- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi peaceful16
-
sen bunu milyonlarca kez yazdın peace.dogru bencede sogudu, bende farkindayim ozellikle son bir kac haftadir oyle. ayni seyleri bende birebir hissediyorum. Bende sogudum, bende biktim. ama bunun gecici oldugunu umuyorum suanda cunku cok fazla kavga ettik ust uste huzursuz bikkin hisediyoruz bence..
aynen zorla zorla birsey olmuyor, bence son noktayi gordum bugun. hani dibe bastim, artik benimde birsey yapmak gelmiyo icimden, sence bu sekilde bi sure devam etsek ne olur, yani ben kendi isime baksam, fazla konusmasam vs...
eve gidip sarilip askim canim cicim yapmaktansa bu sekilde daha iyi olmazmi ?
kimsenin bir halttan haberi yok dedinTerbiyeyi senden mi öğrenicem acaba
Kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum kimsenin bişeyden haberi yok dedim
Mesaj baştan sona benimle ilgili zaten
Millet ne çok seviyo laf atmayı ya
Sana görebana göre o olanlar kanıttı. sana göre kanıt değilse ne alaa. sen sormuşsun ben söyledim. ısıtıp önüne koymak gibi bi durum yok.
Ben gayet terbiyeliyimkimsenin bir halttan haberi yok dedin
ayrıca terbiyeyi benden öğren demedim sana saldırmadım da şu an senin yaptığın gibi sadece az daha terbiyeli olsan nasıl olur dedim çünkü halt çok da güzel bir kelime değil hele senin gibi kullanılırsa
millet laf atmayı seviyor olabilir ama maşallah sen de saldırmaya yer arıyormuşsun çok pardon sana cümle kurduğum için
Sana göre
Tabi hiç yok.. farklı konularda bile o yüzden adım geçiyor
Eşinin sabrının sınırlarını baya zorluyosun, ani çıkışları, küfürleri ondandır. Yanlış tabii ama karşındaki de insan, doldu taştı demekki.
Çalışıyo musun ya da herhangi bir sosyal faaliyet?
Eşinin yakasından biraz düşüp ilgini başka şeylere yöneltsen.
Ben buraya hiç bu tarz konularla gelmedim ama benim konularım kıskançlık üzerine
Probleminizi bulmuşsunuz bence de öz güven eksikliği yaşıyorsunuz, olabilir herkesin başından bu sorun geçebilir.
Öz güveninizi kazanmak için tek başınıza bir şeyler yapmalısınız mesela ömür boyu yapabileceğiniz ve sizi başarılı hissettirecek bir hobi edinin, mutlaka ama bakın mutlaka bir hobi edinin ki eşiniz nefes alsın.
Siz de hobinizden zevk aldıkça ve başarıp kendinizi geliştirdikçe eşinize yüklenmeyeceksiniz.
Ona resmen psikolojik şiddet uyguluyorsunuz, farkındasınız değil mi?
yapabilirsen bir müddet konuşma dırdır etme anlamındahepsi var, gorusuyorumda. onlardan boyle bi ilgi beklentim yok..
insallah olmaz hic biri, insallah en kotu gunlerimizi geciriyoruzdur..
kendimi duzeltmek istiyorum, ama oyleki enerjimde kalmadi artik, yani o pozitiflik gerekiyor insana birseyleri duzeltebilmek icin. acaba sussam, konusmasam fazla, bulasmasam, trip atmasam, bu yeterlimi duzeltmek icin
sen bunu milyonlarca kez yazdın peace.
yapmadın yapmayacaksın.
kendini de bizi de kandırma.
diğer üyeliklerini sormuştum.
sana bunca yardım etmeye çalışan insanlara saygı adına bu konuya açıklık getirirmisin?
zira farklı 2 üyeliğin daha varmış.
ve bazılarının aklındaki soru işaretinden bende de var bu durumda
Aşırı alingansiniz havadan nem kalıyorsunuz bi psikoloğa gorununGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
Bence yeterince duygusalsınız. Çiçektir örgüdür tatlı hobilerden ziyade yorun kendinizi.cicek mi baksam, orgu mu orsem.. 1-2 sey lazim bana.
