• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var..

soguyorum ve inciniyor. mesaj falan atmadim aramadimda. ondan birsey gelmedi yani umursamiyor bile diyorum..
sormuyor ki yine aynı şeyleri sarıp , yaptıklarını incik cincik edeceğini ve mesajlarda da küfürleşeceğinizi düşünüyor

Siz fazlaca esinize odaklanmissiniz genel olarak hayatina cok fazla yukleniyorsunuz herseyden bir anlam cikarip kendinizi onunla kavga etmeye mecbur hissediyorsunuz sanki onun kufur etmesi hakaretleri de savunulamaz tabiki ama siz de sanki bunlari duymak icin caba sarfediyorsunuz bence bir doktora danisabilirsiniz kendinizle alakali biraz kafanizi toplamaniza ihtiyaciniz var evliliginizi kurtarmak istiyorsaniz

Sz istediğiniz kadar aynı ve aynı konuyu açıyorsanız üzgünüm ben de aynı şeyleri sonsuza kadar yazabilirim.
Ayrıca kim gergin evde beraber yaşadığımız insanlara soralım. Burası sanal bir yer kibar görünmek kolay. Beni eşime sorarsanız evde kavga gürültü yok iki yıldır evli olduğumuz halde evde huzur var :KK66: kimin kavgacı ve gergin olduğu oradan anlaşılır

Sz istediğiniz kadar aynı ve aynı konuyu açıyorsanız üzgünüm ben de aynı şeyleri sonsuza kadar yazabilirim.
Ayrıca kim gergin evde beraber yaşadığımız insanlara soralım. Burası sanal bir yer kibar görünmek kolay. Beni eşime sorarsanız evde kavga gürültü yok iki yıldır evli olduğumuz halde evde huzur var :KK66: kimin kavgacı ve gergin olduğu oradan anlaşılır

tamam ben seni goz ardi edeyim o zaman sen yaz

Niye rahatsız hissetsin ki, onun gözünde sen yine hak ettin söylediklerini. Hala ondan bir msj bir arama özür bekleyerek kendine yapıyorsun yine. O akşam hiç birşey olmamış gibi gelecek yine yanına.
Biz sana diyoruz ki belki 1 sene adama hiç yanlış bişey yapmaman lazım, sen daha ertesi gün sabah yine bunaltıyorsun insanı. Değişme ihtimalin yok.

benim mukemmel olmammi gerekiyor kufur hakaret duymamak icin ?

cok ufak seyleri bile kaldiramiyor sadece sinirlense iyi bide beni kiriyor ve sonra ee sen hakettin ama oluyor.
kendimi bu duruma nasil soktum nasil basardim bilmiyorum. icinden nasil cikicam onu da bilmiyorum.

bundan sonra insallah..
pazar gunu gidiyor zaten, 1 hafta seyahatte
Seyahatteyken sakın onu sık sık arayıp darlama neden aramıyosun derse bile hayatım işin vardır müsait olunca sen ararsın nasılsa diye rahatsız etmek istemedim falan de ve sakın trip atma ya saygı duyduğun kafar saygı görürsün

bundan sonra insallah..
pazar gunu gidiyor zaten, 1 hafta seyahatte
ama evde olmaması kavga etmemeniz değil ki mesele.
senin değişmen gerekiyor. evde değil diye sorundan kaçamazsın. sen değişmediğn sürece isterse 1 ay gelmesin. gelince yine aynı olacak

ama evde olmaması kavga etmemeniz değil ki mesele.
senin değişmen gerekiyor. evde değil diye sorundan kaçamazsın. sen değişmediğn sürece isterse 1 ay gelmesin. gelince yine aynı olacak

Sen biraz burda yazılanlar gibi sakin uysal rolü yap sora bakmışsın ki düzeliyo sora kendiliğinden değişirsin

Ya peace aklıma şey geldi, sanırım bu zamana kadar kimse de önermedi böyle bir şeyi.
Acaba diyorum bir süre kendinizi çekseniz, trip atmasanız eşinize, adamı sıkboğaz etmeseniz? İşe yarayabilir bence bir deneyebilirsiniz.

