- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
İse yaraması için kendini tutman lazım ama bak![]()
Evet.. 1-2 gunle olacak birsey degil belki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İse yaraması için kendini tutman lazım ama bak![]()
Elinizdeki nimetin kıymetini bilin. Eşinizin ailesiyle birlikte yaşamak zorunda olsaydınız. Sürekli sizden maddi manevi beklentileri olsaydı. Eşiniz sorumsuz olsa kazandığı iki kuruş parayı sağda solda harcasa, kumar oynasa, size şiddet uygulayıp aldatsa daha mı iyi. Eşiniz çok yoğun ve sizden anlayış bekliyor. Siz evlisiniz aynı evde yaşıyorsunuz.
Ergen kız gibi sürekli mesajlaşmak istiyorsunuz. Sizin aklınızdan geçen şeyleri size sorsun veya öyle cevap versin diye bekliyorsunuz.
Erkeklerin geneli böyle bizim gibi düşünmezler. Aynı anda birçok iş yapamazlar (bilimsel olarak kanıtlanmış). Siz eşinizden ayrılıp başkasıyla evlenseniz bile sonuç aynı olacak. Eşiniz aradığı huzuru Birgün dışarıda bulacak böyle giderse
Eşler birbirinin hayatını kolaylaştırmalı zor olan hayatı daha da zorlaştırmamalı.
Gecen evde sen geldin aklime ne yapiyor acaba son durum ne diye. Ne yaptin son bir kac gundur araniz nasil?
O seyahatteyken,lutfen buraya yaz. Bize ozelden mesajlar at. Onu aramamak icin anneni,arkadasini ara. O gelince seni degisik guzel gorsun diye cik alisveris yap.O dondugunde de beklentini en aza indirge ki,guzel birsey oldugunda cok mutlu ol.
Selam,
valla ayni diyelim, bulutlu :)
dun bana sana ne kadar asik oldugumu hala gormuyosan kor olman lazim dedi, kim icin bu kadar calisiyorum , kendi yemegimden kisip turkiyeye git diyorum dedi. boyle dusundugun zaman yaptiklarima bir bak, sacmaliyorum de gec dedi.
Sonra evde surekli maillerine bakti bekledim bekledim bekledim,yok. bu sefer kizdi niye basimda bekliyosun musait degiim, bunlari yapmasam nasil para kazanicam, nasi gecincez cok anlayissizsin diye kizdi bencilsin dedi.
Tamam yazarim, 1 haftaligina gidiyor, saat farki da olacak yine burda gece orda gunduz. geldiginde tatile gidecegiz ayarlamistik :) 5 gunlugune. insallah iyi gideriz , iyi geliriz........
Selam canim,
Bak once ilgi beklemeyi birakarak basla lutfen artik rica ediyorum senden. Dun aksam sana cok asik oldugumu gormuyomusun vs tarzi seyler soylemis biraz hak ver,anlayisli davran istemeyen.sevmeyen adam zaten o tarz bir cumle kurmaz. Sadece is yogunlugundan,erkek oldugundan ve yasam tarzinin bu oldugundan sen boyle yapinca bunaliyor. Ben defalarca soylendi bu sana. Sana ilgi manyagisin, ama o iliskiyi boyle yasayan biri degil. Seni ilgi verecek biri olarak gormese,sevmese ,etmese bu kadar kacgali bi evlilige hayatta katlanmaz. Yurusun gitsin bununlami ugrasicam derdi kendi keyfinden boyle yapiyor olsaydi. Hala aramiz bulutlu diyorsun,sebebi sensin cunku. Gecen yazdim sana sakin davran bakalim nolucak biraz boyle dene. Lutfen artik yapma esini iyi ugurla,o seyahattaykende gunde 1 kez filan yaz yada ara. Tatile onunda ihtiyaci vardir ve cok guzel gecer buna eminim,eger ki sen yine havadan nem kapmazsan.
