- 14 Şubat 2015
- 487
- 469
- 53
- Konu Sahibi peaceful16
-
Şuan yapacak bişeyin yok yine eşinin adım atmasını bekleyeceksin her zamanki gibi, o küslüğü bitirene kadar birşey yapmayacaksın, evliliğiniz onun elinde çünkü sen böyle davrandığın sürece eşinin inisiyatifinde herşey. Küslüğe de barışa da o karar verecek. Sen kendini düzeltene kadar, kendisi de bunu söylüyor zaten.
Neden yapmadım niye düşünmüyordum beni demeyi bırakıp içinizden geliyorsa sevginizi gösterin. Ve geri çekilin. Aa sende şöyle hiç sarilmadin aramadın sormadin deme. Bırak biraz adamı bence. Yoksa böyle giderse ya hep böyle kavgalar olacak çoook konu açacaksın malesef. Tabi bardağı taşıran son damla gelince bilmiyorum ne olurDogru, yapacak hic biseyim yok, zaten icimdende gelmiyor o kadar tartismadan sonra.
Bana karsi tahammulu az, ama benimde tahammulum cok degil bende hirpalanmaktan biktim . nasil duzeltecegiz aramizi. ben mutlu etmek ve mutlu olmak istiyorum, nereden baslayacagim.
Cok uzuletek soyluyorum28 yasindayim.
sence tepkisi normal yani agzina geleni saymak konusmak yerine direk bagirmak gibi...
cok asagilayici davrandi, hatta bana karin asagiliksa herseyi yaptirir karsindakine dedi.
ama sen sürekli ağzını açıyosun.hic agzimi acamayacakmiyim ?
adama hazırlama demişsin hazırlamamış. sonra hazırlamadı dye laf söylemişsin. allah aşkına şunu bi oku mantığını bi kavra. belli zeka seviyesineyse anlayabiliyo olman lazım.Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?