• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

valla ne yapsam ne dusunsem, hersey birbirine girdi.
anlayisli olucam diyebilirmiyiz o zaman.. yani daha rahat ve anlayisli olmaya calisicam, daha relax

Evet relax :) bilmiyorum belki bu şekilde davranış değiştiren vardır ama bana yapılan fedakarlıklar yapana yük gibi gelir hep.. Aslında davranmak istediğin şekilde davranamazsın ve bu yüzden de karşıdakini suçlarsın.. Ben o yüzden çok fedakarlık yapılmasını istemem bana yapmak da istemem bir gün birbirimizi suçlarız diye korkarım yani.. Bu da psikologluk bir durumdur belki bilemiycem :) kendin için rahat ol salıver gitsin biraz çok gerginsin :)

zaten geçmişten bugüne bu şekilde yetiştirildikleri için böyleler. ben de isterdim eşim herşeyde bana yardımcı olsun ama benim yazdıklarım gerçekler. sizler de fazla hayal kurmayın..
Ama sizin yazdığınız sizin şahsi gerçeğiniz.

Hayal kurmadım zira benim gerçeğim zaten her işten anlayan bir eşti. Ailemde de böyle gördüğüm için yemek yapan, temizliğe yardım eden, tuvalet yıkayan, balkonda Isparta halısı yıkayan bir adam benim için normal adamdır yani çok bir artısı yok.

erkekler genelde böyle dedim benim genellemem bu çünkü çevremde öyle insan modeli yok. olayı normalleştirmek değil bence öyle eşe sahip olan sizler şanslı insanlarsınız. :) ülkenin geneli de malesef benim dediğim gibi inkar etmeyin..
Benim genellemem ise erkekler kadınlardan çok daha güzel yemek yapar şeklinde. Benim eşim, babam, dedem hep ev işi bilen anlayan insanlar. Birlikte yaşarken bir yemek sofraya geldiğinde renginden, kokusundan bilirdim kimin yaptığını zira annemin yemekleri babamın yanına yaklaşamazdı.

Dedem çok güzel fırında biber dolması yapar, turşu kurar, eşimin pilavı meşhurdur karnıyarığının tadına doyulmaz, çok güzel hamur yoğurur. Hatta benim annemi ziyarete gittiğimizde ne annem ne ben, tüm yemekler eşimdedir. Ben yamaklık yaparım o pişirir, hep birlikte yeriz güle oynaya.

Ha ama ben de düzen delisi bir insan değilimdir, "Şu niye orda, bu niye burda değil" diye darlamam adamı. Yapılacak bir şey varsa birlikte yaparız. Canımız istemiyorsa ikimiz de yayılır yatarız. Ölümlü dünyada bunlara takılmaya değmez bence.

Neyi görürsek onu normalleştiriyoruz diye düşünüyorum. Umarım eşinizle ortak bir noktada buluşabilirsiniz.

Eşinizin bağırıp hakaret etmesi yanlış ancak sizde gereksiz yere adamın sinirlerini harap etmişsiniz ve belli ki size tahammülü kalmamış. Ben bile eşime kahvaltı eder misin diye soruyorum, etmezse kendime hazırlıyorum ona hazırlamıyorum ve o bana nasıl bana sorarsın tabi ki hazırlayacaksın ne bencilsin demez. Derse kavga ederiz. Yani adam bu tepkiyi vermiş ama siz sonuca bakıyorsunuz sadece, nedene bakmıyorsunuz. Neden = sizin beklentileriniz, konuşma biçiminiz. Yeterli ilgiyi göremediğinizi düşünüyorsunuz, belki evet haklı olabilirsiniz bilemiyorum ancak adamı bu şekilde şunu neden demedin, bunu niye yapmadın diye eleştirmeye başladığınız an karşınıza bir hulk çıkıyor çünkü bunu alışkanlık edinmişsiniz. Tek sorun eşinizde değil, hatanızı kabul edin. Ciddi bir iletişim probleminiz var. Destek almayı düşünebilirsiniz eğer eşinizi ikna edebilirseniz. Yoksa evliliğinizin kurtarılacak bir tarafı kalmayacak.