Yıldönümünde yemeği ben yapayım diyen adama bulaşık çıkacak diye söylenmek :KK200:

cok ufak seyleri bile kaldiramiyor sadece sinirlense iyi bide beni kiriyor ve sonra ee sen hakettin ama oluyor.
kendimi bu duruma nasil soktum nasil basardim bilmiyorum. icinden nasil cikicam onu da bilmiyorum.
canım benim sen sorunu hala görmüyorsun.
senin mükemmel olmanı isteyen yok. normal standartlarda ol yeter. mükemmel olmak değil ki istediğimiz . sıradan olman lazım . sen şu an çok dırdırcı , incik cincik eşeleyen, sorgulayan ve suçlayan bi eşsin

Sen orda çinde çok yalnız kalmışsın işin gücün derdin kocan olmuş sen kendine hobiler edin dil öğren enstruman öğren kendine bişiyler bul gerisi kolay sora zaten düşünmüyo olursun batmaz ilgisizlik gibi şeyler sen ilgisizleşirsin yoğunlukla zaten

peaceful16 peaceful16
Yine gercekten pes pese sorularla sıkmıssın. Aslinda sen boyle detayci olup herseye takilmasan onunda eline boyle kufur etmek icin koz vermezsin. Birak bu senede yapmiyo mu yapmasin kufur yemekten biseyleri bozmaktan iyidir, ki zaten tatilde kutlarizda demis yani hic bir sey yapmayacak degilsiniz.
Sen bunlari yavas yavas idrak edeceksin bence. Eger gercekten duzelmek istiyorsan tabi, burdaki insanlarin aksine ben iki gun sonra duzelmeni beklemiyorum zaten bir yardim bir sey almadan.
Seni burdan ancak motive edebilirim hos 1 yildir ediliyorsun ama, yinede son demlerin oldugunu bildigin halde o yuzden extra caba gosterecegini dusunuyorum.
Bence o yazana,arayana kadar yazip arama sende. Baska seylerle mesgul ol. Gercekten yap ama bunu. Sonra sen yazdiginda adam nasilsa kufur ediyorum susuyor anca boyle onunu alirim bunun diyor hakli olarak bir nebze.
Ona bunu dedirtme. Arayincada alttan alttan soguk ol ama trip atar gibi degil. Eve gelincede sirnasma,birak napiyosa kendi yapsin. Yemekte o soru sormadikca konusma ama bunlari surat asmadan yap tamamen dogal.Sen git aksam fsrkli bir borek corek yap.Cok ustune dusmedigini ilgilenmedigini farketsin.
İlk amac bu zaten. Hersey bir anda gulluk gulistanlik olamaz sende iyi biliyorsun. Buralara nasil getirdiysen o sekilde toparlayacaksin.
İlk amacin sakinligini,surat yapmadigini,biseylere eskisi kadar takilmadigini belli etmek.

Eger bunlari GERCEKTEN yapiyor oldugun gun sana yine kufur ederse o zaman sende ona edersin. Simdilik bunlarin dusunmeyelim..

Mükemmel olman değil, üstelememen lazım. Eşin istemiyorsa kabullenmeyi öğrenmen lazım.
Yemeği yemeği ben yapayım diyen adama iki tabak bir tencere için söylenmek ne bileyim yaa, sence de çok saçma değil mi?
Hakaret ve küfür benim kabul edebileceğim şeyler değil, ama ben ilk olduğunda koyardım tepkimi. Şuan senin tepki koyman için çok geç ve evet aynı konuyu 5619689 tane soru ile tekrar tkrar sormaya devam ettiğin sürece o hakaretleri duyacaksın.

sana bu kadar küfür eden adamdan hiç mi soğumuyorsun diye bir kez daha soracağım.
zira anlayamıyorum seni.
gerçi kimse anlamıyor hoş:))
bu kadar ağır küfürler duyup ta hala bik bik arayayım mesajlaşayım derdindesin ya pes doğrusu.
yazdım ya önceden yine yazacağım,yüzüne bakmam,aynı odada dahi durmam.
değil telefon edecem de mesaj atacam da filan.
ya peace hiç gururun incinmiyor mu senin?????
Eşi daha önce "biraz gururlu ol" dedi.

Hatta daha önce yine küfür yediğinde "evde soğuk dur, ilgilenme, tavrını koy gurur yap" dedi burada sayfa sayfa insanlar. "Dik duracağım, ilgilenmeyeceğim, tavrımı görecek" dedi birkaç sayfa. İki gün sonra adamı uykudan uyandırıp kavga etti. "E hani sen konuşmayacaktın, hatasını gösterecektin" dedik, "dayanamıyorum" dedi.

bak peaceful16 peaceful16 bence sen biraz bencilsin.. yani sadece kendi mutluluğunu, kendi can sıkıntını düşünüyorsun.. eşin o kadar yoğun çalışıyor sen söylüyorsun bir de sen adamı boğuyorsun. sen onu ne kadar rahat bırakıp birşeyleri didiklemezsen o kadar relax olur adamcağız. bencilliği bırak. artık eşinin psikolojisini düşün.

Bende şu sıralar işten ayrıldım çoluk çocuk isremiyorum hiç bir uğraşım yok arkadaşlarımda çalışıyo boşluktan sarmıştım benimkine ha sen çalışıyosun ama onun kadar yorucu değil muhtemelen bide kadın faktörü tabi dırdırcıyız

Back
X