• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Sen niye cinde oldugumuz icin devam ettigini dusunuyosun

Aşk için bile çekilmeyecek şeyler olduğunu düşünüyorum ve malesef senin tavırların da bunlardan biri. Ama insan çok karmaşık bir varlık. Kesin bir şey söylenemeyebilir.

Turkiyede olsam ailem olurdu zaman gecer.
Buna gerçekten inanmıyorum. Türkiyede olmanız bir tık daha kolaylaştırırdı işi ama türkiyede de eşine fena halde sarmış insanlar var ve bu biraz artık karakter meselesi. Burda olsanız da sarardın gibi geliyor.

Son düzenleme:
Yazılanlara katılıyorum. Adam Çin'de Türk geyşa bulmuş takılıyor.

Anliyorum insanlar bi noktadan sonra bikip yorum yapmiyorlar cunku yasanan seyler hep ayni , bir kisir donguden ibaret

Bu işin bir de sadece yorum kısmı. KK kısmı. Biz bilgisayarımızı kapattığımızda ya da konunu kapattığımızda ilk sayfada değilsen hatırlamıyoruz bile seni. Ama bir de seni yaşayan bir adam var. Burda bile kaç kişi zıvanadan çıktı ban yedi öyle düşün. Eşinin senle geçirdiği zamanın yüzde birini bile geçirmiyoruz. Bir de burdaki sakinliğimi evde korusam daha farklı olurdu diyorsun. Ortaya korkunç bir tablo çıkıyor. Ya inan sevdiğin evlenmeyi seçtiğin insan bozuk plağa bağlarsa bu çok kötü bir şey.
İnsanın içinden bir şeyler kopmaya başlarsa kötü peace. Ve bence eşinin içinden bir şeyler kopmaya başlıyor. Ve bunun yansıması ile senden de bir şeyşer kopacak. Hiç iyi değil.

Hicbisey olmamis gibi davran. Guler guzlu falan konus. Ertesi gün kalk kendine kahvalti hazirla ye, ama bunu esinin göreceği vakitte yap. Sonra da hicbisey olmamis gibi gülümseyerek "sana da hazirlayim mi askim yer misin" de.

Esek degilse anlar orda hata ettigini. Sabaha kadar anneni emmedin yani aç uyandığını akil edemiyor mu? Yalniz yasiyor gibi tek kisilik kahvalti hazırlıyor. Sen de onun yaptıklarını yapsana bi sure.
Ilgilenme, hep kendinle ilgilen, hep kendi islerinle ugras, kahvalti konusunda onun gibi davran, surat asarsa anlamamis gibi yap, ama bu ilgisizlik yaninda sana bi sey dediginde güler yüzle canimli cicimli cevap ver geri kendi işine dön.

Yani o ne yapiyorsa aynisi gibi davran ve bi süre bekle bakalim.
Hic ilgi bekleme ondan umursama hatta varlığını, ama tripli de olma. Bakalim napicak

sana yazacak cok sey var aslinda.

Mune Mune bakabilirmisin lutfen.

Yazdıklarımda bir tuhaflık yok bence. Dışarıdan görünen bu, sen kendini "içiçe ilişki isteyen kadın" olarak tanımlayabilirsin. Ama dışarıdan görünenle kendini gördüğün arasında bir fark var.

Aşk için bile çekilmeyecek şeyler olduğunu düşünüyorum ve malesef senin tavırların da bunlardan biri. Ama insan çok karmaşık bir varlık. Kesin bir şey söylenemeyebilir.

Buna gerçekten inanmıyorum. Türkiyede olmanız bir tık daha kolaylaştırırdı işi ama türkiyede de eşine fena halde sarmış insanlar var ve bu biraz artık karakter meselesi. Burda olsanız da sarardın gibi geliyor.

iliskimizin sahte olduguna inanmiyorum. Esimde benden kinini cikariyor biliyorsunuz, agzina geleni sayiyor oda bi sekilde hincini almis aliyor. Robot gibi yasamiyor yani.. fakat sinirlari astigimin farkindayim o yuzden her kavga bizi bosanmaya goturebilir artik.

Turkiyedede sarardim , ama bu denli degil. birde seyahatteyken cok iyi olurdu benim icin.

valla kizmayin bana, ben bilerek yapmiyorum, dalga da gecmiyorum, troll de degilim. Bu benim, benim yasadiklarim ve evliligim. Evet hep yardim istiyorum, ve yapamiyorum. Destekte aliyorum artik, yani cozmek istiyorum bu durumu.
Henuz yapamamis olmam yapmak istemedigimden degil yani..

