haftaya pazar gelecek.
Bende yemek- bulasik fazla ugrasmicam diye seviniyorum tatil gibi oluyo banada, ama uzaktayken telefonla sariyorum . Bu sefer artik birakmam lazim bunu.
Tuvalet temizligi kil-tuy eksilmesi hep mutlu edici
Esin cok seyahat ediyormu? 2 haftada uzunmus cok arayip yaziyormusun gittiginde

genelde ben bir yerlere giderim, onun cok nadirdir.
her sabah mesajlasiriz, oglene dogru uygunsa arar. arada bir yerlere gider - yer - icerse foto vs atar. yatmadan da uygunsa arar, yoksa mesaj atar.

Bizimle geyik sohbetlerine katıl kafan dağılır
Telefona sarmassın

bende genelde bebekle yalniz olcam heralde dedim

sen laf sokmuş olmadın dimi bunu söylerken :))

O da basladik yine , napalim sansim var mi, buyuk ihtimal ayni sekilde seyahat ediyor olacagim dedi sonrada konu kapandi ama o laflari soktu arada.

adam net şekilde durumunu belirtmiş..

lafı sokan sen sinirlenip durum değerlendirmesi yapan eşin doğru görebilsen keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…