Selam,

bende biraz rahatlamayi cok istiyorum. kendimi cok geriyorum, esimide germis oluyorum.
dogru diyosun ama nedense ben esimle kendimi cok yakin hissedemiyorum, bu tartismalar kavgalardan dolayi hep bi dargin bi barisik oldugumuzdan.. iliskimiz yiprandi yani.
Geziye gidecegiz, 1 ay icinde bir planimiz var 5 gunlugune bi yere gidicez, insallah guzel gecer.

Biraz once konustuk, aksam arkadasiyla bulusucakmis onu soyledi, bende yaa dedim et cikarmistim, o da yarin yaparsin dedi. bende ok tamam bulus sen o zaman dedim o da imali bi sekilde tabi eger iznin olursa dedi.

ornek mesela..

evet cok calisiyor biliyorum, merak ediyorum ben onu aramasam falan fazla bunaltmasam davranislari degisecekmi.
bak hepimizin evliliklerinde bazi tartismalr olur ama onemli olan ayni yataga girdiginde yada basini omzuna yasladiginda gozlerine baktiginda buzlarin cozulmesidir. Onemli olan sevgidir.siz bu 5 gunluk tatili iyi degerlendirin. Esinin ustune gitme birak dagitsin evi yada birak cikmasin disari yazik degil mi hem disarida yoruluyor eve geliyor birde sen yoruyorsun gercekten evdeki huzur cok onemli boyle yapa yapa kendinden iyice sogutma esini guzel yemekler hazirla olumlu dusun her seyi kotuye yorma

Üç ay önce giderken tedavi şart dedim, üç ay yoktum döndüm halen tekrar ediyorum acil bir psikoloğa görünün. Sıkıldım ettim faydası yok demeden. Her konusu mu aynı olur insanın ?

Hanımlar biraz sakinleşelim, yorumları kişiselleştirmeyelim lütfen.

Üç ay önce giderken tedavi şart dedim, üç ay yoktum döndüm halen tekrar ediyorum acil bir psikoloğa görünün. Sıkıldım ettim faydası yok demeden. Her konusu mu aynı olur insanın ?

Ama kac sayfadir yaziyorum psikologla gorusuyorum diye.. okumamissiniz. Gorusuyorum ayda 2 kez gorusucez.

Evet relax :) bilmiyorum belki bu şekilde davranış değiştiren vardır ama bana yapılan fedakarlıklar yapana yük gibi gelir hep.. Aslında davranmak istediğin şekilde davranamazsın ve bu yüzden de karşıdakini suçlarsın.. Ben o yüzden çok fedakarlık yapılmasını istemem bana yapmak da istemem bir gün birbirimizi suçlarız diye korkarım yani.. Bu da psikologluk bir durumdur belki bilemiycem :) kendin için rahat ol salıver gitsin biraz çok gerginsin :)

fedakarlik icten gelip yapilmali yani onun ceteresini tutarsam bana daha bi rahatsizlik verir kesin.
relax :) mod guzel olur benim icin.

Soyle birsey oldu, bugun birseyle ilgili esimle konusuyorduk mesajlasiyoduk biseyi haber vermem gerekti, neyse sonra ben aradim telefonda konusmak icin mesgule verdi, sonra geri aradi. bankaya gidiyomus falan konusurken ben dedimki seni 1-2 dk sonra arayayim bi isim var, dediki arama bende mesgulum zaten sonra konusuruz. bu artik "mesgulum , arama" lafini duydukca gicik oluyorum.
surekli her seferinde bana vakti olmamasina .

Eşinizin bağırıp hakaret etmesi yanlış ancak sizde gereksiz yere adamın sinirlerini harap etmişsiniz ve belli ki size tahammülü kalmamış. Ben bile eşime kahvaltı eder misin diye soruyorum, etmezse kendime hazırlıyorum ona hazırlamıyorum ve o bana nasıl bana sorarsın tabi ki hazırlayacaksın ne bencilsin demez. Derse kavga ederiz. Yani adam bu tepkiyi vermiş ama siz sonuca bakıyorsunuz sadece, nedene bakmıyorsunuz. Neden = sizin beklentileriniz, konuşma biçiminiz. Yeterli ilgiyi göremediğinizi düşünüyorsunuz, belki evet haklı olabilirsiniz bilemiyorum ancak adamı bu şekilde şunu neden demedin, bunu niye yapmadın diye eleştirmeye başladığınız an karşınıza bir hulk çıkıyor çünkü bunu alışkanlık edinmişsiniz. Tek sorun eşinizde değil, hatanızı kabul edin. Ciddi bir iletişim probleminiz var. Destek almayı düşünebilirsiniz eğer eşinizi ikna edebilirseniz. Yoksa evliliğinizin kurtarılacak bir tarafı kalmayacak.