Bu işin bir de sadece yorum kısmı. KK kısmı. Biz bilgisayarımızı kapattığımızda ya da konunu kapattığımızda ilk sayfada değilsen hatırlamıyoruz bile seni. Ama bir de seni yaşayan bir adam var. Burda bile kaç kişi zıvanadan çıktı ban yedi öyle düşün. Eşinin senle geçirdiği zamanın yüzde birini bile geçirmiyoruz. Bir de burdaki sakinliğimi evde korusam daha farklı olurdu diyorsun. Ortaya korkunç bir tablo çıkıyor. Ya inan sevdiğin evlenmeyi seçtiğin insan bozuk plağa bağlarsa bu çok kötü bir şey.
İnsanın içinden bir şeyler kopmaya başlarsa kötü peace. Ve bence eşinin içinden bir şeyler kopmaya başlıyor. Ve bunun yansıması ile senden de bir şeyşer kopacak. Hiç iyi değil.
Ah caninfistigi ah :(

Yazdıklarımda bir tuhaflık yok bence. Dışarıdan görünen bu, sen kendini "içiçe ilişki isteyen kadın" olarak tanımlayabilirsin. Ama dışarıdan görünenle kendini gördüğün arasında bir fark var.

geysa ne demek biliyomusun?

buradan hakaret edilirmi? ezik yazabilirmisin bir uyeye ?

Katiliyorum, insanin icinden gercekten birseyler kopmaya baslarsa biter zaten , durduramaz kimse. O noktaya gelmek istemiyorum.

Sizin icin kolay geliyor siz saniyosunuz ki ben umursamiyorum veya bilerek yapiyorum.

Banlanan uyelerle ilgili ise, cogu hep banli be caninfistigi ? Kaba insan hep kabadir. esimde dahil buna, daha once konusmustuk.

geysa ne demek biliyomusun?

buradan hakaret edilirmi? ezik yazabilirmisin bir uyeye ?

Hemen bakalım. Geyşa: konuk ağırlama, konuklara hoşça vakit geçirtme konusunda özel olarak eğitilmiş, yetiştirilmiş, bu işi meslek edinmiş Japon kadını. Sen de işte kocanı ağırlama ve ona hoşça vakit geçirmeye adamışsın kendini. Kendin de diyorsun odak noktam o :) Duruma çok uygun.

Ezik kısmına gelince zaten ezik "gibi" hissetmişsin, ama gibisi fazla olmuş diyorum, bunlar senin lafların zaten.

Hemen bakalım. Geyşa: konuk ağırlama, konuklara hoşça vakit geçirtme konusunda özel olarak eğitilmiş, yetiştirilmiş, bu işi meslek edinmiş Japon kadını. Sen de işte kocanı ağırlama ve ona hoşça vakit geçirmeye adamışsın kendini. Kendin de diyorsun odak noktam o :) Duruma çok uygun.

Ezik kısmına gelince zaten ezik "gibi" hissetmişsin, ama gibisi fazla olmuş diyorum, bunlar senin lafların zaten.

geysanin tanimini ogrenmis oldun bu sayede.

bi uye vardi, konularin hep ortasinda yirtik dondan cikar gibi yazardi hep sacma sapan bos laflar, sen omusun acaba ?

geysanin tanimini ogrenmis oldun bu sayede.

bi uye vardi, konularin hep ortasinda yirtik dondan cikar gibi yazardi hep sacma sapan bos laflar, sen omusun acaba ?

Sen de benim sayemde enerjini bir kısmını kocan dışında birine yöneltmiş oldun :-)Yırtık dondan çıkma diye kocanın kelime dağarcığından mı kaptın yoksa hep bu kadar çingene miydin?

Dun aksam sirketten bir arkadasim ve esiyle bulustuk, kiz biraz durumlari bilio esime dediki peace in sana mesajlari azaldi dikkatimi cekio belki sen daha fazla paylassan o kadar arama istegi duymicak zaten. Esimde paylasiyorum zaten anlik bildirim yapamamki gps taksam oyle rahat edicek diye takildi . Birazda uzadi muhabbet gereksiz bi sekilde, esimde herseyi soruyo kac kisi gidiyosunuz yemekte kimler var vs dedi .
Kiz neden boyle bi konu acti esime sacmaydi yani ve eve donuncede esime dedimki beni utandirdin ozelimizi paylasmak zorundamisin bu bizim iliskimiz ilk kez gorustugun insanlara niye anlatiyosun falan o da sordu soyledim takildim abarticak bisey yok dedi de uzamisti bu muhabbet ve kiz belki insanlara bunun dedikodusunu yapicak yapmicak olsa bile gereksiz bilgiler ....
esimin konuyu kapamasini beklerdim. Yok resimmi cekip gondereyim yok kafama kamerami takayim falan..

