- 20 Ocak 2008
- 15.254
- 32.152
- 1.123
- Konu Sahibi peaceful16
-
Aaaaa hangi Elif, şu eşi de kendi de akademisyen olan mı?Esinle bi kez daha hemfikirim.
Cok bencil bi kadinsin ve cok alingansin.
Sorun sende sende sende..
Ne demek kahvalti yapma bana diyip sonrada "yapmadin" diye kirilmak?
Artik tandigim bildigim kk arkdasimsin diye nazik konusnuycam senle. Senin kisiligin olmamis!
Elifi bilirsin buyuk ihtimal kkdan.
Hani su bencillikte cigir atlayan uyemiz, her seyde esiyle kavga eden uyemiz.
Seni Elif 2 ilan ediyorum.
Gidisati ne oldu biliyomsun Elifin?
Kocasi mutlulugu baska kadinlarda aradi. Burda kimsede " lanet adam, sen haklisin Elif" diyemedi.
Cunku tum olanlarin suclusu Elifdi.
Son turlari oynuyosun, haberin ola.
Kocası aldattı mı elifi? Kaçırmışım benEsinle bi kez daha hemfikirim.
Artik tandigim bildigim kk arkdasimsin diye nazik konusnuycam senle. Senin kisiligin olmamis!
Kocasi mutlulugu baska kadinlarda aradi. Burda kimsede " lanet adam, sen haklisin Elif" diyemedi.
Hayır arkadaşım tepkisi normal değil bu kadar cirkinlesmeye hakkı yok elbette. ..ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum yani elbet kendine hazırlarken sormaya bile gerek yok sana da haxirlasa hem jest olur hem geceki buzlar erir bence bu denli bayagi ve hakaret içeren kavga olmamış. .ama derim ki ters köşe yapın ..Siz Terbiyeli davranın. .uzak soğuk mesafelı olun ve tepki vermeyin bakalım arkadaşım28 yasindayim.
sence tepkisi normal yani agzina geleni saymak konusmak yerine direk bagirmak gibi...
cok asagilayici davrandi, hatta bana karin asagiliksa herseyi yaptirir karsindakine dedi.
adamı öyle bir noktaya getirdin ki delirdi artık o da.
ilgiyi geç küfür etmese yeter demen gerekirken hala bıd bıd neden neden diye kurcalayıp duruyorsun?
açıkcası eşin iyice soğudu bence senden.
ve de artık sabrının sınırlarında geziniyor.
sen böyle abartmaya bunaltmaya devam et.
Sen de ona aynı şekilde davran dile getirme beklentilerini çünkü defalarca getirdin. İlgilenme bi süre hiçGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
Iyi geceleri duymamistir dalgindir birsey okuyordur belkide adam hayatta ilk defa size surat yapmak istedi belki onunda dertleri var ki karisi var bence yeter.
Kahvalti konusunda sormus ya sormasaydi ne demek hazirlama deyip hazirlamadin diye kizmak erkekler duz mantiktir hazirlama demissin ne istiyorsun adamdan hos kadinada deseniz hazirlama diye hazirlamaz beynimizin icindekileri karsidakiler anlamaz anlasin diye konusuruz degilmi.
Hakaret ediyor diyorsun siddete karsiyim ama bu kadar damara basilmaz o adam Allah korusun bir gun seni ucuncu sayfa haberi yapacak.
Burdan benden sonra yorum yapacaklara sesleniyorum zahmet etmeyin ben son 9830489. konusuna yorum yapiyorum degismiyor cabasida yok.
Ama sen yanlış biliyosunEsinle bi kez daha hemfikirim.
Canım bence senin her şeyi bu kadar takman vesveseden başka bir şey değil. Eşinin hakaretli konuşmadı da tabiki hoş bir durum değil. Ama insanların öfke anında ağzından her türlü kelimenin çıkabileceğini de bil. Hele de haksız yere yargılanan bir insanın öfkesi neler söyletebilir. Tabi doğru olduğunu asla savunmuyorum. Erkepin eşine karşı öfke anında bile sınırı koruması şart. Aynı şekilde kadının da. Evlilipini istesen çok güzel bir hale getirebilirsin. Kötü şeyler insanın yaptığı şeylerden gelir. Kendi davranışlarını bir tahlil et. Eşinle aranızda kavgaya sebep olan davranışlarını bir gözden geçir ve kağıda madde madde sırala, olabildiğince somut hale getirip her madde üzerinde düşün. Örnek veriyorum, eşimden her zaman ilgi beklemem diye bir madde senin için kavga sebebi oluyorsa bunun üzerinde düşün biraz. İlgiyi her zaman her dakika bekleyebilir miyim? Karşı tarafın ihtiyaçlarını, meşguliyetini göz ardı etmem ne kadar doğru? Ya da ilgi neden sadece erkek tarafından gelmek zorunda? Sen adım atmazsan hiç bir şey düzelmez. Biz kadınlar gururlu olduğumuzdan mıdır nedir hep bi köşede oturur ilgi ayağımıza gelsin isteriz. Halbuki erkeklerin de çoğu zaman ilgiye ihtiyaçları ılabiliyor. Biz onlardan ilgi beklerken onlara ne kadarını verebiliyoruz peki? Ki öyle varlıklar ki onlar, kadın 10 ilgiyle anca doyar ama erkek bir öpücükle tüm stresini atabilir :) iletişimi daha doğrusu sağlıklı iletişimi eşinden eksik etme. Trip atmak.. Benim de çok yaptığım bir şeydi. Ama konuşmak, tatlı dille konuşmak, bunu keşfettikten sonra tribin sadece erkeği bir süre sonra umursamaz hale getirdipini anladım ve bıraktım. :) bence sen de bazen ilgi görmek istiyorsan bunu eşinle, eşinin mutlu olduğu biz zamanda dile getirebilirsin. Tabi güzellikle. Ben seni çok seviyorum canım biliyorum sen de beni çok seviyorsun ama bazen bana olan sevgini somut şekilde görmek istiyorum. Çünkü bu bana çok iyi geliyor vs. Vs. Sen eşinin nelerden hoşlandığını daha iyi bilirsin. Bence bugün onun hoşuna gidecek bir şeyler yap ve özür dile. Davranışlarını gözden geçireceğini, kendisine haksızlık ettiğini, bu davranışları yenmek için de kendisinin yardımına ihtiyacın olduğunu söyleyebilirsin. Biraz uzun oldu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?