hayır onun içinde çalışmaz
çünkü onlar zamanında borç yapmasaydı şuan arkadaşın eşyalarını ödeyeceklerdi o yüzden o da mantıklı değil
buarada o borç beraber ödenmeli bence de. çünkü bir abi diğer abiyi dolandırıyor. küçük erkek kardeş de elbet katılır yardımcı olur bu durumda. bizim ailede de olsa aynı durum olurdu. o borç ne zaman bitecek? kayınvalidenler sizin evliliği biraz ertelemenizi söylemiş miydi hiç ?
kayınvalidemler evliliği erteleyelim demediler.ama keske böyle el ayka çekip baska borclaRIDA ÜSTÜMÜZE YIKACAKLARINA ERTELEYELİM DESELERDİ.ben nişanlıma söyledim zamanında erteleyelim diye istemedi.o borc beraber ödenmeli haklısın tatalım ama ztn bu borcu 3 parcaya bölmüşler kayınpeder dolandırılan abi ve benm nişanlım ödemek üzere.nişanlımın ödemesi gereken miktar bitti.ama hala sömürü yapıolar o ayrı.ayrıca bu borcu 3 e bölüp aile borcu ilan eden kayınpeder bir zahmet neden asıl borc sahibi olan oglunu alıpta karsısına sen nabıosun ayıptr sende ödiyceksin falan demiyor.ne biçi,m insanlara çattım ben allahım ya
kayınvalidemler evliliği erteleyelim demediler.ama keske böyle el ayka çekip baska borclaRIDA ÜSTÜMÜZE YIKACAKLARINA ERTELEYELİM DESELERDİ.ben nişanlıma söyledim zamanında erteleyelim diye istemedi.o borc beraber ödenmeli haklısın tatalım ama ztn bu borcu 3 parcaya bölmüşler kayınpeder dolandırılan abi ve benm nişanlım ödemek üzere.nişanlımın ödemesi gereken miktar bitti.ama hala sömürü yapıolar o ayrı.ayrıca bu borcu 3 e bölüp aile borcu ilan eden kayınpeder bir zahmet neden asıl borc sahibi olan oglunu alıpta karsısına sen nabıosun ayıptr sende ödiyceksin falan demiyor.ne biçi,m insanlara çattım ben allahım ya
ben bankacılık üzerine okudum.illada kendi mesleğimi yapıcam diye bi takıntım yok öncelerde nişanlıma defalarca söyledim iş bulayım çalışayım kimseye muhtac olmayalım diye
bulduğum her işe bir kulp taktı çalışmamam için ona göre sadece kendi mesleğimi yapmalıymısım
ben garsonluk işi dahi baktım gecelere kadar millete hizmet edeym ama kmsenn eline bakmayalım diye nişanlşım istemedi
çalışmasam bile ikimiz için elmden gelen ne varsa yapıyorum 1 aylık nişanlıyken sıkıstı bocru var ödeyemio diye gttim tektasımı bozdurdum verdim parasını
şimdi ailemden aldığım harçlıkları brktrip altın yapıorum evlennce sıkısrsaK BNMDE DESTEĞİM OLUR DİYE.
evlennce borctan gözümüzü açamassak huzurumuz kaçar diye düşündüğüm için iyimi kötümü diye düşünmeden sen üzülme ben düğün ertesi kendi abim ablalarımın taktığı bilezikleri bozdurup en azından beyaz esyanın borcunu kapatıcam dedim.ki yapıcamda
söylermisiniz ben daha ne yapabilirim bütün imkanlarımı zorluyorum onun için
şid,i cevap verin bakalım hem karnım doysun hem pstam dursun diye şımarıklık yapan birimiymişim ben?
bu borç ne zaman bitecek? o zamana kadar sanırım aynı devam edecek. sen nişanlının ailesinden çok şikayetçisin. inşallah ileride sorun olmaz senin için...sedefi var, kayınvalidesi var, dolandırıcı kaynı var...inşallah mutlu olursun ne diyim...
yorumları okuyamadım
para gidecek canım bu çok açık belli
yerinde olsam ben sahip çıkardım nişanlında neden duruyor?
ya da gidin mobilyacıya verin elinizde tutmayın
biz evlenirken herşeyin parasını önceden peşin peşin vermiştik hiç de sorun yaşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?