Yardiminiza ihtiyacim var..

sen bunu milyonlarca kez yazdın peace.
yapmadın yapmayacaksın.
kendini de bizi de kandırma.
diğer üyeliklerini sormuştum.
sana bunca yardım etmeye çalışan insanlara saygı adına bu konuya açıklık getirirmisin?
zira farklı 2 üyeliğin daha varmış.
ve bazılarının aklındaki soru işaretinden bende de var bu durumda

Terbiyeyi senden mi öğrenicem acaba
Kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum kimsenin bişeyden haberi yok dedim
Mesaj baştan sona benimle ilgili zaten
Millet ne çok seviyo laf atmayı ya
kimsenin bir halttan haberi yok dedin
ayrıca terbiyeyi benden öğren demedim sana saldırmadım da şu an senin yaptığın gibi sadece az daha terbiyeli olsan nasıl olur dedim çünkü halt çok da güzel bir kelime değil hele senin gibi kullanılırsa
millet laf atmayı seviyor olabilir ama maşallah sen de saldırmaya yer arıyormuşsun çok pardon sana cümle kurduğum için

Ben gayet terbiyeliyim
Halt kelimesinde birşey yok nasıl kullandım, bilip bilmeden konuşuyolar anlamında kullandım.
Saldırmayı sevmiyorum ama artık sabrımı taşırdılar

Calisiyorum, yogun bir isim var. Esim cokca seyahat eden biri ayda 1 hafta seyahatte..

Peace yazmayacaktım sana ama yine dayanamadım.

Duygusal zekan 2 yaş civarında takılı kalmış. 2 yaş sendromundaki çocuklar gibisin. Onlar da her şeye hayır der sonra yapılmadığı için ağlarlar. Aşırı ilgi beklerler, bütün gözler üzerlerinde olsun isterler. Annelere babalara isyan ettirip onlar kızınca ağlayarak gider sarılır özür dilerler.

Eşine aynen bu şekilde davranıyorsun. Hayır diyor ama yapmayınca kızıyorsun. Kavga çıkarıp, hakaret işitip sonra gidip alttan alıyor özür diliyor ilk adımı yine sen atıyorsun.

Psikoloğuna söyle çocukluğuna insin. Orda bir düğüm var ve sen o düğümde takılıp kalmışsın 26 senedir.

cicek mi baksam, orgu mu orsem.. 1-2 sey lazim bana.
bu sekilde iliskimiz duzelir mi.. suanda icimden hic bisey yapmak gelmiyor, normalde bisi olmamis gibi davranirim askim canim operim falan ama oyle bisey yapmak gelmiyo icimden cok sahte cunku, sabahki kavganin etkisi gecmedi..
farkindayim, karsiliginda oda bana sozleriyle siddet uyguluyor.
dun aksam iyiydik, neyse boyle konusurken seni cok seviyorum ben dedim, ne kadar cok dedi ( ilk defa boyle bisi sordu) cok tabiki dedim o da ne kadar cok ama dogru soyle falan dedi. bende kilom kadar dedim (kilo aldim :)) )
gulduk falan.. iyi olunca iyiyiz. ama bi anda dusman kesiliyoruz benim tribim suratim basladigi anda..

yapabilirsen bir müddet konuşma dırdır etme anlamında
bak iş işten geçmeden.. sonra çok geç olabilir
biraz sabret bırak bakalım kendi haline

baska uyeliklerim vardi evet, ve kapatildi.
bunu kullaniyorum artik.

Aşırı alingansiniz havadan nem kalıyorsunuz bi psikoloğa gorunun

Bence yeterince duygusalsınız. Çiçektir örgüdür tatlı hobilerden ziyade yorun kendinizi.
Koşun mesela atın enerjinizi.Hedefler belirleyin maratonlara katılın..
>>Trip atmayın enerjinizi atın>> size motto hazırladım

senn inanılmaz hatalısın
yazık kocana.
kufur haketet cok kötü ama sabır diyede birsey var.
agzını tutmayı bilmiorsun. lutfen ya ayrıl yada aile danısmanına git.
eş aile ve koca konusunda ciddi ciddi ogrenmen gereken cok sey var, davranışların ile düşüncelerin carpık, eşin ile olan ilişkinde daha geniş ve esnek olmayı ögrenmelisin.
yapamam bencilim diorsan lutfen ayrıl

sevgili kibirli ve batinin hayrani,
ne diyeyim sana o zaman tuuuu bana.

valla kibirli olmak şımarık ve dengesiz olmaktan daha kötü değil sevgili üye.. arkadaş olarak bile tahammül edemezdim sana, değil ki evlilik.. rabbim sabırlar ve çıkış yolu versin eşine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…