- Konu Sahibi peaceful16
-
annen baban aile yok mu senin peace?
çok ilgi açlığın var
bu adam seni ya yakında boşar ya birgün kendini kaybedip şiddet uygular (Allah korusun)
ya da (inşallah olmaz) aldatır
biran önce kendini düzeltmeye bak
Sormasi gerekirmi sence kahvalti icin, yani soyle dusun ben aksam yemekleri soruyomuyum, ayni evdeyiz kari kocayiz yani, o zaman bende sorayim, askim sana da hazirlayimmi diye. Turkuz biz hani avrupali olsak tam bireysel hayat yasasak anlicamda bozuldugum sey buydu, bana sorup sormamasi degil..
iliskimiz bu boyuttayken keske sussaydimda bisey demeden cikip gidebilseydim keske, veya evet askim yerim diyip sinirimi bi kenara atabilseydim..
mutlu olmak istiyorum, en cok istedigim sey. suanda o kadar hassas kirilgan bir noktadayizki, en ufak ruzgardan devrilecek gibi oluyoruz...
sevin demiyorum.kufur etmedigi icin sevinmem mi gerekiyor... o kadar asagida dusunememki , herkes kendi hareketlerinden sorumlu. agzindan cikan kelimeler onun kendi tercihi, benim alindigim sey trip attigim sey nasil benim tercihimse bunun sonucunda kufur etmek/ hakaret etmek onun sorunu. sinirlenebilir ama terbiyeyi bozmak baska bisey.
bencede sogudu, bende sogudum, hirpalamis ve hirpalanmis hissediyorum. Umarim gecici birseydir ve mutlu oluruz.
bunun icin su noktada nasil bir enerjiyle toparlanip kendime gelirim onada huzur veririm bilmiyorum.
belki en iyisi onunla hic konusmamak gerekmedikce muhattap olmamak..
Sormasi gerekirmi sence kahvalti icin, yani soyle dusun ben aksam yemekleri soruyomuyum, ayni evdeyiz kari kocayiz yani, o zaman bende sorayim, askim sana da hazirlayimmi diye. Turkuz biz hani avrupali olsak tam bireysel hayat yasasak anlicamda bozuldugum sey buydu, bana sorup sormamasi degil..
iliskimiz bu boyuttayken keske sussaydimda bisey demeden cikip gidebilseydim keske, veya evet askim yerim diyip sinirimi bi kenara atabilseydim..
mutlu olmak istiyorum, en cok istedigim sey. suanda o kadar hassas kirilgan bir noktadayizki, en ufak ruzgardan devrilecek gibi oluyoruz...
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim.
Yapacak birşey yok siz nasıl degişmiyorsanız eşinizden de beklemeyin bence.Birbirinize karşı çok dolmuş ve tahammülsüz kalmışsınız o yüzden be denilse boş.Bir anda hatasını anlayıp 180 derece dönmesini beklemeyin.Ben eşin şehirdışında zannettim evdeymiş işle ilgileniyormuş,tamam yat aşkım demiş onda problem göremedim.Hadi erkeklerin aklına öyle kahvaltı hazırlamak pek gelmez kendine hazırlar o da zarzor onda haklı olabilirsin sana da hazırlamak aklına gelebilirdi veya sorabilirdi.Ama bu Ada'm düşüncesiz sen de daha da inatlaşıp Ada'mı daha da delirtmişsin ne hali varsa görsün bırak azcık haklı da olsan bunaltacak haksız duruma düşüyorsun.
ben olsam sormazdim diyorsun.
