yardımlarınıza ihtiyacım var:(:(

Gene konuyu konu dışına sürüklemek için çaba harcanıyor. Ben konu sahibinin yaşadığı cinsel ilişki ile ilgili bir tereddütü olduğunu ve bu konuda bize akıl danıştınığı sanmıyorum. %1 hamile kalma olasılığı da kendini ilgilendirir, ne bizi ne anne babasını, ne kaynanasını.
Konuya dönecke olursak lütfen kimse kafasından korunma yöntemi uydurmasın, tavsiye etmesin.
- Spiral denmiş, doğum yapmamaış kadınlarda kullanılmaz.
- ığne denmiş, doktor kontorlü olmadan kullanılmaz, henüz riskleri tam belli olmayan yeni bir yöntem.
- Östrojen tedavisi denmiş, tıp okuyan arkadaş da söylese sağlıklı ve tıbbi bir yöntem değil. Öyle olsa doktora korunma konusunda danışmaya gidenlere her ay reglin geçerse östrojen kullan derdi doktorlar.
- Ertesi gün hapı denmiş, bu bir korunma yöntemi değildir. Çok çok zorda kalmadıkça başvurulmaması gereken bir acil durum planıdır. Bünyeyi alt üst eder.
- Sizin durumunuza uygun olan sağlık riski sıfır olan prezervatif ve doktor kontrolünde kullanılan doğum kontrol hapıdır. Koruyuculuğu ikisinin de %99 civarındadır. ıkisini aynı anda kullanırsanız (eğer çok çok korkuyorsanız hamile kalmaktan) neredeyse %100 koruma sağlamış olursunuz.

yaklaşık bi 20 sayfa önce bitmesi gereken bir konu gerçekten de . bilinen tüm yöntemlerden bahsedilmiş sonuçta. yok bekleseydin, yok o, yok bu..
ama başka bir kanayan yara var ortada. başkasını yargılamak, hüküm vermek, aşağılamak. bunlar zevkli geliyor yurdumun namuslu kadınlarına. çünkü namusun ölçüsü bu. yoksa ordan burdan akıl alıp kocasını manipüle etmek, tehdit etmek, yalan, riya, numara üstüne numara yapmak falan hep namuslu insanların yöntemleridir. güzel güzel tartışılıyor. hiç namus açısından sorun edildiğini görmedim.

Gene konuyu konu dışına sürüklemek için çaba harcanıyor. Ben konu sahibinin yaşadığı cinsel ilişki ile ilgili bir tereddütü olduğunu ve bu konuda bize akıl danıştınığı sanmıyorum. %1 hamile kalma olasılığı da kendini ilgilendirir, ne bizi ne anne babasını, ne kaynanasını.
Konuya dönecke olursak lütfen kimse kafasından korunma yöntemi uydurmasın, tavsiye etmesin.
- Spiral denmiş, doğum yapmamaış kadınlarda kullanılmaz.
- İğne denmiş, doktor kontorlü olmadan kullanılmaz, henüz riskleri tam belli olmayan yeni bir yöntem.
- Östrojen tedavisi denmiş, tıp okuyan arkadaş da söylese sağlıklı ve tıbbi bir yöntem değil. Öyle olsa doktora korunma konusunda danışmaya gidenlere her ay reglin geçerse östrojen kullan derdi doktorlar.
- Ertesi gün hapı denmiş, bu bir korunma yöntemi değildir. Çok çok zorda kalmadıkça başvurulmaması gereken bir acil durum planıdır. Bünyeyi alt üst eder.
- Sizin durumunuza uygun olan sağlık riski sıfır olan prezervatif ve doktor kontrolünde kullanılan doğum kontrol hapıdır. Koruyuculuğu ikisinin de %99 civarındadır. İkisini aynı anda kullanırsanız (eğer çok çok korkuyorsanız hamile kalmaktan) neredeyse %100 koruma sağlamış olursunuz.

sıze katılıyorum butun secenekler ortada hangı yontemı kullanabılecegın de en dogru yontemı yıne doktor soyler bunu unutma secımı de kendı kararı yargılamak bıze dusmez

Konu iyice sapmış,konu sahibide yok ortalıkta,
uyarıma rağmen sevyeyi düşüren kişilere gereken yapıldı.
şimdilik konuyu kapatıyorum,konu sahibi isterse
bizlere ulaşabilir,tekrar konusunu açabiliriz.

Back
X