kıza durumları siz mi anlattınız ... eşinizin dertliği olduğu bi nokta sonuçta kendini ifade etmiş doğal olaral... eğer kıza siz anlattıysanız özelinizi siz paylaşmışsınız eşinizi suçlamayın bu konuda bence

Benim ilk ve tek ban yiyişimdir en son eşim seyahatte konusu. Abartıyor muyum sorusuna "hayır abartmıyorsun" dedim. Çünkü artık hakikaten şaka gibiydi her şey. Ardından da bazılarının bozuk olarak algıladığı bir üslup sergilemişim sanırım. Sonra dedim ki "değmez". Değmez yani ceza aldığıma falan, o kadar mühim değil.

Kaba insan hep kabadır gibisinden de bir yorum yapmış ama kendisini alıntılamak istemiyorum artık. Şahsen hiç de kaba bir insan değilimdir, insan ilişkilerinde de iyiyimdir. Ama taş olsa çatlar yahu. Hakikaten bilgisayarın karşısında saçımı başımı yolup "niye anlamıyor niyeeee" diye isyanlara gelmişliğim çoktur, ama artık sallamıyorum. "Iyyy kaba insanlarrrr, ben ne kadan da naifimmmm" demekle olunmuyor işte. Pasif agresif gibi bir şey. İnsanı sakin sakin çıldırt, sonra da "insanlar kaba". Neyse.

Büyük ihtimalle bunu alıntılayıp "okumayın o zaman" tadında yazacaktır, şimdiden söyleyeyim; evde canım sıkılıyor.

@libBiBido ile aynı fikirleri paylaşıyorum ve iddia ediyorum ki bir süre sonra siz de "pes edenler kulübüne" katılacaksınız.

Edit: Etiket

Son düzenleme:

Benim ilk ve tek ban yiyişimdir en son eşim seyahatte konusu. Abartıyor muyum sorusuna "hayır abartmıyorsun" dedim. Çünkü artık hakikaten şaka gibiydi her şey. Ardından da bazılarının bozuk olarak algıladığı bir üslup sergilemişim sanırım. Sonra dedim ki "değmez". Değmez yani ceza aldığıma falan, o kadar mühim değil.

Kaba insan hep kabadır gibisinden de bir yorum yapmış ama kendisini alıntılamak istemiyorum artık. Şahsen hiç de kaba bir insan değilimdir, insan ilişkilerinde de iyiyimdir. Ama taş olsa çatlar yahu. Hakikaten bilgisayarın karşısında saçımı başımı yolup "niye anlamıyor niyeeee" diye isyanlara gelmişliğim çoktur, ama artık sallamıyorum. "Iyyy kaba insanlarrrr, ben ne kadan da naifimmmm" demekle olunmuyor işte. Pasif agresif gibi bir şey. İnsanı sakin sakin çıldırt, sonra da "insanlar kaba". Neyse.

Büyük ihtimalle bunu alıntılayıp "okumayın o zaman" tadında yazacaktır, şimdiden söyleyeyim; evde canım sıkılıyor.

@libBiBido ile aynı fikirleri paylaşıyorum ve iddia ediyorum ki bir süre sonra siz de "pes edenler kulübüne" katılacaksınız.

Edit: Etiket

Ben pes edenler kervanına çok önce katıldım. Sadece bu sefer belki başka bir şeydir diye girip okumaktan pes etmedim henüz. Bir de arada birine cevap yazınca peace dayanamayıp yazıyorum.
Kendisine de söyledim karşımda bir çocuk varmış gibi davranmakta buldum ben sabrın sırrını.

ben "Trolluk" yapmiyorum . yazdiklarim gercek - yasadiklarimiz.

Burdaki yorumlara fazla sert cevap vermeye gerek gormuyorum cunku laf dalasina girecek, konuyu saptiracak, gereksiz yere. Anlamsiz buluyorum burdan kavga etmeyi, yakismiyor yani.

ama dedigin dogru :) evde bu kadar sakin olsam heralde cok farkli bir hayatimiz olurdu..
işte ben de tam olarak bu yüzden trollük yaptıgını düşünüyorum:) burada hiç tanımadıgın insanlarla laf dalasına girmeyi anlamsız bulacak kadar olgunsun ama iş evdeki hayat arkadasına hayatı zindan etmeye gelince başka bir kadına evriliyorsun?

bir evdeki sorunları anlatan kaprisli kadına bakıyorum, bir de burada kendisine agır eleştiri yapanlara sakin sakin cevap veren kadına bakıyorum; kesinlikle bir tanesi sahte. ya da belki kişilik bölünmesi yaşıyorsun bilemeyiz.

Back
X