- Konu Sahibi xxTosPikkxx
-
o öyle gelmiş öyle gider güzelim,ne evden bişeyler atarak ne de ona yanlış yaptığını söyleyip tartışarak düzeltemezsiniz durumu..anneniz anladığım kadarıyla çok fazla düşünemeyen,idrak edemeyen,azı çoğu bilmeyen ,fakiri fukarayı ve onların nasıl yaşadaığıyla ilgilenmeyen,sadece kendi iç rahatlığını düşünen yani bencil olan bir insan..(bağışlayın ama bendeki izlenimi bu oldu)eger bunlar böle olmasaydı evde varken bida almazdı,evinizin içi (gözümün önunde çok dağınık,hertaraf pislik içinde ,yerler yapış yapış,kötü kokulu bir ev canlandı)böle olmazdı.
birde yaş ilerledikçe sendrom daha da ilerliyor ve artık içinden çıkılmaz bir hal alıyor..
tecrübeyle sabittir!
annenize çaktırmadan atın belki farketmez,fatkedersede bir kaç gün küser sonra barışırsınız.öyle,öyle annenizde alışır herhalde.peki babanız bir şey demiyor mu?
siz yönetimi elinize alın o gittiğinde atın fazlalıkları
orası annenin evi onun düzeni sen evlenene kadar katlanıcaksın artık iyi işte hem bu sana örnek olur kendi evini annen gibi gereksiz şeylerle doldurmazsın insanlar yaşlandıkça bir kırık iğneyi bile atmaya kıyamazlar bu bilindikbişey ama bu annenin huyu sen bunu değiştiremezsin o buşekilde mutlu anladığım kadarıyla
ayy anneni alıp tanıdığınız temiz evlere arkadaşa dosta götürsen belki hoşuna gider de keşke bizim evde böyle olsa der belkibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Cok üzülüyorum annemi sikayet etmek degil amacım ne yapacagımı sasırdım.Teyzelerim annem yokken konusur yüzüne söyleyin sizi dinler dedigim de aa ben bisey diyemem ablama olur.Bazen anaanneme dert yanarız hemen anneme söylerler sanki kötü bisey diyormusuz gibi annem surat yapar küser.
Gecen gün biz ne yapsak onların haberi olur bisey deyince teyzen anaannen dersin.Biz senden bahsedince neden 7 kat yabancı oluyorlar dedim susuyo böyle deyince de konusmaya basladı benimle tekrar.
Yaşın 21 sanırım;ayrı eve çıkana kadar katlanacaksın yapacak pek fazla bişey yok gibi görünüyor.eyvahedigeldismileEn azından kendi odanı istediğin gibi düzenleme hakkına sahipsindir;bence odanı istediğin gibi düzenle temizle diğer odalara takılma yurtta yada başka bi evde birileriyle geçici bi evi paylaşıyormuş gibi düşün.Valla bende öğrenciyken 4 kız bi evde kalıyorduk zor tabi başkalarıyla yaşamak aynı evi paylaşmak eğitim düzen herşey farklı çünkü ama idare ediyosun dediğim gibi bende kendi odamı sürekli düzenli ve temiz tutuyordum.Şunu merak ettim eve çeki düzen vermeye kalksanız anneniz kızar karışırmı mesela menekşeleri güzel saksılara koysanız fazla olanları atsanız,bi sürü bidon yerine musluklu su deposu gibi bi bidon alıp onuda balkona koysanız.Yani evin düzenine siz el atsanız.ay bilemiyorum kendimi sizin yerinize koymak bile beni çıldırtıyordelikafadulden ben düzeni çok severim çünkü.Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?