haklisiniz yorumunuzda, karsilikli hatalarimiz var iliskiyi bu hale getirmemizde.
psikolojik destek almaya basladim ,adim adim cozucez destekle insallah. Ben tek gidiyorum, esime suanda gerek yok.

en ufak bir imada karsima o hulk cikiyor, agzini bozuyor, beni kiriyor, dusmanlasiyor.
normaldede ne bileyim her aradigimda onu bulamiyorum, mesgul, yogun, isi var, hep biseyleri var. Bende cok bagimli davraniyorum ona, bu yuzden ona her ulasamadigimda benim icin etkiside buyuk oluyor "bana deger vermiyor, beni umursamiyor" gibi dusunceler oluyo aklimda. psikolog ozguven eksikligi ve kaybetme korkusundan dolayi diyor, kontrolcu davranislarda da bulunuyormusum bu yuzden.

Ben boyle yaptikca belki esim iyice uzaklasiyor, hic aramak sormak istemiyor. veya daha cok mesgul yapiyor kendini.. boyle bir kisir dongu.

haklisiniz yorumunuzda, karsilikli hatalarimiz var iliskiyi bu hale getirmemizde.
psikolojik destek almaya basladim ,adim adim cozucez destekle insallah. Ben tek gidiyorum, esime suanda gerek yok.

en ufak bir imada karsima o hulk cikiyor, agzini bozuyor, beni kiriyor, dusmanlasiyor.
normaldede ne bileyim her aradigimda onu bulamiyorum, mesgul, yogun, isi var, hep biseyleri var. Bende cok bagimli davraniyorum ona, bu yuzden ona her ulasamadigimda benim icin etkiside buyuk oluyor "bana deger vermiyor, beni umursamiyor" gibi dusunceler oluyo aklimda. psikolog ozguven eksikligi ve kaybetme korkusundan dolayi diyor, kontrolcu davranislarda da bulunuyormusum bu yuzden.

Ben boyle yaptikca belki esim iyice uzaklasiyor, hic aramak sormak istemiyor. veya daha cok mesgul yapiyor kendini.. boyle bir kisir dongu.

Ben gerçekten eşinizin sizi artık çok umursadigini düşünmüyorum. Sizin huyunuzu bilerek ona göre davranabilir, bir adım atabilir, mesgulse "canım müsait olmayacağım çok yoğunum sana dönerim ".diyip kapatabilir, sonuçta arayıp nasılsın demek otuz saniye almaz.. Ama yapmıyor o da. Ya bıkmış, ya cidden sevmiyor.

bak hepimizin evliliklerinde bazi tartismalr olur ama onemli olan ayni yataga girdiginde yada basini omzuna yasladiginda gozlerine baktiginda buzlarin cozulmesidir. Onemli olan sevgidir.siz bu 5 gunluk tatili iyi degerlendirin. Esinin ustune gitme birak dagitsin evi yada birak cikmasin disari yazik degil mi hem disarida yoruluyor eve geliyor birde sen yoruyorsun gercekten evdeki huzur cok onemli boyle yapa yapa kendinden iyice sogutma esini guzel yemekler hazirla olumlu dusun her seyi kotuye yorma

yok ya yine gerildik.

bu sefer ben ona ulasamadim diye mesaj attim evlilik sadece yatakta sarilmak ve seks degil ki, ihtiyacin oldugunda ulasabilmek, paylasabilmek oyle degil mi dedim. (mesaj)
bu sefer delirdi, artik o kadar biktim ki bu yatak seks konusundan her actiginda sadece soguyorum senden, yemin ederim elimi surmek istemiyorum sana ve surmicemde sende bana insan olana kadar yaklasma falan yazdi. iste sen kendini ne saniyosun nede bu kadar aptal bi konuma sokuyosun falan yazmis.

yahu ben onlardan sikayet etmedimki, yani onlar iyi guzelde sadece ondan ibaret degil dedim. adam beni dinlemedi bile.

