- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
- 73
- Konu Sahibi peaceful16
-
Yani bende senin gibi yapardım ama ven yemicem dersem yada derse ikimizde yemeyiz.Anlamadım canım ya..Yani ben mutfağa girip "Napıyorsun?" Diye sormazdım."Günaydın,kahvaltımı yapıyoruz?Eline sağlık "derdim.Böylece güne mutlu başlardık.Ama tabi konu sahibi akşamdan tartışarak uyuduğu için,kızgın uyanmış olabilir.
Boşan ve adamı da kendini de kurtar artık bu ızdıraptanMoralim cok bozuk. Siz olsaniz ne yapar nasil davranirsiniz ?
isin icinden cikamadim ve esim o kadar cirkin konusuyorki ona ciddi bir ders vermek istiyorum, bu sekilde bir yere varmicak cunku biliyorum...
aklına hala sessizlik mi gelior?Cok dogru soyluyosun.
Suanda hic oyle bi ruh halinde degilim ama, icimden onunla konusup ozur dileyecek birsey gelmiyo, ve biliyorum ayni konuyu acarsam yine tartisicaz..
Bu ara biraz sessiz olsak ayri takilsak nasi olur.. yani yemek yeriz birlikte bisi acar izleriz belki ama oyle vicik vicik yerine ikimizdede bazi seyler sogusa ?
aslinda kedi almayi dusunuyodum.... bu cok iyi fikir olabilir. onunla oyalanirim baya oynarim falan..
Kahvaltı malzelerini ortaya koyup kendinize birer servis tabağı alıp o şekilde yemiyormusunuz kahvaltınızı?Tabldot usulümü besleniyorsunuz?Herkes kendisinemi hazırlıyor çözemedim yani.Erkeklerden bizim kadar ince düşünmesini beklemek hata bence.Ben olsam " oo kahvaltımı yapıyoruz,eline sağlık" derdim.Eşiniz bıkmış artık yanlız haberiniz olsun.
aklına hala sessizlik mi gelior?
ve konuştugunda da
vıcık vıcıklık
yeniden kavga cıkar
içimden gelmiordan basks hiç birsey gelmior
Şimdi anladım kusura bakma canım.Yani bende senin gibi yapardım ama ven yemicem dersem yada derse ikimizde yemeyiz.
düşün düşün. üret...napayim, eve gidip yemek yapicam. gelince yemek yiyelim mi diye sorarim.. hani icimden cok fazla konusmak gelmiyorki...
ne yapabilirim baska?
ondan bi adim bekliyorum , o desin naber nasil gecti gunun, veya havadan sudan bi konu acsin...
anladim ne demek istedigini yani yemek esnasinda bisiler konusabiliriz gibi abartmadan, ama ondan gelse daha iyi degil mi..
hatalı sensin?? degil mi? neden adam sana laf atsin??ondan bi adim bekliyorum , o desin naber nasil gecti gunun, veya havadan sudan bi konu acsin...
anladim ne demek istedigini yani yemek esnasinda bisiler konusabiliriz gibi abartmadan, ama ondan gelse daha iyi degil mi..
Konu sahibi 16 yıldır evliyim eşimle hiç sizin gibi küfürlü bir tartışmamız olmadı.Sizin tartışmanızın çeyreği bizim evde olsa, ne o bana " sana kahvaltı hazırlayım mı aşkım?" der nede ben ona derim.Yani eşiniz unutabilen kinci olmayan bir adam bu iyi bence.Eşiniz agresif biri bukadar sorguç olmazsanız sıkıntı bitecek yani.kendine yumurta yapicakti napiyosun dedigim esnada, sanada yapayim mi askim dedi o zaman.
bende evet bende giyineyim bu arada desem, kahvaltimi etmis, mutlu mesut kocamla sohbet etmis boyle bir gun baslamis olurdum.
ve dedigin dogru onceki aksamdan zaten gergindim.
Konu sahibi 16 yıldır evliyim eşimle hiç sizin gibi küfürlü bir tartışmamız olmadı.Sizin tartışmanızın çeyreği bizim evde olsa, ne o bana " sana kahvaltı hazırlayım mı aşkım?" der nede ben ona derim.Yani eşiniz unutabilen kinci olmayan bir adam bu iyi bence.Eşiniz agresif biri bukadar sorguç olmazsanız sıkıntı bitecek yani.
hatalı sensin?? degil mi? neden adam sana laf atsin??
asiri önemsenmeyi istemek de sorundur??
sen hala aynı yerde seyir halindesin...az geliştir ufkunu...Hatali olabilirim yaptigimda ama bi suru laf etti suanda ona askim canim yaparsam rol yapmis olurum...
ben sana inanmiyorum. geri kalan herkes ama herkes inanabilir. bir insanin Saglikli mantikli bir insanin boyle davranislar icerisinde bulunmasi mumkun degil. tmy psikolojik ciddi cok ciddi sorunlarin var ya da sen tamamen eglencesine yazziyorsun burada.yok valla dalga gecmiyorum, inan artik ikna ol, her seferinde ayni yorum geliyor senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?