Yardiminiza ihtiyacim var..

Normal bir evliliğie göre senin alınganlıkların da normal değil, eşinin hakaretleri de. Ben senin diğer konularını da biliyorum. Alınganlık yapıp kavga çıkarmakta üstüne yok. Adam da dolmuş, koyulan her damla bardağı taşırıyor.

Çalışırken ben de aşırı konsantre olduğumdan konuşmayı sevmem. O kadar alınacak bir durum yok. Kahvaltı istiyorsan söyleseydin.

Konularinizi Takip ediyorum, artik dayanamayip yorum yapmak istedim.

Evet esinizin Küfür etmesi asiri tepkiler vermesi hos degil, ama inanin sizin yaptiginiz piskolojik siddet esinizde böyle bi savunma hissi uyandiriyo... Egerki esim sürekli bana böyle davransa her yaptigimdan küsecek biseyler trip atacak birseyler cikartsa bende artik tahamül edemem.

Eger evliliginizin ayrilikla sonuclanmasini istemesseniz kendinize gelin. Cok cocukca tripler gereksiz küsmeler var.
Yaptiklariniz davranislariniz inanin cok sagliksiz. Trip atmak yerine esinizden beklediklerinizi kendiniz yapsaniz inanin cok daha güzel olur cünki ozaman esinizde size karsi daha ilimli davranir ve küfürler havada ucusmaz.

Bu durumu gercekten düzelmek istiyorsaniz esinize karsi biraz daha anlayisli davranin ve sürekli trip modunda gezmeyin. Iyi geceler demedimi saril öp yat. Kahvalti hazirlimmi diye sordumu olur hayatim hazirlada ise gitmeden önce söyle karsilikli mis gibi bi kahvalti edelim de.

Ayrica kahvalti hazirlimmi diye sormasinda bence hicbir kötülük yok, ise giderken kahvalti etmek istemeyede bilirsiniz sonucda. Benim esimde kendine bisey hazirliyacagi zaman sorar istiyormuyum diye, bence Bunda art niyet aricak bisey yok. He hafta sonu kalkar kendine hazirlar otur yer hadi ozaman yapin tribinizi birlikte neden etmiyoruz diye ama is günü sacma olmus bence.

Lütfen kendinize gelin ve azda olsa anlayisli bir es olmaya calisin. Egerki yardim istiyorsaniz burdaki Bayanlardan lütfen yorumlari okuyup gecmeyin kendinize bi pay cikarin.

annen baban aile yok mu senin peace?
çok ilgi açlığın var

bu adam seni ya yakında boşar ya birgün kendini kaybedip şiddet uygular (Allah korusun)
ya da (inşallah olmaz) aldatır
biran önce kendini düzeltmeye bak

hepsi var, gorusuyorumda. onlardan boyle bi ilgi beklentim yok..
insallah olmaz hic biri, insallah en kotu gunlerimizi geciriyoruzdur..

kendimi duzeltmek istiyorum, ama oyleki enerjimde kalmadi artik, yani o pozitiflik gerekiyor insana birseyleri duzeltebilmek icin. acaba sussam, konusmasam fazla, bulasmasam, trip atmasam, bu yeterlimi duzeltmek icin

tamam da canı benim neden istemiyorum diyorsun adama?? orda desene aşkım sormana gerek yok hazırla diye böyle tatlı tatlı gülerek... sen anlamıyorsun bence bizi

sevin demiyorum.
herşeyi geçtim adam bi de ağzını bozmuş diyorum.
önce bunu bir halletseniz diyorum.
sen hala başka alemlerdesin.
adam cidden soğudu ve bıktı senden.
üzgünü ama sen de içten içe seni sevmediğini hissettiğin için bu kadar hırçınsın.
bunu daha önce de yazmıştım.
ve de bu sebepten zorla ve zorla ondan ilgili sevgi dolu bir prens yaratmaya çalışıyorsun ama imkansız

Tamam bir yandan doğru düşünüyosun ama artık trip atar hesap sorar moddan çıkman lazım. Madem bundan rahatsız oldun hazırlama istemiyorum deme anlamaz erkekler. Her durumda gardını alma hemen. Belli ki o da bıkmış. Trip atmaktan başka bir şey yaptın mı bir düşün. Eğer sabah yanına gidip göz teması kurarak "aşk olsun canım birlikte uyandık sormana gerek mi var, hoşuma gider benden habersiz bana kahvaltı hazırlaman" desen. Ne bileyim eğer temasla ilişkiden hoşlanıyorsa yüzüne dokunsan sevsen azıcık adamı kahvaltı hazırlarken, gülümseyerek izlesen. Kocan sonuçta. Hemen gitti dizi açtı diyorsun oturup sohbet edin mesela hoşuna giden bir şeylerden bahset hoş muhabbetiniz olsun. Sen sürekli trip sürekli negatiflikle gidersen adam iyice dellenecek. Ondan sonra ilgilenmezse benimle ilgilenmiyorsun demeye yüzün olur hemde. Böyle haklıyken haksız konumuna düşüyorsun. Ağzını açacaksın tabii ki ama az konuş öz konuş ağırlığın olsun.

Bu verdiklerim örnekti sadece sizin latifeleriniz farklıdır. O tarz hoşa gidecek şeyler yapabilirsin.
Birde kızdığında trip atacakken konuşmak, hesap sormak yerine git öp adamı. Kavga çıkarma. Hem kendini dizginlersin. Ben böyle bir durumda olsam hem sıklığın farkına varırdım hemde eğlence olurdu bana. Başka da öneri gelmedi aklıma...

Kahvaltıyı bazen ayrı ayrı yapıyosanız yada herzaman hazırlamıyosa ondan sormuş olabilir
Tabi ki hazırla sormama bile gerek yok.deseydin
Bu kadarcık şeyden bile sana hakaret ediyosa demek ki artık tahammülü kalmamış..

