- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
sen laf sokmuş olmadın dimi bunu söylerken :))
adam net şekilde durumunu belirtmiş..
lafı sokan sen sinirlenip durum değerlendirmesi yapan eşin doğru görebilsen keşke..
Bizimle geyik sohbetlerine katıl kafan dağılır
Telefona sarmassın
Ben laf sokar gibi soylemedim hep yalniz olcam bebekle galiba :/ yaptim yani hos bi durum olmadigini belirtir sekilde.
Merhabalar,
esim seyahatte dun gitti , saat farkimiz oldukca fazla.
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
(ona gore 5.30) uyandim yazdim askim nasilsin, ben ofise gidiyorum diye.
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
ona hic bisey demedim tamam canim kalkinca konusuruz uyu sen dedim.
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden, ustune dusmeyecegim trip kapris hic bisey yapmicam. Ama sizinle paylasmak istedim. siz olsaniz buna bozulurmusunuz peki?
Ondan sonra bir sey yazdi mi esiniz?Merhabalar,
burda gunduzken orda gece yine. saat farkindan dolayi uyku duzenide bozuk. ben ona gore aksamustuyken
cevap gelmedi bir kac saat sonra yazdi dediki odaya gelmistim 7.30 gibi sonra direk yattim askim yine yaticam kalkarsam uyuyamam dedi.
ben ona gore saat 5.30 gibiyken yazmistim ama bakmamis veya bakipta yazmamis bana.
ben buyuk ihtimalle yazdigimda odadadir uyuyodur falan diye dusunuyodum. yani cok ufak bisey belki ama ben onun yerinde olsam mesaji gorupte bisey demeden yatip uyumam..
Bu sefer farkli olsun , aramizi duzeltelim, ozleyelim , tartismayalim bu sebeplerden, ustune dusmeyecegim trip kapris hic bisey yapmicam. Ama sizinle paylasmak istedim. siz olsaniz buna bozulurmusunuz peki?
Ay shotOndan sonra bir sey yazdi mi esiniz?
Noldu ki? En son bunu yazmış, ben de sorayım dedim o zamandan beri gelişme var mı diye.Ay shot
ahaha shoootNoldu ki? En son bunu yazmış, ben de sorayım dedim o zamandan beri gelişme var mı diye.
Sonuçta eski başlık hortlatmadım
Merhabalar,
Normal bi evlilige dogru ilk adim bu. Hadi hayirlisi..
Ayrica tekrar goruyorumki esin her seferinde senle yeni bi baslangica atilmak istiyor. Sil bastan mus mutlu olmak yolunda. Askim gibi hitaplarindan dolayi boyle diyorum. Ben coktan o hitaplari gecip " ayse / fatma" diye adinla hitap ederdim.
Yapma yaBu konu cok eski ama canim suanda cok farkli bir noktadayiz. Arkadas yazinca konu ilk sayfaya tasinmis. Ayriyiz, bi kavgada bosanalim dedi esim sonrada usteledi kac gun, yuzugunu cikardi bana hakaret etti ben yine sinirle soyluyodur diye dusundum ama 5-6 gun sonra bile fikirlerim degismedi dedi. Turkiyede ailemin yanindayim 2 haftadir, ne bir telefon ne mesaj esimden.
Bende dusunuyorum bu surede..dogru bir karar vermek istiyorum.. Isimden ucretsiz izn almistm, az vaktim kaldi istifa edicem.
Bosanma icin resmi bir adim atilmadi ama durum bu iste..
Birde uzaktan baktigimda benim ilgi istememden cok daha onemli sorunlarimiz oldugunu gordum. Esimin kaba davranmasi, beni ezmeye calismasi, egoist olmasi, desteklememesi... bir aile olamayisimiz..
Aynen rosebud, insallah cok sagol.Yapma ya
Ne zamandır sesin çıkmadığı için herşey yolunda diye düşünmüştüm
Hakkınızda hayırlısı olsun
Hay Allah yaAynen rosebud, insallah cok sagol.
Ben evden ayrilirken bile barisma yollu konustum hani bu sure bizim icin iyi olsun birbirimizi seviyoruz falan o zaman bile hayal kurma bu beni son gorusun dedi durdu.
Benimle olmak isteyen biriyle olmak istiyorum,deger gormek , sevilmek, saygi gormek. Yoksa bende yokum.
