insanlarin deme, sadece esimin.
arkadasim, ailem, veya baska biri, herkese karsi anlayisliyim yani mesguliyetlerini anlarim.
ama esim yaptiginda farkli oluyor. is seyahatine gidecek 2 haftaligina, banada sende Turkiyeye gidermisin dedi, aslinda planimiz haziranda birlikte gitmekti, onun disinda sen burda bunalma izin alabiliyosan git aileni gor dedi.
sonrada bisey oldu telefonuyla ilgilenmesi gerekti is icin, bende bekliyodum biraz zorladim hadi artik diye, o da bu benim isim bu sayede Turkiyeye 1 kez fazla gidebiliyosun, bana kimse para birakmadi, mecburum calismaya. hangi koca ailesi icin bu kadar calisiyor cirpiniyor, tesekkur edip beni motive edecegine hala bencilce yaklasiyorsun dedi.
valla anliyorum onuda , dun aksam saat 9.30da hala maillerine bakiyordu. tamam cok guzel benim icin calisiyor cabaliyor borcumuz bitsin cocugumuz olsun falan diye ama ne zaman birlikte vakit gecirebilecegiz. bunlari yapabilmemiz icin birlikte vaktimizden veriyoruz. hepsi bir arada olmuyor demekki.
asiri yogun bir esim var benim, yani cidden abartmiyorum burada. hep yogun mesgul biri. ve boyle olunca bana her "musait degilim" demesi bende birseyler uyandiriyor. hep mesgul cunku anlatabildim mi... suclanacak birsey degil belki evet. elden birsey gelmiyor. kesinlikle sakinlesmem, onu rahat birakmam gerekiyor evet. cunku yaptiginda kotu birsey yok calisiyor adam.
sagolun, beni dusunmeniz cok tatli :)
evet, ozguven eksikligi, esime karsi bagimli davranmak....