baya agzima tikti laflari ve beni arama konusma benimle isimi yapayim yazdi en son.

yok ya yine gerildik.

bu sefer ben ona ulasamadim diye mesaj attim evlilik sadece yatakta sarilmak ve seks degil ki, ihtiyacin oldugunda ulasabilmek, paylasabilmek oyle degil mi dedim. (mesaj)
bu sefer delirdi, artik o kadar biktim ki bu yatak seks konusundan her actiginda sadece soguyorum senden, yemin ederim elimi surmek istemiyorum sana ve surmicemde sende bana insan olana kadar yaklasma falan yazdi. iste sen kendini ne saniyosun nede bu kadar aptal bi konuma sokuyosun falan yazmis.

yahu ben onlardan sikayet etmedimki, yani onlar iyi guzelde sadece ondan ibaret degil dedim. adam beni dinlemedi bile.

baya agzima tikti laflari ve beni arama konusma benimle isimi yapayim yazdi en son.
Ere bunca laftan sonra sende gurursuz olursan bundan sonrası belli aslında.. kopmaya doğru gidiyor eşin cinsel konuda bile sana bu şekilde ağır konuşabiliyorsa bence 'DURMA' vaktin geldi de geçiyor. Ha dersen ki ben adamı elimden kaçırana kadar yapışır bırakmam gurırsuz onursuz konuma düşmek beni bozmaz o zaman bişey diyemem. Haber verme ne işin varsa kafana göre yap, kendi niye haber vermedin derse artık böyle de azarlanmak istemiyorum kestir at. Küçük değilsin ki artık 2 sene sonrası belki olmayacak. herkes sorun yaşıyor ama sabır sabır sabır..
doğru yolda değilsin kimse kurduğu yuvanın yıkılmasını istemez.. eğer sen istersen bu şekilde devam edebilirsin ama başkasıyla evlensen bile mutsuz olursun.. kendi içindeki sorunları çözmeden kimseyle mutlu olamazsın

Yine verdiğin sözleri tutman 1 gün bile sürmedi :kızgın:
Eşine ihtiyacın vardı da durum neydi Allah aşkına. Kaza mı geçirmiştin? Sokakta peşine birileri mi takılmıştı? Beş parasız dağ başında kalmıştın da eşinin seni bulmasına mı ihtiyacın vardı?
Ya Peace, ben hastalıktan geberiyorken eşim işyerinde diye ona haber vermemiştim de eve geldiğinde görmüştü beni. Adam çalışıyorken aklı meşgul olmasın benimle, yazıktır dedim. Sen kim bilir hangi basit sebep için ihtiyaç duyduğumda ulaşamadım tribi attın adama. Ki çok uzun bir süre bu adama trip atmaman lazım dedik.
Ve sen şuan o mesajı attığın için yine kendini haklı sanıyorsun :kızgın:

yok ya yine gerildik.

:işsiz:

yok ya yine gerildik.

Ne oldu da böyle bir mesaj attın, öyle bir yazmışsın ki eşin senle yatak ve seks dışında bir paylaşımda bulunmuyor gibi olmuş. :KK53:

Yine verdiğin sözleri tutman 1 gün bile sürmedi :kızgın:
Eşine ihtiyacın vardı da durum neydi Allah aşkına. Kaza mı geçirmiştin? Sokakta peşine birileri mi takılmıştı? Beş parasız dağ başında kalmıştın da eşinin seni bulmasına mı ihtiyacın vardı?
Ya Peace, ben hastalıktan geberiyorken eşim işyerinde diye ona haber vermemiştim de eve geldiğinde görmüştü beni. Adam çalışıyorken aklı meşgul olmasın benimle, yazıktır dedim. Sen kim bilir hangi basit sebep için ihtiyaç duyduğumda ulaşamadım tribi attın adama. Ki çok uzun bir süre bu adama trip atmaman lazım dedik.
Ve sen şuan o mesajı attığın için yine kendini haklı sanıyorsun :kızgın:

Cesminaz, evet hic bisey yazmamaliydim. net

yazdigim sey cok masumdu ya, genel bir yorumdu, trip bile yapmadim, telefonda konusuyoken "hadi isim var" diye tersledi beni. bende mesajda evlilik sadece yatakta sarilmak ve seksten ibaret olmamali , konusmak istediginde ulasabilmeli insan.. gibi bisey yazdim. bunu yatak ve seks muhabbetine baglayip sana elimi bile surmicem artik insan olana kadar bana sakin yaklasma falan yazdi bide boyle!!!! unlemli falan.

asiri moralim bozuk, isyerindeyim , aglicam nerdeyse. acikladim yazdim bisiler yazma bana, arama birak isimi yapayim. konusma benimle!!!!! falan yazdi.

gercekten cok kotu hissediyorum.

