Yardiminiza ihtiyacim var..

Yardimimiza falan ihtiyacin yok peace birak bu onerilerinize ihtiyacim var ayaklarini lutfen.
Daha once demistim yine diyorum bu giderek artan kufur,hakaretlerin bir level ustu fiziksel siddet.Sen boyle devam ettikce bunun onunu alamayacaksin ve malesef bir gun bana tokat attiyla baslayan bir konu acacaksin.Gidisatiniz bu.

Bence adam haklı adam kahvaltı hazirlim mi sana demiş hayır demişsin ne yapsın daha kadın erkekten daha incedir hala anlayamadın mı fazla bile yapmış kalkıp niye hazır değil diyebilirdi unutma

Ya cok pofpoflandin ya cok horgoruldun hayatinda
Ve hayatinda tanidigin ilk erkek esin !

Bisey istiyosan ve istemiyosan neoldugunu acikca soylemen gerekir herseyde incelik bekleme cunku sende ince degilsin.

Herseyi sorguluyosun hersey problem . Evet esim bana iyigeceler demese bende bozulurdum ama o bana sen yat dedikten sonra operdim o beni itse bozulurdum .

Sen hicbisey yapmiyosun hep bi bekleme modu adam daha neyi bekledigini bile bilmiyo

Bir tane sizi destekleyen yorum yok fakat eşinize karşı gösterdiğiniz tahammülsüzlükten eser yok buradaki yorumlara verdiğiniz cevaplarda. Eşinize karşı son derece eleştirel ve yargılayıcı yaklaşırken buradaki yorumlara çizdiğiniz profilden bu kadar zıt cevap veriyor olmanız biraz düşündürücü. Kapris, alınganlık, empati eksikliği gibi evliliğinizi zedeleyecek boyutta karakterinize sinmiş özelliklerin bu kadar olumsuz yorum karşısında da en azından tahammülsüzlük ve katı savunma şekilde kendini göstermesi beklenirdi. Bu çelişki üzerine biraz düşünün.

Ya başkalarına karşı gösterdiğiniz hoşgörüyü eşinize karşı göstermenizi engelleyen kendinizle ilgili bir probleme sahipsiniz. Ya eşinizle birbirinizi anlamaya yönelik diyalog geçmişiniz yok denecek kadar az. Ya da sosyal ilişkileriniz yeterince doyurucu değil ve bunun stresini evliliğinizde eşinize yönelterek azaltmaya çalışıyorsunuz. Sosyal doyumunuz o kadar azaldı ki birileriyle konuşabilmek ve hakkınızda konuşulmasını sağlamak uğruna tamamen suçlandığınız bir konuda bile karakterinize zıt bir biçimde son derece hoşgörülü davranıyorsunuz.

Aslında bu kadar açık yazmayı doğru bulmuyorum fakat benzer çok fazla konunuz olduğu yazılınca bu durumunuzla yüzleşme zamanınızın geçtiği kanaatiyle yazmak istedim. Konuşma ihtiyacınızı bir psikologla giderebilirsiniz. Bonus olarak tedavi de olursunuz. Yoksa bu durumda asıl şiddet uygulayan kişi olarak evliliğinizin varacağı noktanın asıl sorumlusu siz olacaksınız. Eşiniz psikolojik şiddete maruz kaldığı bir evliliği sürdürmek istemeyecektir.

Diğer konularında biliyorum ,
Bu defa haklisin bence ama onu ilk baslarda yapmn gerekirdi ,mesela esim benden ayrı bisey yemez sofra hazır olsada bekler ama ilk zamanlardan beri böyleyiz sonradan olmadık o yiyip gitse bende bozulurum ,sofra kültürü diye bisey var,beraber yersin ,ben yalnız yemek yiyemiyorum mesela,sana küfür etmeside saygısızca böyle bir günde hele ki olmamış
Özledim denmez nasıl gidilir se

Sana da hazirliyimmi da denmez, çayı koydum hadi gel ,otur denir

Ne o öyle is arkdaşı gibi ,hani is yerinde olsan belki evde yediğini düşünür hazirliyimmi,yermiş in derde ,

Ben olsam küserdim,bencil adam kendini dusunuyo

Son düzenleme:
Aaaaa hangi Elif, şu eşi de kendi de akademisyen olan mı?
son konusunu kaçırdım mı ne?

