Yardımınıza ihtiyacm var lütfen olumsuz yorumlar yapmayın

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
İyi günler lütfen abartıyorsun felan demeden yorum yapın. 6 aylık hamileyim ilk aylarım bulantı felan çok kötü geçti o yüzden eşimin yanında kalamadım ailemin yanına gittim. (Farklı şehirlerdeydik) 4. Aydan sonra kendimi toplamaya başladm ama virüs yüzünden şehir değiştiremeyip ailemin yanında kalmaya devam ettim. Bu süreçte tansiyon düşüklüğü yaşadım ve bir kere bayıldım. Sonra giriş çıkışlar açılınca eşimin yanına geldim yani kendi evimize. Bu geçen zaman içinde virüs yüzünden işsiz kaldı eşim, ev sahibiyle sorun yaşadık ev değiştirmek zorunda kaldık bunun gibi bir sürü sorun yaşadık hamilelikte olunca psikolojik olarak etkilendim. Sonrasında eşimin işi başladı çok şükür eşim beni evde bırakıp işe gitti doğal olarak. Ama ben evde yalnız kalınca panikledim birşey olacak korkusu oldu titremeye başladım nefes alamamaya başladım ağlama krizleri geldi içsel daralma yaşadım. Sonrasında bu kalıcı oldu her an panik halindeyim psikiyatriste gittik kendin çözmeye çalışmalısın bu sorunu dedi. Gece gündüz uyku uyuyamıyorum. Evde kalamıyorum yaptıklarımın saçma olduğunu fark ediyorum ama engelleyemiyorum. Lütfen yardım edebilecek olan varsa yardım etsin psikolojik olarak kötü haldeyim

Canım neden olumsuz yorum yapalım. Inşallah geçecek. Kendini rahat birakmakla işe basla. Bu durumun geçici olduğunu ve korkulacak bir şeyin olmadığını bil.
Kendini mutlu hissetirecek filmler izleyebilir, güzel kitaplar okuyabilir sevdiğiniz ve size iyi hissettiren indanlarla telefonla konuşabilirsiniz.
Kafanızı başka yerlere çevirin . Sizi kötü hissettiren ne var önce onu bulun.

Bence psikiyatriste gitmedi, doktora git yazmayalım diye baştan önlemini almak için yazdı onu oraya.
Çünkü olumsuz yorum yapmayın yazmış başlığa. Niye olumsuz yorum yapalım ki bu konuya? Yalan söylemiş olmanın psikolojik ağırlığı ile de lütfen olumsuz yorum yapmayın yazdı.
Mutlaka böyledir demiyorum ama tahminim bu.

Hermione öyle diyorsa bize onaylamak düşer

Sherlock Holmes misin bee...

Hamile kadına ilaç veremeyeceği için kendi içinde çözmelisin demiştir muhtemelen.
Evet bu da olabilir, hamile olduğunu hesaba katmamıştım. İlaç vermese bile yardımcı olması, telkin etmesi, rahatlatıcı hareketler bilmem neler önermesi, çocukluğuna inmesi filan gerekmez mi ama ya?

Muhtemelen hamile olduğun için ilaç yazamadı ve o yüzden kendin çöz dedi öncelikle sakin olmasın müzik dinle yürüyüşe çık maskeni tak bebeğini düşün kendini rahatlatmaya çalış şimdi ve emzirirken ilaç kullanamazsın bebeğin için eski haline dönmeye çalış

Hamile kadına ilaç veremeyeceği için kendi içinde çözmelisin demiştir muhtemelen.
Aynen bu şekilde söyledi eksik yazdığım için yanlış anlaşıdım galiba. Hamilelikten dolayı ilaç veremeyiz İstiyorsan bir psikoloğa yönlendirelim ama panik durumunu kendin Yaratıyorsun sana iyi gelen şeyler yaparak çözmeye çalış dedi.

Evet bu da olabilir, hamile olduğunu hesaba katmamıştım. İlaç vermese bile yardımcı olması, telkin etmesi, rahatlatıcı hareketler bilmem neler önermesi, çocukluğuna inmesi filan gerekmez mi ama ya?
Psikiyatride bunlar yapılmıyor diye biliyorum. Gerekli açıklamayı yapıp psikoloğa yönlendirmeliydi bana göre

Yok onları psikiyatristler yapmıyor pek. Devlet hastanesine gittiyse hiç yapmazlar.

Doktoru değiştir,başka doktora muayene ol.

Aile üyelerinden birini yanına çağırabilirsin Anne,abla, kardeş gibi en azından kendini toparlayana dek yalnız kalmamış olursun. Bu sorunları Eşinle paylaştın mı? Destek olsun sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…