kavga konusu cok sacmaydi, terapi aliyorum ya esime onu anlatiyodum iyi bi frekans yakaladik kadinla iyi olacak falan, beni ezmeye calisti yine sozleriyle orda asagiladi oyle kavgaya dondu.. sonrada bosanalim yeter artik anlasamiyoruz, evde huzurum yok biktim artik dedi. bende tamam dedim kestim attim,2 gun konusmadik 2 gunun sonunda konusmaya calstim fikirlerim degismedi bitti benim icin cok ciddiyim dedi ailemle konustum dedi(meger blofmus en son ogrendiler ben buraya gelince) yuzugunu cikardi, sosyal medyada resimlerimi falan silmis. 2 gun yine sustum bekledim sonra yine denedim ve yine ayni seyler bu sefer arkadasiyla telefonda konusurken duydum bitti abi tabi tabi, cok ciddiyim falan diyodu.
ailemle konustum buraya geldim, isten ucretsiz izin aldim. istifa edicem yakinda. geleli 2 hafta oldu citi cikmiyo.
ne bosanma dilekcesi var ortada, ne bi barisma mesaji. sessiz yani.
oraya donecegimi saniyor buyuk ihtimalle ,ama ben bu sartlarda donmuyorum hic bir yere. iptal edicem donus biletimide.
oyle iste...
bu aradada cidden dusunuyorum, ve bizim evliligimizin sonunu goremiyorum....
simdi olmasa, 1 sene sonra bitecek gibi..
esimin cok ciddi dersler almasi, bu agzina geleni soyleme huyundan komple vazgecmesi, beni onemsemesi gerekiyo ama bunlar yapi , kultur, yetistirilme tarzi... esim bu yani, ne kadar degisebilirki.. belki bu olayda degisir dedim buraya geldim falan bi donum noktasindayiz ama adamin sesi cikmiyo. kendini hakli goruyo hala...