• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

Bi zeytin dalı uzat sürekli kavga ediyoruz ama ben seni çok seviyorum iyi ki kocamsın buna şükrediyorum daha çok yıpratmayalım birbirimizi ben çokyalnız hissediyorum çok duygusallaştım (ben ailemle görüşmüyorum) ve bütün bu eksikliği sen doldur diye beklentiye girdim senin elinde değilken ben bunu halletmeye çalışıyorum ama sen de bana yardımcı ol diye konuşmuştum o da beni anlamıştı senin anlayışlı nazik kibar bi eşin var kızlar haklı sen durduk yere sorun ediyosun

:KK70: :KK70:
Yine dün denilen evet değişeceğim iki günde olmaz, üstüne gitmeyeceğim sözleri ve ta tam ertesi gün daha ay yine kavga ettik ama küfür ettii :KK43:
Sana vakit ayırıp yazana yazık vallahi.

evlilik yildonumuyle ilgili bi kac bisey soyledim, bisey bulup gerildi ve kufur etti. kavga ettik diyemem ama tartistik.

e yazma sen? valla yazma ya bende sana aciklama yapmak durumunda kalmayayim. sureklide ban yiyosun zaten, bosversene .

yapacagim birseyler.. yine tartistik ama sabah, ve cok terbiyesizce konustu.
bir daha da konusmadik henuz.
canım benim . artık rayından çıkmış eşin. çünkü artık tahammülü yok. yoğun çalışıyor ve evde de sürekli incik cincik herşeyi problem eden bi eş .
ve sonunuzu hiç iyi görmüyorum canım. bıkacak ki bıkmış zaten. ayrılık yakın artık. söyleyeyim.

benim eşim veteriner.
biz öğrenci iken tanıştık. okulu bitti. benim okul bitti. sonra onun askerlik bitti hemen evlendik.

evlendikten 4-5 yıl sonra kv bana dedi ki. eğer hemen evlenmiş olmasaydı. oğlum daha iyi yerlere gelirdi. geliştirirdi. ailesi vs derken yapamadı bi şeyler. ki 3 yıl sonra çocuğumuz oldu.

çok kırılmıştım ama çok doğruydu.
eğer evlenmemiş olsaydı daha riske girerdi. daha yoğun çalışırdı.

eşin de bunu düşünebilir yakında. destek değil köstek oluyorsun . beyni rahat değil

Bi de küfürlü konuşmak ne kadar saygısız olursa olsun burda eşinin ettiği kelimeler de önemli bir takım kalıplaşmış küfürler sadece sinirlendiğinde kendini kaybettiğinde çıkabilir ağzından ama neden küfrettiğini amacının direk şahsına hakaret mi yoksa kendini kaybetmenin sonuçları mı olduğundan emin olman lazım

yapacagim birseyler.. yine tartistik ama sabah, ve cok terbiyesizce konustu.
bir daha da konusmadik henuz.
canım benim . artık rayından çıkmış eşin. çünkü artık tahammülü yok. yoğun çalışıyor ve evde de sürekli incik cincik herşeyi problem eden bi eş .
ve sonunuzu hiç iyi görmüyorum canım. bıkacak ki bıkmış zaten. ayrılık yakın artık. söyleyeyim.

benim eşim veteriner.
biz öğrenci iken tanıştık. okulu bitti. benim okul bitti. sonra onun askerlik bitti hemen evlendik.

evlendikten 4-5 yıl sonra kv bana dedi ki. eğer hemen evlenmiş olmasaydı. oğlum daha iyi yerlere gelirdi. geliştirirdi. ailesi vs derken yapamadı bi şeyler. ki 3 yıl sonra çocuğumuz oldu.

eşin de bunu düşünebilir yakında. destek değil köstek oluyorsun . beyni rahat değil
:KK70: :KK70:
Yine dün denilen evet değişeceğim iki günde olmaz, üstüne gitmeyeceğim sözleri ve ta tam ertesi gün daha ay yine kavga ettik ama küfür ettii :KK43:
Sana vakit ayırıp yazana yazık vallahi.
şu an ben de yazdıklarımın ya da söylediklerimin hiç bir işe yaramayacağını düşünüyorum . isterdim ki faydasını görsün hayat tecrübemizin.

evlilik yildonumuyle ilgili bi kac bisey soyledim, bisey bulup gerildi ve kufur etti. kavga ettik diyemem ama tartistik.

e yazma sen? valla yazma ya bende sana aciklama yapmak durumunda kalmayayim. sureklide ban yiyosun zaten, bosversene .