+esin sen degil zaten,adam sormus ne var bunda..
bende esime sorarim yer misin diye,o da bana sorar bisey hazirlarken,hatta pizza varsa kac dilim yersin bile der,ozaman ben oleyim lokmalarimi sayiyor diye
esim esinin kayip ikizi,anlattiklarinla bu kadar benzerlik olur mu diyorum bazen.
boyle adami elde tutmanin yollari var,sen duygusallastikca o katilasir,karsisinda aglanmasindan nefret eder,seni hep guclu gormek ister,seni guclu ve ise yarar gordukce sana saygisi artar- ise yarar gormek ise gitme yada ev isi yapma degil,pozitif olup onu ve kendini motive etme- ve agzindan cikani kulagi duyar tripsiz hesapsiz kadin ister..
alindin mi yer misin demesine? ozaman isi sakaya vuracaksin,evet yerim hatta kendiliginden hazirlamadigin icin seninkileri de yicem sana ceza olarak,ustune aksam gelirken en sevdigim cikolatayi getirceksin canim benim dersin,hem lafini sokmus hemde ortami germemis olursun.
benim esim ayni versiyondan,yogun,ozel alan ihtiyaci duyan ama bi taraftanda atarli bi okadar da sevecen ve espiri anlayisi gelismis.
esinle yasamayi ogrenmelisin.
biraz daha terbiyeli olsan nasıl olurAma sen yanlış biliyosun
Ben kesinlikle bencil davranmadım
Eskiden evet bir çok şeyi sorun ettiğim olu ama sonradan sadece haklı olduğum ve üzüldüğüm konuları sorun ettim. Burada bir çok insan bana hak verdi
Ayrıca eşim kimde aramış mutluluğu anlayamadım başka kadın olsa çoktan boşanmıştım
Bu arada bu mesajı beğenenlerinde bi halttan haberi yok sanırım
Bir kaç konunuza daha denk geldim de gerçekten fazla ilgi bekliyorsunuz bencede.biraz alttan alsanız eşiniz size daha farklı yaklasak eminim.
Kahvaltı hazırlamadi diyorsunuz, adam sormuş. İçinize atacaginiza direk evet neden olmasın deseydiniz eşiniz seve seve hazirlardi bence. Kaldı ki kahvaltı ne ki yani dolaptan çıkarılan iki üç tabak ekstra bir yumurta yani. Abartmayın. Hiç sormayadabilirdi.
Herkes eşinden ilgi sevgi bekliyor. Ama bunu adamın kafasına kafasına vurusianiz yapacağı varsa da yapmaz . Bende 3 yıllık evliyim. Başlarda sizin gibiydim. Ama ne zaman ki ben başına vurmadim, hiç bunu dillendirmedim kendi daha fazla yakınlık gösterdi. Bu böyledir. Adamı bunaltip aklına gelmeyeni yaptirmayin derim. Seviyorsanız biraz sakin olun. 7/24 aşkım cicim balim sarılma falan olmuyor. Yok öyle dünya.
peace senin kaç tane üyeliğin var?suanda o moddayim artik ne hali varsa gorsun, napiyosa yapsin, hic yapici olacak bir halim yok sabahki tartismadan sonra, sinirlenmekte hakli olsada soyledikleri kalbimi kiriyo. suanda yapabilecegim tek sey susmak, kendi halimde takilmak, birlikte hic bisey yapmamak.. eger bunlar bu ara iliskimizi duzeltmeye yararsa ne guzel olur, o da bana bir adim gelir belki ikimizde dinginlesmis oluruz biraz hem..
Dedim ki içimden "lütfen bu kez p'ye hak vereyim" ama veremedim.
Yahu adamcağız sormuş ne var bunda. Ölür müsün gidip arkadan eşine sarılsan öpsen "hazırla birlikte yiyelim aşkım" desen. Onun inciği bunun cıncığı. Neden eşim beni de düşünüyor demiyosunda zaten yapmalıydı modundasın. Bu ilgi değil. Sen direk yapabilirsin ama eşin başka bir insan. Onu öyle kabul edeceksin. Senin gibi düşünmesi saçma olur. Yoksa kendini erkek olarak klonlat ve onunla evlen başka çaresi yok.
Sürekli detaya iniyosun ve sürekli bir negatiflik arıyorsun ya da içindekini adama aktarıyorsun. Ya değiş ya da evliliğinin bitmesine neden ol böyle.. Sen bilirsin.
ya ben bu uyenin arastirilmasi gerektigini dusunuyorum. gercek olamaz boyle davranislar boyke dusunceler. bi insanin buna vakti olamaz ya.
dalga geciyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?