- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
- Konu Sahibi peaceful16

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu cok eski ama canim suanda cok farkli bir noktadayiz. Arkadas yazinca konu ilk sayfaya tasinmis. Ayriyiz, bi kavgada bosanalim dedi esim sonrada usteledi kac gun, yuzugunu cikardi bana hakaret etti ben yine sinirle soyluyodur diye dusundum ama 5-6 gun sonra bile fikirlerim degismedi dedi. Turkiyede ailemin yanindayim 2 haftadir, ne bir telefon ne mesaj esimden.
Bende dusunuyorum bu surede..dogru bir karar vermek istiyorum.. Isimden ucretsiz izn almistm, az vaktim kaldi istifa edicem.
Bosanma icin resmi bir adim atilmadi ama durum bu iste..
Birde uzaktan baktigimda benim ilgi istememden cok daha onemli sorunlarimiz oldugunu gordum. Esimin kaba davranmasi, beni ezmeye calismasi, egoist olmasi, desteklememesi... bir aile olamayisimiz..
Konu sahibesi insanlar eski konularınızda nasıl hep sizi gep sizi haksız bulmuş anlamadım. Kocanız bir hanzo. Çok kaba saba ve terbiyesiz. Boşayın orda yalnız kalınca köpek gibi pişman olur.
Bir de yüzümü göremiceksin demiş ya popomla güldüm burdan sanki Brad Pitt. Görseniz ne görmeseniz ne yani dünya güzeli miymiş??!?
Sen ne istiyorsun ? Eminim ki dusunmeye vaktin olmusturEsim simdi mesaj atti saka gibi. Beklemiyordum.
Merhaba nasilsin musaitsen ve istersen yarin konusalim mi demis. Henuz cevap vermedim..
ne dusunecegimi, ne konusacagimi bilmiyorum kararimda net degilim.
Bosanmak isterse bosaniyoruz o kesin.
Barismak isterse , bilmiyorum...
Esim simdi mesaj atti saka gibi. Beklemiyordum.
Merhaba nasilsin musaitsen ve istersen yarin konusalim mi demis. Henuz cevap vermedim..
Esim simdi mesaj atti saka gibi. Beklemiyordum.
Haftalar sonra tam simdi bugun.Esim simdi mesaj atti saka gibi. Beklemiyordum.
Erdim mi ne yaptım, kendimden korktum.
Bence boşanma mevzularını konusacak. Nasıl yapalm nasıl paylasalm ne zaman davayı açalım falan..
Bilemedim şimdi ne cevap verilir. Konusacaksanız da sen cok konusma peace. O anlatsın. Cok konusan hata yapmaya daha müsaittir unutma. Döksün iyice kafasındakileri, sen de daha iyi anlarsın.
Konusmak istiyor musun peki?
Haftalar sonra tam simdi bugun.
Ise bak.
Gorusucekmisin? Gelismeleri bildir mutlak bize.
Buraya yazinca geldi valla :)
Ben emin degilim ama, bence barismak isteyecek..
konusmak zorundayiz netlestirmek icin ama hayir konusmak gelmiyo icimden. Fazla bisey soylemem dinlerim.. bosanmak isteyen oydu neticede heralde o aciklayacak biseyler
Bence de dinleyen taraf ol. Bosanmak isterse peki der baska bir sey demezsin.
Barışmak isterse de emin degilim senin karakterin beni korkutuyor tarzı bir sey söylersin. Israr ederse de cift terapisi isterdin öncelikle, terapiden sonra barışıp barismamayi konusabiliriz anca dersin.
Ay bunlar geldi bana en mantikli
Valla bende saskinim, size yazdim dusa girdim, dustayken mesaj gelmis..
Cevap atmadim henuz dusunuyorum. Cindedir o telefonla arayacak heralde..
fazla bi yorum yapmicam bosanmaysa konu zaten tamam..
Bence de dinleyen taraf ol. Bosanmak isterse peki der baska bir sey demezsin.
Barışmak isterse de emin degilim senin karakterin beni korkutuyor tarzı bir sey söylersin. Israr ederse de cift terapisi isterdin öncelikle, terapiden sonra barışıp barismamayi konusabiliriz anca dersin.
Ay bunlar geldi bana en mantikli
Benim de içimden geçen olduğu gibi şunları kocana da söylemenBarismak isterse ben bana ettigi laflara cok alindigimi artik kaldiramadigimi ve haketmedigimi soylicem. Bana degersiz hissettirdigini soylicem..
bu yuzden bilemiyorum dicem..
Bunlar gercek, hatta dahada yumusatilmis hali..
Icimden gecen bosanmak artik :/
Benim de içimden geçen olduğu gibi şunları kocana da söylemen
Sana kızdık ettik ama belki takıntılı hallerinin sebebi de kocandı
Sana haksızlık etmiş hissediyorum kendimi
2 hafta arama sorma şimdi konuşalım mı olur paşam offf
Tamam belli ki kafasını toparlamaya çalıştı ama evlisiniz siz böyle olmaz ki
Barışmak isterse ki bence öyle olacak ağırdan al peace
Belki de ne baştan sen haklıydın sen mutsuz ben mutsuz belki ayrı olmak bizim için daha iyi de biraz anlasın kıymetini
Peace seninde hataların oldu iliskide ama en büyük sıkıntı bencd sizin Çin de yaşamanız ve senin tamda oraya ayak uyduramadigin için hayatının merkezine eşini koydun o sıkıldı vs vs...
Ama eşinde yüzde yüz hakli değildi seni aşağılayan, küçük gören biriydi küfür çabası... birde senin Avrupa da bir iş durumu vardi onda bile resmen seni beceriksiz görmüştü... bence barışmak isterse ve sende istiyorsan biraz o koşsun peşinden, eski peace görmesin güçlü görsün... baksana aldığın terapide bile seni eziklemeye çalışıyor