Yardiminiza ihtiyacim var..

Bence abartmışsın.Belki seni duymadı erkekler bir şeye yoğunlaşınca duymuyor.Sabah da yine akşamki meseleyi sürdürmeden sana da hazrılayayım mı demiş ee hazırla deseydin hem hazırlama deyip hem de neden hazırlamadın demek de saçma değil mi ?
Bir kere eşim bir şey yiyordu ben de bana neden sormadın yer misin diye dedim ? O da sormama gerek yok gel ye sen benim eşimsin davet mi bekleyeceksin dedi o günden beri de hiç sormam alır yerim ne yiyorsa.Sen de çekinme o senin eşin hazrılamasını istiyorsan hazırla de.

Tabii ki eşinin hakaretlerini, küfürlerini haklı bulmuyorum.

Ama senin yaptıkların karşısında bir insanın sakin kalması mümkün değil, cevap vermese de sinir hastası olur çıkar ki sanırım adama olan da bu.
Sinirleri çok gevşemiş.

Hiç mi bir şey diyemeyeceğim diyorsun ya, bu konuda söylediklerin inan normal değil.
Hani yazıyorum ama ben bile yok artık dedim, sinirlendim.
O adamın normal olmasını beklemiyorum.

Ama sonuç kesinlikle küfür olmamalı.

Son düzenleme:
sen gercekten saglıklı dusunemiyorsun.
bildigin beklediğin istediğin sekilde davranılmadıgı için üzülüorsun
ve buldugun yontem gene tripli tepkili.
şimdi bu ve daha önce yazdıklarıma bak.
sakince düşün. bakalım aklına başka nasıl çözümler gelecek...buraya da yaz.
düşünürken kendinin, ses tonu, yüz mimik el kol hareketlerini de hesaba kat. tahrik ve taciz edici ifadeye burunmuş musun? düşün..

Cok dogru soyluyosun.
Suanda hic oyle bi ruh halinde degilim ama, icimden onunla konusup ozur dileyecek birsey gelmiyo, ve biliyorum ayni konuyu acarsam yine tartisicaz..

Bu ara biraz sessiz olsak ayri takilsak nasi olur.. yani yemek yeriz birlikte bisi acar izleriz belki ama oyle vicik vicik yerine ikimizdede bazi seyler sogusa ?

aslinda kedi almayi dusunuyodum.... bu cok iyi fikir olabilir. onunla oyalanirim baya oynarim falan..

Iliskiniz her ilişkide olabileceği gibi çamura saplanmış düz yola cikarmadan tam gaz devam etmek istiyorsun. Önce duze çıkın yavaş yavaş kendini bi frenle kahvaltı istiyorsan yaparsan sevinirim de mesela. Yat sen aşkım demiş tamam aşkım de çık mesela. Önce aşkıma aşkım de sonra bir aşkım daha bekle yani. Şu dönemleri umarım sağ sağlım atlatirsiniz aklınızda yuva yıkmak olmasin evlendik nasıl huzurlu mükemmel olabiliriz olsun.

Kazen birşeyi merak ediyorum ki büyük ihtimalle gene banlanan ben olacağım
peac woovy gibi üyelerin bilmem kaç üyelikleri var ve birleştiriliyor bu üyelikler peki neden banlanmıyorlar merak ediyorum malum yasak
Mesela ben banlandım 2. Üyelik alıp bir kaç konuya msj yazdım banım azmış gibi uzatıldı ki banlı olmasaydım banlanırdım adım gibi eminim
Bu kişilere birşey olduğu yok tt konuları olduğundan mı? Ne banlanıyorlar ne de bu kadar fake gibi durdukları halde incelenmiyorlar.

Sen eşine karşı olgun davranmayı öğrendiğin zaman,göreceksin o da sana karşı değişecek.

Şahsen bende sabah eşim istemem derse hevesim kacip ikimize de hazirlamazdim . O da aynı şekilde sen de isteyince yeriz der diğer öğünleri kendi yapmak isterse

ayni anda bir kac uyelik almasinin yasak oldugunu bilmiyordum , yazi gonderdiler ve diger uyelikler kapatildi bunu kullaniyorum. banlanacak sekilde yazmam, konusmam burada. TT konu nedir onuda bilmedigim icin birsey diyemiyorum.

fake degilim, arastirilabilir :)

Ben senin üzerinden genel yazdım aslında birkaç üyelik var böyle trent konu

diğer üyeliklerin ile yazdıkların merak konusu şu anda:))

ya peace neysede konuları hep aynı zaten diğer üyelikleriylede farklı birşey yazmamıştır..
hatice ne ayak çözemedim hala..

bu maddeler sana özel degil. genel.
senin gibi olan kadın-erkek hep aynı davranışları sergilior.
bak biz ne desek, kafana uymaz ise veya bu garip fikirlerinden sıyrılmadıkca dogru sekilde davranamazsın.
ki bana kalsa sen hala "kendini haklı " buluorsun. ve sana uygun cevap bulamıorsun.
bulamazsın da. belki, 100 kişiden 10 kişi anca ki bu sayı daha da azdır.

Kendimi hakli bulmuyorum. Uzgun , bitkin ve yorgunum.

Nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.

Şahsen bende sabah eşim istemem derse hevesim kacip ikimize de hazirlamazdim . O da aynı şekilde sen de isteyince yeriz der diğer öğünleri kendi yapmak isterse
Anlamadım canım ya..Yani ben mutfağa girip "Napıyorsun?" Diye sormazdım."Günaydın,kahvaltımı yapıyoruz?Eline sağlık "derdim.Böylece güne mutlu başlardık.Ama tabi konu sahibi akşamdan tartışarak uyuduğu için,kızgın uyanmış olabilir.

Valla bende ill 2 sene zorlandım evlilikte. Ama erkekle kadın farklı yaratılmış olduğunj anlayınca gerçekten sorun bitiyor. Erkeğe bir şey söylemeden yapmaz. Kadın herşeyi planlar yapar.sorumluluklarınj bilir. Erkekler ise çalışmak için yaratılmış. En azından işinde gücünde çalışıyor. Bence bu gururu bir yere bırakıp bu zamana kadar yaptıkların onu üzdüğün için biraz alttan al. Yda açıkla neden böyle yaptığını. Ama bağırmadan güzel kelimelerle. Ben köpek almıştım. dışarda gezdiriyorsun bari dışarı çıkmaya bahanen oluyor. Sosyalleşiyorsun. Kurslara falan katıl. Dışarı çıkmak için birşeyler yap. Kendimden biliyorum. Bizin evde ne kapı kaldı. Ne duvar yumruk yemeyen. Birbirinize alışmasınız. Size çokta alttan alın demiyorum. Ama onu öyle kabul etmelisin. Sana tamam aşkım diye yanıt veren insan kötü değildir. Art niyet arama. Belki işinde çom büyük sıkıntısı var. Belki eve nasıl para getircek rahat edicek seni rahat ettircek diye düşünüyordur ve dalıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…