Hay Allah ya
Neden kavga ettiniz de bu hale geldi ki olay
Açtığın hemen hemen her konuda seni haksız buldum ama şu anlattıkların içimi acıttı çünkü eşimde aynı senin eşin gibi iyi bişe yapmak istediğimde bi heves bi işe giriştiğimde hep burnumdan getirirken nasıl yapacaksın sen bunu saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun vs diye beni ezmeye çalışırkavga konusu cok sacmaydi, terapi aliyorum ya esime onu anlatiyodum iyi bi frekans yakaladik kadinla iyi olacak falan, beni ezmeye calisti yine sozleriyle orda asagiladi oyle kavgaya dondu.. sonrada bosanalim yeter artik anlasamiyoruz, evde huzurum yok biktim artik dedi. bende tamam dedim kestim attim,2 gun konusmadik 2 gunun sonunda konusmaya calstim fikirlerim degismedi bitti benim icin cok ciddiyim dedi ailemle konustum dedi(meger blofmus en son ogrendiler ben buraya gelince) yuzugunu cikardi, sosyal medyada resimlerimi falan silmis. 2 gun yine sustum bekledim sonra yine denedim ve yine ayni seyler bu sefer arkadasiyla telefonda konusurken duydum bitti abi tabi tabi, cok ciddiyim falan diyodu.
ailemle konustum buraya geldim, isten ucretsiz izin aldim. istifa edicem yakinda. geleli 2 hafta oldu citi cikmiyo.
ne bosanma dilekcesi var ortada, ne bi barisma mesaji. sessiz yani.
oraya donecegimi saniyor buyuk ihtimalle ,ama ben bu sartlarda donmuyorum hic bir yere. iptal edicem donus biletimide.
oyle iste...
bu aradada cidden dusunuyorum, ve bizim evliligimizin sonunu goremiyorum....
simdi olmasa, 1 sene sonra bitecek gibi..
esimin cok ciddi dersler almasi, bu agzina geleni soyleme huyundan komple vazgecmesi, beni onemsemesi gerekiyo ama bunlar yapi , kultur, yetistirilme tarzi... esim bu yani, ne kadar degisebilirki.. belki bu olayda degisir dedim buraya geldim falan bi donum noktasindayiz ama adamin sesi cikmiyo. kendini hakli goruyo hala...
Açtığın hemen hemen her konuda seni haksız buldum ama şu anlattıkların içimi acıttı çünkü eşimde aynı senin eşin gibi iyi bişe yapmak istediğimde bi heves bi işe giriştiğimde hep burnumdan getirirken nasıl yapacaksın sen bunu saçma sapan şeylerle uğraşıyorsun vs diye beni ezmeye çalışırve o bunu her yaptığında biz kaçınılmaz kavga ederiz
Seni anlıyorum o yüzden ki burada ikinizin iyiliği söz konusu keşke aşağılamak yerine destek olsa mutlu olmak istiyor madem
Dur bakalım bence de ders cerme çabasında gibi geldi yoksa bu zamana kadar davayı açardı diye düşünüyorum
Allah yardımcın olsun, hakkında en hayırlısı neyse onu yaşatsınbiliyorum eslerimiz benziyor bu konuda .. birde uzaklastim 2 haftadir hic konusmuyoruz ya dusunme firsatim oldu, insan uzaktan bakinca o kadar farkli goruyorki herseyi. biz biz olamamisiz sanki, esim beni hep bi rakip gormus, destek olmak yerine kendini one cikartmis. egosu cok yuksek ,kendi yanimda hep guclu olsun istiyo.
aynen o terapi olayi, destek olmasini beklerdim. madem mutsuz o konudan, neden orda hala beni asagilama pesinde..
asagilama, ezme, hakaret olunca kavga kacinilmaz. ve sonundada beni bastirmak icin ya kufur, hakaret ediyor ben agliyorum, yada bakti benim sesim cikiyo gucluyum hemen bi bosanalim oluyo.
bu sefer cok uzadi, bende buraya geldim. iyikide geldim.
donmeyecegim bu sartlarda, bana ders verme cabasinda ama dersini alacak, haberi yok.
Allah yardımcın olsun, hakkında en hayırlısı neyse onu yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?