Beni sasirtan sinirlendiginde o kadar kaba olabilmesi, beni cok kirabilmesi, yani seven insan nasil bu kadar incitir diye dusunmeme sebep oluyor , ama sevgisini hissediyorum normal zamanlarda. Kavga etmiyosak gayet iyi yani..
Dedigin dogru, farkli dusunuyoruz o ilgiyi baska sekilde veriyor ben baska bisey bekliyorum. ve evet sevmese durmayacagini biliyorum.
evet umarim iyi gecer, cok hevesle aldik bu tatili ikimizde dort gozle bekliyoruz, insallah birseyden sorun cikipta kavga etmeyiz. bende takilmamaya calisacagim.
bu gidisinde tamam aramicam en azindan daha fazla kavga etmeyelim dimi
o Elif'i biliyorum. Ne yaptı boşandı mı o?Esinle bi kez daha hemfikirim.
Cok bencil bi kadinsin ve cok alingansin.
Sorun sende sende sende..
Ne demek kahvalti yapma bana diyip sonrada "yapmadin" diye kirilmak?
Artik tandigim bildigim kk arkdasimsin diye nazik konusnuycam senle. Senin kisiligin olmamis!
Elifi bilirsin buyuk ihtimal kkdan.
Hani su bencillikte cigir atlayan uyemiz, her seyde esiyle kavga eden uyemiz.
Seni Elif 2 ilan ediyorum.
Gidisati ne oldu biliyomsun Elifin?
Kocasi mutlulugu baska kadinlarda aradi. Burda kimsede " lanet adam, sen haklisin Elif" diyemedi.
Cunku tum olanlarin suclusu Elifdi.
Son turlari oynuyosun, haberin ola.
Yok lutfen arama bak yada aradiginda geri hemen donmediginde bisey olmadiginda trip atmak yerine guzel mesajlar at sasirt onu. Git alisveris yap,dizi izle. Anneni kardesini ara buraya yaz konusuruz biz. Bi yerden basla artik gozunu seveyim. Bak yilmadinmi triple kaprisle bu adam yola gelmeyecek. Bu arada kabaligindan bahsedersekte elbette dogru degil ama artik yeter denecek boyutlara getirdigin icin olayi baska turlu sana o an olan sinirini atamiyor bence. Uzun bi sure teip,kapris yapmicaksin ki oda biraksin kufur,inansin duzeldigine. Arada yine ufak tefek tartisma olur ev hali. Ama eger o kaprisi birakmazsan, en ufak seye takilirsan kufurun hic eksik olmayacak sizin evde yasamadigim halde ben bile anladim bunu.
Sen atma sabret ilk adım ondan gelsin dinlensin söylediklerine pişman olsun biraz kendi dönsün sana yazmaPardon yazamadim, is yogunlasti eve geldim simdi. esim hala isyerinde saat 8e geliyor. gelirken yazacak yemegi hazirlicam, insallah guzel bir aksam geciririz.
suandan itibaren basliyorum trip kapris surat zorlama yok , gelismeleri yazarim.
Kabaliginin aciklamasi yok ama kendi soyledigide baska turlu susmuyomusum ve artik bikmis ve sen duzelmeden duzelmicek diyo. artik kufur , hakaret olmasin duzelsin iliskimiz...
cok bunalirsam size yazarim, ailemi ararim. dizi/ kitap ayarlicam bisey. Arkadaslarimla gorusucem esim yokken, 2 gun ayarladim bile.
bazen takiyorum mesela 4-5 saat aramadiginda sesi cikmadiginda... o zamanlarda bi mesaj atsammi askim napiyosun nasilsin gibi yoksa iletisimi tamamen azaltsammi..
Sizi tebrik ediyorum tek tek alıntılama sabrınıza hayran kaldım, daha ne söylensin vallahi bravoSadece bu başlıktakileri derledim.
Tekrar tekrar yazmak zorunda kalmayın, sonraki konularınızda da kopyalayıp yapıştırın. Kendinizi ne kadar tekrarladığınızın ama bir gram değişiklik yapmadığınızın farkındasınızdır zaten, bari aynı şeyi yazarak yorulmayın.