Kabayım ya ondandır :KK66:
Sürekli konu açıp insanlara aynı ve yine aynı şeyleri yazıyorsun yazık günah o kadar kadına. Sen yazdıkça ben de her aynı konu olduğunu tekrar edeceğim.
Değişmeyecek biri için kimse yorulmasın yazıktır

selam,
Dun aksam bekledigimden erken geldi yemek yedik cay ictik filmimizi de izledik gayet guzel huzurlu bir aksam gecirdik.

Sabah oldu yatakta kalkmadan konusuyoduk , dedimki az kaldi once yildonumu sonra tatile , oda evet tatil icin cok heyecanliyim dedi, bende yildonumu icin degil misin dedim, o da tatilde kutlicaz zaten dedi. bende hani burda birsey yapicaktik sonucta birkac gun oncesinde yildonumumuz tatilden hediyeler falan dedim, o da evet hediye degisimi yapicaz tabi diye guldu. sonra yemege cikalim evde yapmayalim dedim. o da ben yapiyim evde dedi bende yok bulasik cikicak falan dedim disarda yapalim. o da tamam artik gerizekalimisin yeter sabah sabah basimi yedin, nerdeyse sen bulucaksin yeri rezervasyon yapicaksin, bende kendim bulmus gibi goturucem seni. s.ktir ol git giyin isine git, sabah sabah yeter ya diye bagirdi.

o kadar tek bisi demeden ciktim ben.

nasil bu kadar cabuk o noktaya geliyoruz ya, ne kadar seviyesizlesiyo. gayet iyi bir aksam gecirip sabahina boyle bi konudan cildiriyo. ve agzini bozuyo her zamanki gibi.

Çok üsteliyorsun be Peace, istediğin cevabı duyana kadar uzatıyorsun.
Yıldönümü önemli değil mi? Ama kutlayacaz dimi? Hediye alacaksın dimi? Ama yemeğe gidecez dimi? Ama dışarda yiyecez dimi?
Sen yıldönümü kutlama fikrini at ortaya kenara çekil. O gün dışarda yeseniz ne evde yeseniz ne? Adam ben yaparım da demiş, bulaşık yıkamaya mı üşendin gerçekten?
Akışına bırakamıyorsun hiç birşeyi, istiyorsun ki senin istediğin gibi senin istediğin zamanda olsun herşey. Ama bu üsteleme huyun yüzünden artık hiç bir şey isteme özgürlüğün kalmadı, farkında değilsin.

keşke sen söylemeseydin de onun hatırlayıp hatırlamayacağını tartsaydık. adama bi sürpriz fırsatı bile vermiyorsun.

benim eşim veteriner.

şu an ben de yazdıklarımın ya da söylediklerimin hiç bir işe yaramayacağını düşünüyorum . isterdim ki faydasını görsün hayat tecrübemizin.

Artik biktiysa ne yapabilirim, elimden bisi gelmez o zaman.
bu sabahki olay , cok sacma sapan biseyden terbiyesizlesiyo , ben ona ne gergin bi sekilde soyledim ne bisey.

Bu kadar sinirlenip polemiğe çekmeye çalışma peaceciğim. Benle kavga edip akşamki performansını etkileme akşam yada en geç sabah eşinle edeceğin kavganın harereti düşmesin sonra :KK66:

sen benden daha sinirlisin bence, polemige cekmiyorum. cok ciddiyim. sanane yaziyormuyum insanlar yorum mu yapiyor ne diyor, seni niye ilgilendiriyor ?

Buradaki herkes belli bir yasin ustunde kendi kararlarini verebilecek insanlar.

rahatsizsan yazma konuma

selam,
Dun aksam bekledigimden erken geldi yemek yedik cay ictik filmimizi de izledik gayet guzel huzurlu bir aksam gecirdik.

Sabah oldu yatakta kalkmadan konusuyoduk , dedimki az kaldi once yildonumu sonra tatile , oda evet tatil icin cok heyecanliyim dedi, bende yildonumu icin degil misin dedim, o da tatilde kutlicaz zaten dedi. bende hani burda birsey yapicaktik sonucta birkac gun oncesinde yildonumumuz tatilden hediyeler falan dedim, o da evet hediye degisimi yapicaz tabi diye guldu. sonra yemege cikalim evde yapmayalim dedim. o da ben yapiyim evde dedi bende yok bulasik cikicak falan dedim disarda yapalim. o da tamam artik gerizekalimisin yeter sabah sabah basimi yedin, nerdeyse sen bulucaksin yeri rezervasyon yapicaksin, bende kendim bulmus gibi goturucem seni. s.ktir ol git giyin isine git, sabah sabah yeter ya diye bagirdi.

o kadar tek bisi demeden ciktim ben.