Ne oldu da böyle bir mesaj attın, öyle bir yazmışsın ki eşin senle yatak ve seks dışında bir paylaşımda bulunmuyor gibi olmuş. :KK53:

telefonda "hadi kapat isim var bankaya geldim, arama sonra konusuruz" diye cok tersleyerek konustu.

dun aksam yatarken seni cok seviyorum falan diyip sariliyodu bana. bugun yine 180 derece dondu telefonda konusurken.

sonrada genel bir yorum yazdim bana gore yumusak bir yorumdu , degil mi?

buyuk tepki verdi ve bu konudan cok biktigini ve ben bunu konustukca sogudugunu bana elini bile surmicegini falan yazdi, insan olana kadar yaklasma bana. ne kadar igrenc bi insan oldun sen ya bankadayim kapattik diye ustune bunu yaziyosun gibi bisiler yazdi ve hep unlemlerle.

ustune yazdim, acikladim, sadece yazma bana arama beni!!!! yazdi.

kendimi bu b.ktan duruma dusurdugum icin cok uzgunum.

Cesminaz, evet hic bisey yazmamaliydim. net

yazdigim sey cok masumdu ya, genel bir yorumdu, trip bile yapmadim, telefonda konusuyoken "hadi isim var" diye tersledi beni. bende mesajda evlilik sadece yatakta sarilmak ve seksten ibaret olmamali , konusmak istediginde ulasabilmeli insan.. gibi bisey yazdim. bunu yatak ve seks muhabbetine baglayip sana elimi bile surmicem artik insan olana kadar bana sakin yaklasma falan yazdi bide boyle!!!! unlemli falan.

asiri moralim bozuk, isyerindeyim , aglicam nerdeyse. acikladim yazdim bisiler yazma bana, arama birak isimi yapayim. konusma benimle!!!!! falan yazdi.

gercekten cok kotu hissediyorum.

Peace şuan sen gözünde bişey mi var desen adam senin üstüne saldıracak belli. Kaldı ki sana göre çok masum geliyor da yazdığın mesaj, ben bile eşime evlilik sadece yatakta sarılmak veya seks değil desem o da madem öyle sana dokunmayacam bundan sonra der. Bu masum bir söz değil, kendini kandırma.
Yahu adam bankada işi varmış, ne işi olduğunu da söylemiş sana ne paylaşımı bekliyorsun anlamıyorum ki.. akşam olacak, aynı eve gireceksiniz, çok önemliyse orda anlat. Israrla gün içerisinde anlatma zorunluluğun ne.
Yazdım bir önceki mesajımda, o sebeplerden herhangi biri değilse acil ve önemli değildir hiçbirşey. Yine sen hatalısın, yine eşinden hakaretleri yedin, şimdi susup oturmak zorundasın. Bide yarım saat kuralı verdi bana psikolog diyorsun. Yarım dakika bile tutamıyorsun kendini.

telefonda "hadi kapat isim var bankaya geldim, arama sonra konusuruz" diye cok tersleyerek konustu.

dun aksam yatarken seni cok seviyorum falan diyip sariliyodu bana. bugun yine 180 derece dondu telefonda konusurken.

sonrada genel bir yorum yazdim bana gore yumusak bir yorumdu , degil mi?

buyuk tepki verdi ve bu konudan cok biktigini ve ben bunu konustukca sogudugunu bana elini bile surmicegini falan yazdi, insan olana kadar yaklasma bana. ne kadar igrenc bi insan oldun sen ya bankadayim kapattik diye ustune bunu yaziyosun gibi bisiler yazdi ve hep unlemlerle.

ustune yazdim, acikladim, sadece yazma bana arama beni!!!! yazdi.

kendimi bu b.ktan duruma dusurdugum icin cok uzgunum.
Bence sen hiç akıllanmazsın birazdan bi mesaj daha atarsın :D

Back
X