Yardiminiza ihtiyacim var..

28 yasindayim.
sence tepkisi normal yani agzina geleni saymak konusmak yerine direk bagirmak gibi...
cok asagilayici davrandi, hatta bana karin asagiliksa herseyi yaptirir karsindakine dedi.
o bagırmasın sende böyle dengesiz fikir+tavır ve bencillik yapmamalısın.
kendine guvenın mi yok ?
adam haklı.

Benim de tepkilerim senin gibi genelde, anlıyorum seni. Üzülme.
İnsan tutamıyor kendini söyleyiveriyor.
Ama eşinde ne olursa olsun düzgün konuşmalı seninle tavırları çok yanlış.

neden bagırıor dıye dusunuor musun?
ve eminim bunu biliorsun ama uygukamak istemiorsun.
sonrada haksız mıyım diorsun.

E sormus sana da hazirlayayim mi diye, hayir ise gidicem demissin. Evet deseydin de adam hazirlamasaydi neyse.
Bence sen kendini aşiri onemsiyorsun. Herkes kendisini sevmeli saygi duymali tabi ki ama narsizme girmeden yapmaliyiz bunu.
Hayir diyerek adam nasil evet anlayacak ve hayir dedin de hazirlamadi diye bencil olacak?

zeymuran0 sana bu nasihatleri daha önce verdik uygulamadın şimdi yapacak mısın tarzı yazmış
ona da cevap vermeni istiyor bence
görmezden gelme peace

üyeliklerin hala açıksa konuların birleşir

sagol yorumun icin, yok isyerindeyim ondan cok fazla takip edemiyorum. bide cok yorum var tek tek okusamda arada kaciriyorum.
uyeliklerim acik degil dedigim gibi, sadece bunu kullaniyorum.

28 yasindayim.
sence tepkisi normal yani agzina geleni saymak konusmak yerine direk bagirmak gibi...
cok asagilayici davrandi, hatta bana karin asagiliksa herseyi yaptirir karsindakine dedi.
Bu duruma sen getirdin onu, o yüzden şimdi dönüpte hakaret mi etmesi gerekirdi deme.
Adam sana sormuş yicek misin diye , yok yemicem işe gidicem demişsin. Yani bundan ötesi var mı? Sonra dön adama bana neden hazırlamadın diye tirip at.
Bu kadar da olmaz yani.
Eşin haklı kusura bakma

ben kocanı da seni de anlıorum.
ikinizde cok zorsunuz. ama suratı düşüp, söylenen, cok ilgi bekleyen kadın daha zor.
bak bunun altından
1 kucukken sevgisizlik
2 bir sekilde flortlerin tarafından surekli terk edilme
3 buyume ve genclikte aile ve etrafın cok guzelsin vb. seyler demesi
4 HAYIR kelimesi ile karsılaşmamak
5 kendini begenmişlik, bencillik, empati eksikliği vb.
6 sevgili ile evli olmanın farkını pek gorememek
7 aşırı pembe dizi hayalleri
8 kendine güven eksikliği.
9 kilolu olup, bunu değiştirmek için caba da sarf etmeyip, çirkin oldugunu düşünmek.
10 gereksiz şımarıklık

Son düzenleme:
+1 en beğendiğim de 9. madde oldu ben de aynı şekilde düşünüyorum

Tabiki ayrilmak istemiyorum bunlardan dolayi.

esinizden beklediklerinizi kendiniz yapsaniz demissiniz, ne gibi mesela? hani kendime bi tabak koyup kahvalti yapalim demek gibi falan mi..

biz cok nadir kahvalti ederiz ise giderken yani toplasan 5i gecmemistir, onu da esim baslatmisti kendi hazirliyodu ikimiz icin, bugun sadece kendine hazirlamis, belkide cok sevmedigimi dusundu..

anlayisli bir es olmak istiyorum, ama suanda bende cok iyi hissetmiyorum yani bende de bikkinlik var. benimde kendime gelmem lazim, ikimize de biraz bi mesafe lazim bence birbirimizi ozlememiz icin. sessiz kalsam hic bisi yapmasam, nasil olur.. yani iletisimi olabildigince azaltsam?

sessiz kalmak da tepkidir.
gene yanlışsın

beni tanisan bu kadar yazarsin..
kendimi cirkin bulmuyorum ama eskisi kadar guzel bulmuyorum, kilo vermek icin fazla bisey yapmiyorum diyet ve spora baslayip birakiyorum...

bu maddeleride esimden cikariyorum sanirim.. nasil yapicam, suanda cok gucsuz ve bikkin hissediyorum. evde yemek yok bisi yapmam lazim , icimden bisey gelmiyo hic..

28 yasindayim.
Kahvaltı malzelerini ortaya koyup kendinize birer servis tabağı alıp o şekilde yemiyormusunuz kahvaltınızı?Tabldot usulümü besleniyorsunuz?Herkes kendisinemi hazırlıyor çözemedim yani.Erkeklerden bizim kadar ince düşünmesini beklemek hata bence.Ben olsam " oo kahvaltımı yapıyoruz,eline sağlık" derdim.Eşiniz bıkmış artık yanlız haberiniz olsun.

Bu kadar insan sana hak vermiyor. Ve sen hala kendini düzeltme çabasında değilsin.. Madem iyi geceler demedi ertesi akşam sakin bir şekilde hayatım ben burda yanlızım. Tamam belki abartıyorum ama biraz daha fazla ilgi bekliyorum diyip özür dileyin. Sadece tek istediğim beni sevmen de. Ama siz böyle çemkirirseniz hem aldatılırsınız. Hemde eve gelmeyen bir kocaya sahip olabilirsin. İnsan bu mükemmel yaratılmamış. Bunun bilincinde olun. Kahvaltı hazırlıyımmı diye soran kocan var ve sen bunun için bile kavga çıkarıyorsun.erkekler kadınlar gibi ince düşünemez lütfen bunu bilin ona göre davranın.biz sizi eleştirmek için değil evliliğinizi düzeltin dite uğraşıyoruz Kendine kedi köpek falan al. Oyalanıcak birşeyin olsun. Yanlızlıktan birbirinizi yiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…