Birilerinin bunu tekrar etmesine ihtiyacın olmasından da geçtim. Evet var. Ama sen bunu cidden ilk defa duyuyormuş gibi davranıyorsun. Bu bence bir sıkıntı.
Başka bir duruma dikkatini çekmek istiyorum, konularını bilen insanlar artık konularına girmiyor, girse iğneleyici yorum yapıyor, çoğu artık inanmıyor. Sana sadece ilk defa konunu görenler yardımcı olmaya çalışıyor. Onlarda artık 3. konunda diğer gruba katılıyorlar. Yani anlıyor musun uzun soluklu dayanabilen yok. Sen polyanna olup bana yeni insanların yorumları yeter diyebilirsin, ama gerçekleri görmek istersen pek çok insanın tahammülünü zorluyorsun. Kastettiğim şu; burdan yola çıkarak eşinin tahammülünü ne kadar zorladığını görebilmen.
Genel kanı ne biliyor musun? Çok acı ama söylemek istiyorum. Eşinle henüz ayrılmamış olmanızın tek sebebi Çinde oluşunuz. Eşin ya seni de buraya getirdiği için vicdan yapıyor ya da durum değerlendirmesi yapıp Çinde tek başına kalmaktansa işinin yapıldığı artı bir maaş daha da giren bir eve dırdır da çekerek tahammül ediyor. Yani kötünün iyisisin şu anda. Yani bu bir kadın için çok yıkıcı olmalı. O yüzden söylemek de istemedim ama bunu düşünen bir sürü insan tanıyorum. Üzgünüm peace. Ama durum bu.
Benim senin mesajlarına tahammül etmem için karşımda 5 yaşında bir çocuk olduğunu varsaymam gerekti. Usanmadan tekrar tekrar söyleyerek yol alınabileceği umulan bir çocuk. Yoksa yetişkin kadın davranışları değil pek çok hareketin ki bu eleştiriyi kendime de yaparım çocuk gibi davrandığım zamanlarda. Ama o çocuk gibi davranışlar yetişkin olman gereken eş ilişkisi iş ilişkisi gibi durumlarda ortaya çıkarsa sonuçları kötü oluyor. Yoksa herkesin içinde bir çocuk var. Ama eşlere çocuk büyütüyor hissini vermemek lazım. bunu genelde erkekler yapar çok itici olur. Kadınlar da bayılır bazen annesi gibi davranmaya ama bu bir ilişki için yapılabilecek en kötü şeydir. Eşin seni büyütemez, bir çocuğa gösterilen sabrı gösteremez. O yüzden hayatının başka alanlarında çocuk gibi davranabilirsin ama eşine karşı yetişkin bir kadın olmalısın. Eşinle olan ilişkinde ne kadar yetişkin hissediyorsun? Ne kadar olgun hissediyorsun? Çünkü çoğu zaman ayağını vura vura benim istediğim gibi olmalı her şey diyen çocuklar gibisin.
Anliyorum insanlar bi noktadan sonra bikip yorum yapmiyorlar cunku yasanan seyler hep ayni , bir kisir donguden ibaret .
Esim beni sevmese ve istemese benimle yasayacagini dusunmuyorum, bence o iliskimizin duzelecegine inanmak istiyor.
burada olusumuzun bi etkisi olmus olabilir belki turkiyede olsak ilk senemizde ayrilirdik , bunu zorlastirdi bencede burda yasiyo olmamiz. Ama esimin cinde yasioruz ben burda yalniz yasayamam gibi bir dusuncesi oldugunu hic sanmiyorum. senelerce yalniz yasamis bir insan.
Onu hissederim yani, gece uyurken uyanip canim karim benim diye sarilan biri sonucta, o yuzden sahte bir his vermiyor bana hic.
Ama katlanmakmi evet sevdigine katlanmak olarak goruyor. Bunaliyor bikiyor . Biktirdim
Cocuk gibi goruyordur beni
Sen niye cinde oldugumuz icin devam ettigini dusunuyosun, bu kadar seye ragmen tahammul ettigi icin mi yoksa bana karsi davranislarindan dolayi mi?
Cocuk gibi davraniyorum tum ilgiyi sevgiyi ondan bekliyorum en ufak birseyde sorguluyorum sikayet ediyorum burda yazdigim seyler iste.
2 haftaligina seyahate gidecek mesela surekli dusunuyorum suanda, ben napicam o 2 hafta.
Turkiyede olsam ailem olurdu zaman gecer.
Kendi kendimi oyalayamiyorum . Bunuda esime soyluyorum cok fazla soylersem mizmizlanma gibi oldugundan tartisiyoruz , baska sansim yok bu benim isim diyo.