Okutucam bu konuları sevgilime. Bak gör ve bana tap diycem.

Allahim adam gemiye gidiyor bikac ay sonra 2 senelik aşırı yogun bir tempoya. Ben hala benle söyle ilgilen böyle ilgilen bilmem ne demedim. Hatta geçen gün "gemiye cık diyosun bana hiç sorun cıkartmıyosun, sanki ben olmadan da cok mutlu olucakmışsın, pek umrunda degilmisim gibi hissediyorum" dedi. Bi de ben bunaltıyorum zannediyodum adamı, ay cok ilgileniyorum diye.

Erkeklerin evlenmekten korkmasının sebebi siz ve sizin gibiler.

Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim.

Burda siz evet deseydiniz de adam da hazırlasaydı, ya da hayır demenize rağmen gene hazırlasaydı gene de en başta neden kendiliğinden hazırlamadı diyeceğiniz için eşiniz haklı.
Eşinizin haksız olduğu nokta bu mutsuzluğa devam etmesi, ayrılmak yerine hakaret etme yolunu seçmesi. Madem mutsuz birine hakaret etmeden boşanabilir. Neden yapmıyor bilmiyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz onu hiç bilmiyorum. Ama çinde olmasanız eşinizin boşanma davasını açmakta tereddüt etmeyeceğini düşünüyorum. Size hakaret etmekte haksız ama ayrılmak istemekte sonuna kadar haklı.

gerçekten eski konularınızı da bılıyorum hadı bakayım bu konuya da dedım
sızı haklı bulmaya calıstım ama yok malesef
bu kadar ınsan da haklı bulmamıs gercekten başka seylerle mesgul olmayı denesenız? mesela alısverıs yapın heralde bu kocanıza sarmanızdan daha mutlu edecektır

adama ben yatıyorum demişsiniz
o da size tamam sen yat AŞKIM demiş
yok iyi geceler , sonra o size iyi geceler ...
eminim öyle olsaydı o da size yetmezdi bu sefer de peşinden öpücük gönderip ondan da öpücük beklerdiniz ve öpücük gelmedi diye sorun çıkarırdınız

adam kendine kahvaltı hazırlarken insan gibi sormuş sana da hazırlayım mı diye
siz kendiniz yok demişsiniz sonra da trip

yapmayın ya gerçekten kocanıza acıdım

suanda o moddayim artik ne hali varsa gorsun, napiyosa yapsin, hic yapici olacak bir halim yok sabahki tartismadan sonra, sinirlenmekte hakli olsada soyledikleri kalbimi kiriyo. suanda yapabilecegim tek sey susmak, kendi halimde takilmak, birlikte hic bisey yapmamak.. eger bunlar bu ara iliskimizi duzeltmeye yararsa ne guzel olur, o da bana bir adim gelir belki ikimizde dinginlesmis oluruz biraz hem..

selam,
evet eslerimiz cok benziyor cidden biliyorum. ben cok yanlis kisiye cok yanlis yaklasiyorum.

baya yiprandik, o kadar cok kavga tartismaki insanin icinde sevgi kalmiyor. bu durumda sen olsan ne yaparsin peki, yani benim suanda istedigim, eve gitmek dus almak, bi yemek yapmak, o gelince yemek yiyelim mi diye sorup yemek yemek, hic konusmamak, sonrada kitap okumak, bu kadar. yani ne iletisim, ne konusma, ne arama, ne sarilma, birsey istemiyorum. bunlar olunca sadece yasananlarin ustunu ortmus oluyoruz, olayin sogumasi birazda icimizin isinmasi lazim.. yanlis mi dusunuyorum ?

biraz daha terbiyeli olsan nasıl olur
bu mesajı beğenenlerin seninle ilgili kısmı beğendiğini ne biliyorsun

Ben hic bi zaman sadece kendim icin sofra kurmadim, birsey yemedim, sormadim da her zaman 2 tabak var masada. evet abarttim ozellikle ona bu kadar yansittigim icin, evet benim kadar ince dusunmemis olabilir ve ben napiyosun dedigimde bana sorduda dogru. ama aciklamak istedim size
suanda nasil duzeltirim bilmiyorum, icimden gelen birsey yapmamak, bu zamana kadar herseyi fazla fazla yaptim, bu ara bisey yapmasam olur mu? yani sessiz kalsam falan..

peace senin kaç tane üyeliğin var?
kazenin notu aklımı karıştırdı(

ikimizde doluyuz , dun aksam beni terslemesi bagirmasi, bu sabah bu, ondan onceki gun baska bisey, evet ben sacma sapan seylerden cikariyorum o da b.kunu cikariyor ama konusmanin cok saygisizlasiyor.
susmaktan baska bi sansim yok suanda cunku ne desem ne konussak kavga cikiyo gergin aramiz.

Eşinin sabrının sınırlarını baya zorluyosun, ani çıkışları, küfürleri ondandır. Yanlış tabii ama karşındaki de insan, doldu taştı demekki.

Çalışıyo musun ya da herhangi bir sosyal faaliyet?
Eşinin yakasından biraz düşüp ilgini başka şeylere yöneltsen.

Çok zor bir insansın. Adam , tamam aşkım yat sen diye güzelce konuşmuş, neden iyi geceler demedi diye trip atmışsın, kahvaltı hazırlayayım mı sana da demiş, hayır demişsin sonra neden yapmadı diyosun? Anlam veremedim ama çok çok zor bir insansın bence. Adamı kaprislerinle, triplerinle o kadar bıktırmışsın ki küfürler ediyo, etmemeli tabi yine de.. Bence biraz dizginle kendini, böyle devam ederse, huzuru dışarda arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…