Sadece bu başlıktakileri derledim.
Tekrar tekrar yazmak zorunda kalmayın, sonraki konularınızda da kopyalayıp yapıştırın. Kendinizi ne kadar tekrarladığınızın ama bir gram değişiklik yapmadığınızın farkındasınızdır zaten, bari aynı şeyi yazarak yorulmayın.
Sizi tebrik ediyorum tek tek alıntılama sabrınıza hayran kaldım, daha ne söylensin vallahi bravo![]()
ellerine glik..emege saygi duyarim
. resmen özetledigini düsünüyorum... bu yorumlari okuyan peace ve meselesini cabuk cözer..
Pardon yazamadim, is yogunlasti eve geldim simdi. esim hala isyerinde saat 8e geliyor. gelirken yazacak yemegi hazirlicam, insallah guzel bir aksam geciririz.
suandan itibaren basliyorum trip kapris surat zorlama yok , gelismeleri yazarim.
Kabaliginin aciklamasi yok ama kendi soyledigide baska turlu susmuyomusum ve artik bikmis ve sen duzelmeden duzelmicek diyo. artik kufur , hakaret olmasin duzelsin iliskimiz...
cok bunalirsam size yazarim, ailemi ararim. dizi/ kitap ayarlicam bisey. Arkadaslarimla gorusucem esim yokken, 2 gun ayarladim bile.
bazen takiyorum mesela 4-5 saat aramadiginda sesi cikmadiginda... o zamanlarda bi mesaj atsammi askim napiyosun nasilsin gibi yoksa iletisimi tamamen azaltsammi..
Tesekkur ederim :)
Nasilsa 5 sayfa da olsa 155 sayfa da olsa konu sahibi her konusunda her mesajinda ayni seyleri yaziyor. Elimden geldigince ozet yaptim.
Her mesajinda hatalarini ve ne yapmasi gerektigini soyleyip hicbir zaman yapmiyor nasilsa.
Nasil gecti aksam yemeginiz? Bazenn sesi cikmadiginda zaten yeterince aradin yazdin sordun bosver en azin kisa bi sureligine yazma birak cok gec bile olsa atiyorum aradan 6-7 saat bile gecse o seni merak edip yazsin. Birde saaat farki var yazip yazmamasinda onuda goz onunde bulundur. Direk yazmiyor merak etmiyor diyede yargilama yani. Baktin cok dayanamiyorsun bi sure sonra ara sira sesi cikmadiginda napiyosun askim filan yazarsin onlar sonraki seviyeler. Suan icin umarim ben bunlari yazarken aksaminizi mahfedecek bisey yapmamissindir.
Çin deki yaşantından bahsetsene biraz peace?Iyi gecti, gec geldi biraz gec yedik biraz sohbet ettik gunun nasil gecti vs diye yemekten sonra o dizisini izledi ben etrafi topladim kitap okudum, sonrada yattik. Fazla birsey olmadi yani. Normalde hadi birlikte biseyler yapalim derdim onu yapmadim bende kitabimi okudum.
normal gecti aksamimiz mic mic degil ama kavgasiz sakin gecti.. buda bizim icin bir adim sanirim.
pazar gunu ucagi, o zamana kadar kavgasiz gecer insallah guzel ayriliriz. sonrada tamam ben yazip aramicam , biraz normale dondugumuzde anca yazarim az az. is icin gittigi icin vakti olmuyor bazen evet. onun beni merak etmesini aramasini ozlemesini istiorum biraz, hep ben kendimi zorla merak ettirmeye calisiyorum usteliyorum. bunlari yapmazsam heralde biraz normale doner..
Çin deki yaşantından bahsetsene biraz peace?
hiç bahsetmiyorsun.
nasıl bir işte çalışıyorsunuz?
nerede yaşıyorsunuz?
Çinliler ve çinceyle aranız nasıl?
konunda biraz değişiklik olsun artık:))