bu sekilde iliskimiz duzelir mi.. suanda icimden hic bisey yapmak gelmiyor, normalde bisi olmamis gibi davranirim askim canim operim falan ama oyle bisey yapmak gelmiyo icimden cok sahte cunku, sabahki kavganin etkisi gecmedi..
farkindayim, karsiliginda oda bana sozleriyle siddet uyguluyor.
dun aksam iyiydik, neyse boyle konusurken seni cok seviyorum ben dedim, ne kadar cok dedi ( ilk defa boyle bisi sordu) cok tabiki dedim o da ne kadar cok ama dogru soyle falan dedi. bende kilom kadar dedim (kilo aldim :)) )
gulduk falan.. iyi olunca iyiyiz. ama bi anda dusman kesiliyoruz benim tribim suratim basladigi anda..
Allah adama acısın, bir an evvel kurtarsın rabbim.. yazık ya senin gibi bir imtihanı hak etmek için 7 ceddi nasıl bir günah işledi acaba?
senn inanılmaz hatalısınGunaydin herkese,
hemen "yine mi sen" dediginizi duyar gibiyim, kizmadan bir dinlermisiniz lutfen , yardiminiza ihtiyacim var.
konularimi bilmeyenler icin, yurtdisinda yasiyoruz 2 senedir evliyiz, esimle tartismali gergin bir evliligimiz var. Genellikle ben ilgi bekliyorum, olmazsa moralim bozuluyo ve sikayet ediyorum. Trip, kapris yapiyorum. Tartistigimiz zaman esimin seviyesi yerlerde, bana hakaret ediyor, kufurlu konusuyor, hep bagirip cagirma modunda. Ama bu aralar cok daha fazla.
Dun aksam telefon gorusmesi vardi is icin, bitincede yine is yapmasi gerekti, benim uykum geldi ben yatiyim dedim tamam askim yat sen dedi, hadi iyi geceler dedim cevap vermedi, mesaja , bilgisayarda maile herseye donebiliyosun bana bi iyi geceler diyemiyosun dedim. bagirmaya basladi direk olarak, bide senle ugrasmayayim isim basimdan askin falan dedi. Bu sekilde yuksek bi tepki neden yani. hic agzimi acamayacakmiyim ? birsey demeden yattim.
Sabah oldu benim alarmim caldi, oda kalkti birseyler yapiyo mutfakta, napiyosun dedim, kahvalti yapicam sanada hazirlayayim mi yermisin dedi, bende yok ben yemem ise gidicem dedim. ama icten ice bozuldum ben olsam sormadan hazirlardim, daha dogrusu her aksam hazirliyorum, her haftasonu sabahi hazirliyorum, sorulurmu ki ? Bencilce geldi.
Sonra hazirladi kahvaltisini oturdu, bilgisayarini acti dizi izliyo. bende dedimki neden benim icin hazirlamadin, ben hep ikimize hazirliyorum, yine ayni sekilde bagirma moduna gecti , ne diyosun sormadimmi sana lanet kusma zehir dolusun sabah sabah insanin huzurunu kaciriyosun dedi. Ben bi iki kelime bisi daha dedim, neden hazirlamadin kendiliginden gibi, bu seferde daha cok bagirmaya ve hakaret etmeye basladi, baya cirkinlesti yine, bundan sonra bu hallerin oldugunda asla sana anlayisli ve sabirli davranmicam bi aptal benmiyim, boyle oldugun surece hic umursamicam seni cehenneme dibine kadar konus, surat as, kendi zehirinde bogul o zaman dedi. bunun gibi bir suru agir laf etti bagirdi.
Bende bagirma insanlar uyuyo dedim oda s. git o zaman bagirmayayim dedi. ne kadar kaliteni dusurdun sen ne kadar seviyesizsin, bana hakaret etmekten vazgec, bu sekilde sana karsi olan sevgimi yok ediyosun dedim. icimde bitiriyosun dedim. o da bende sana bayiliyorum boyle davrandiginda dedi. sonra sustuk ciktim ise geldim.
Acikcasi hic bisey yapasim yok. Moralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
sevgili kibirli ve batinin hayrani,
ne diyeyim sana o zaman tuuuu bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?