Kocası aldattı mı elifi? Kaçırmışım ben

28 yasindayim.
sence tepkisi normal yani agzina geleni saymak konusmak yerine direk bagirmak gibi...
cok asagilayici davrandi, hatta bana karin asagiliksa herseyi yaptirir karsindakine dedi.
Hayır arkadaşım tepkisi normal değil bu kadar cirkinlesmeye hakkı yok elbette. ..ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum yani elbet kendine hazırlarken sormaya bile gerek yok sana da haxirlasa hem jest olur hem geceki buzlar erir bence bu denli bayagi ve hakaret içeren kavga olmamış. .ama derim ki ters köşe yapın ..Siz Terbiyeli davranın. .uzak soğuk mesafelı olun ve tepki vermeyin bakalım arkadaşım

kufur etmedigi icin sevinmem mi gerekiyor... o kadar asagida dusunememki , herkes kendi hareketlerinden sorumlu. agzindan cikan kelimeler onun kendi tercihi, benim alindigim sey trip attigim sey nasil benim tercihimse bunun sonucunda kufur etmek/ hakaret etmek onun sorunu. sinirlenebilir ama terbiyeyi bozmak baska bisey.
bencede sogudu, bende sogudum, hirpalamis ve hirpalanmis hissediyorum. Umarim gecici birseydir ve mutlu oluruz.
bunun icin su noktada nasil bir enerjiyle toparlanip kendime gelirim onada huzur veririm bilmiyorum.
belki en iyisi onunla hic konusmamak gerekmedikce muhattap olmamak..

Ne istediğinizi neden net bir şekilde söylemiyorsunuz? Beklentiniz nedir?Telepati mi kursun?
Sana da hazırlayayım mı diye sormuş, siz de hayır, istemem demişsiniz konu kapanmış.
Sorun neydi de "Bana neden kahvaltı hazırlamadın" diye sorun çıkardınız, amaç neydi yani?

Sen de ona aynı şekilde davran dile getirme beklentilerini çünkü defalarca getirdin. İlgilenme bi süre hiç

bu senin ilk konun olsaydı sen haklı olacaktın. bu kadarcık şeye bağırmayla küfürle tepki verilmez derdik. sen adamı artık canından bezdirdiğinin farkında değilsin. adam bıktı bıktı sinirleri bozulmuş. en ufak bir tribinde bu tepkiyi verecek sana. sana trip atma diyoruz yahu istemediğini söylediğin halde niye bana hazırlamıyosun diye trip atıyosun. bizi bunalttın burda herkes sana daha keskin konuşuyor burda kocanın öyle konuşması normal yani. adamda sinir bırakmadın ki.

Canm eşinin öyle ağır laflar sözlemesi hakaretleri hoş degil tabiki ama sende alış madem huylarına üstüne gitme.erkekler kadınlar kadar düşünceli olamıyo işte.kafası basmamış demek sanada hazırlamaya sormuş sende hayır demişsin.istiyosan evet dersin olur biter hayır deyip sonradan kavga çıkarman çok saçma

Sormasi gerekirmi sence kahvalti icin, yani soyle dusun ben aksam yemekleri soruyomuyum, ayni evdeyiz kari kocayiz yani, o zaman bende sorayim, askim sana da hazirlayimmi diye. Turkuz biz hani avrupali olsak tam bireysel hayat yasasak anlicamda bozuldugum sey buydu, bana sorup sormamasi degil..
iliskimiz bu boyuttayken keske sussaydimda bisey demeden cikip gidebilseydim keske, veya evet askim yerim diyip sinirimi bi kenara atabilseydim..

mutlu olmak istiyorum, en cok istedigim sey. suanda o kadar hassas kirilgan bir noktadayizki, en ufak ruzgardan devrilecek gibi oluyoruz...

Burda yüzlerce kişi size alıngansiniz diyor. Kendinize dönüp baktığınız zaman alingan olduğunuzu kabul ediyor musunuz? Yerleşmiş bi degersizlik bilinci var bence sizde. Psikolojik bi yardım almalisiniz. Hayatın hic bi alaninda başarılı ve mutlu olamazsınız bu sekilde

Bir psikoloğa göründünüz mü?
Ömür törpüsüsünüz size tebrikler ve de alkışlar kocanıza da acil bir çıkış yolu inşallah...
Bu davranışlarınızın sebebi nedir cidden hiç düşündünüz mü?
Şımarık mısınız acaba?

Ama sen yanlış biliyosun
Ben kesinlikle bencil davranmadım
Eskiden evet bir çok şeyi sorun ettiğim olu ama sonradan sadece haklı olduğum ve üzüldüğüm konuları sorun ettim. Burada bir çok insan bana hak verdi
Ayrıca eşim kimde aramış mutluluğu anlayamadım başka kadın olsa çoktan boşanmıştım

Bu arada bu mesajı beğenenlerinde bi halttan haberi yok sanırım

Tesekkurler mesajin icin, malesef ozur dileyecek veya vaatlerde bulunacak bir donemde degiliz suan. yani cok fazla tartisiyoruz ve uzun suredir tartisiyoruz.evlendigimizden beri gerilimli bir iliskimiz var.

Deftere yazma konusu guzelmis, en cok kavgayi neden ediyoruz ne yapabilirim gibi. ben talepkar oldukca veya bunalttikca ilgisi daha da azaliyor, tahammulu azaliyor, cirkinlesiyor, kirici oluyor.. durmayi bilmiyorum, keske durabilsem.
susmayi, durmayi bilmiyorum.
hep duzelsin, konusarak cozelim, diyorum icten ice. buda ustelemek, diretmek oluyor. durabilsem keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…