nasil bu kadar cabuk o noktaya geliyoruz ya, ne kadar seviyesizlesiyo. gayet iyi bir aksam gecirip sabahina boyle bi konudan cildiriyo. ve agzini bozuyo her zamanki gibi.
ah canım be . adamın beynini yemişsin .
sürekli gerilecek muhabbet açmıştın. ve sürekli sorgulayıp adamı bunaltıyorsun. muhabbetin oraya gittiği çok belli. adam dellenmiş yine. bi rahat huzur ver artık.
laf yemek hoş değil . neden kendine bunu yapıyorsun .
tatilde yapsanız ne olur yani. çin de de küçük bi kutlama yapardınız . bulaşığa kadar adama söylemişsin. bu kadar ayrıntıları söylemenin ne alemi var.
çok uzun sürmez evliliğniz . ya da böyle küfürlerle mutsuzlukla yürür .

Artik biktiysa ne yapabilirim, elimden bisi gelmez o zaman.
bu sabahki olay , cok sacma sapan biseyden terbiyesizlesiyo , ben ona ne gergin bi sekilde soyledim ne bisey.
sana bu kadar küfür eden adamdan hiç mi soğumuyorsun diye bir kez daha soracağım.
zira anlayamıyorum seni.
gerçi kimse anlamıyor hoş:))
bu kadar ağır küfürler duyup ta hala bik bik arayayım mesajlaşayım derdindesin ya pes doğrusu.
yazdım ya önceden yine yazacağım,yüzüne bakmam,aynı odada dahi durmam.
değil telefon edecem de mesaj atacam da filan.
ya peace hiç gururun incinmiyor mu senin?????

Çok üsteliyorsun be Peace, istediğin cevabı duyana kadar uzatıyorsun.
Yıldönümü önemli değil mi? Ama kutlayacaz dimi? Hediye alacaksın dimi? Ama yemeğe gidecez dimi? Ama dışarda yiyecez dimi?
Sen yıldönümü kutlama fikrini at ortaya kenara çekil. O gün dışarda yeseniz ne evde yeseniz ne? Adam ben yaparım da demiş, bulaşık yıkamaya mı üşendin gerçekten?
Akışına bırakamıyorsun hiç birşeyi, istiyorsun ki senin istediğin gibi senin istediğin zamanda olsun herşey. Ama bu üsteleme huyun yüzünden artık hiç bir şey isteme özgürlüğün kalmadı, farkında değilsin.

evet.
cok soru sorup bunalttim yine.

ama bana nasil o kadar terbiyesizce konusabilir. ne kadar umursamazca. cidden hic umursamiyor hislerimi bence.
Bir aksam oncesinde gayet guzel film izledik, guzeldi. sabahina hop geri sar. yalama oldu cidden artik.

saat 3 e geliyor oglen, hala bi arama mesaj falanda yok. konusmadik yani. kendini rahatsiz bile hissetmiyo olabilir

sana bu kadar küfür eden adamdan hiç mi soğumuyorsun diye bir kez daha soracağım.
zira anlayamıyorum seni.
gerçi kimse anlamıyor hoş:))
bu kadar ağır küfürler duyup ta hala bik bik arayayım mesajlaşayım derdindesin ya pes doğrusu.
yazdım ya önceden yine yazacağım,yüzüne bakmam,aynı odada dahi durmam.
değil telefon edecem de mesaj atacam da filan.
ya peace hiç gururun incinmiyor mu senin?????

soguyorum ve inciniyor. mesaj falan atmadim aramadimda. ondan birsey gelmedi yani umursamiyor bile diyorum..

evet.

ama bana nasil o kadar terbiyesizce konusabilir. ne kadar umursamazca. cidden hic umursamiyor hislerimi bence.
Bir aksam oncesinde gayet guzel film izledik, guzeldi. sabahina hop geri sar. yalama oldu cidden artik.

saat 3 e geliyor oglen, hala bi arama mesaj falanda yok. konusmadik yani. kendini rahatsiz bile hissetmiyo olabilir

Niye rahatsız hissetsin ki, onun gözünde sen yine hak ettin söylediklerini. Hala ondan bir msj bir arama özür bekleyerek kendine yapıyorsun yine. O akşam hiç birşey olmamış gibi gelecek yine yanına.
Biz sana diyoruz ki belki 1 sene adama hiç yanlış bişey yapmaman lazım, sen daha ertesi gün sabah yine bunaltıyorsun insanı. Değişme ihtimalin yok.

evet.

Sen çok fazla kendini düşünüyosun ya bi bırak bi kendini onun yerine koy onun gözünden bi bak kendine ya bu adamın derdi ne ne hissediyo bi bunu düşün

Back
X