Yardiminiza ihtiyacim var..

Bu halim genellikle esime karsi sadece, o yuzden rahat olabilirsiniz..
en cok ben mutsuz oluyorum bu durumdan.

yok valla dalga gecmiyorum, inan artik ikna ol, her seferinde ayni yorum geliyor senden

niy eboşanmıyosun ki? adamı bunaltıp duruyosun adam da sana küfredip duruyo. şu anlattığın konuar dışında iyi olduğunuz bi gün paylaştığınız bişey var mı?

biraz daha terbiyeli olsan nasıl olur
bu mesajı beğenenlerin seninle ilgili kısmı beğendiğini ne biliyorsun
Terbiyeyi senden mi öğrenicem acaba
Kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum kimsenin bişeyden haberi yok dedim
Mesaj baştan sona benimle ilgili zaten
Millet ne çok seviyo laf atmayı ya

belkide, daha once demisti evlendigim gune lanet olsun gibi seyler.
yani esim sinirlendiginde agzini bozan bi tip zaten, ailesine karsida boyle, ama benimle bu konuda cag atladi.
ondan bilemiyorum sogumus mu bitmismi .

batum?

Adam gergin tavuk gibi olmus. Her an patlamaya hazir. Sizin tek yapacaginiz sey sessiz kalmak o yokmus gibi.

Buradaki insanlar objektif yorum yapiyor, siz nasil esim gibi tepkiler vermiyorsaniz bana benimde size o kadar hisli tepkiler vermemem dogal.. yani benim konularima yorum yapiliyor burda , yardim istedigim icin yaziyorum size.

sosyal iliskilerim fena degil, calisiyorum, isyerinde arkadaslarim var.. isim insanlarla, baya bi insanla konusuyorum gun icinde.

burda insanlarla kavga etmek icin degil yorum almak icin yaziyorum..

evet gorundum, ve gorusuyorum psikolog bir arkadasim var burada.
simarik olabilirim belki, daha cok cabuk kiriliyor dariliyorum esime, daha dogrusu hep bir diken ustundeyim yani her davranisinin altinda birsey ariyorum..
psikolog ozguven sorunu gibi duruyor dedi. esinin sevgisini surekli onaylamasini istiyorsun vb yorumlar yapti.

Gözümle görmem filan değil en azından bi kanıt olması gerekir, aynı şeyi ıdıtıp ısıtıp önüme koyanların amacı ne

bana göre o olanlar kanıttı. sana göre kanıt değilse ne alaa. sen sormuşsun ben söyledim. ısıtıp önüne koymak gibi bi durum yok.

Oncelikle küfürü kesinlikle tasvip etmiyorum ama insanın damarina basıp sonra bu mudur karşılığı demek de coooooook yanlis

dogru bencede sogudu, bende farkindayim ozellikle son bir kac haftadir oyle. ayni seyleri bende birebir hissediyorum. Bende sogudum, bende biktim. ama bunun gecici oldugunu umuyorum suanda cunku cok fazla kavga ettik ust uste huzursuz bikkin hisediyoruz bence..

aynen zorla zorla birsey olmuyor, bence son noktayi gordum bugun. hani dibe bastim, artik benimde birsey yapmak gelmiyo icimden, sence bu sekilde bi sure devam etsek ne olur, yani ben kendi isime baksam, fazla konusmasam vs...
eve gidip sarilip askim canim cicim yapmaktansa bu sekilde daha iyi olmazmi ?

Amaaaan ne büyük dert sana kahvalti hazirlamamiş yahu geçen burda bebeğini ve annesini döven koca muhabbeti vardı... adama sevkat göster sev biraz huzur ver zaten yogun çalışıyor. Evde huzuru bulamayan dışarıda arar bil istedim.

Probleminizi bulmuşsunuz bence de öz güven eksikliği yaşıyorsunuz, olabilir herkesin başından bu sorun geçebilir.
Öz güveninizi kazanmak için tek başınıza bir şeyler yapmalısınız mesela ömür boyu yapabileceğiniz ve sizi başarılı hissettirecek bir hobi edinin, mutlaka ama bakın mutlaka bir hobi edinin ki eşiniz nefes alsın.
Siz de hobinizden zevk aldıkça ve başarıp kendinizi geliştirdikçe eşinize yüklenmeyeceksiniz.
Ona resmen psikolojik şiddet uyguluyorsunuz, farkındasınız değil mi?

Algida sorunun mu var senin yoksa artik cidden dalga gectigini mi artik duyurmak istiyosun? Sana yuzlerce sayfadir verilen kendi isine bak,fazla yuzgoz olma,takma onu tavsiyesini ilk kez duymus,amerikayi ilk kez kesfetmis gibi yapiyosun.Cidden normal degilsin sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…