yardımlarınızı bekliorumm:(

deenizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
11
0
86
Ankara
ya bizde 1 yıldır birlikteyiz geçen ay bişiler oldu gibi ama açıkçası hem istiyorum hem korkuyorum ondan bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi olmuyo yani hep o noktadan geri dönüyorum..allahtan sewgilim çok anlayışlı napcam bilmiyorum bana akıl werin kızlar ya

ne oluyo anlamadim ben hangi noktadan donuyorsun ne istiyorsun daha acik yazarsan yardimci olurlar sanirm

canim bizden akil istedigine göre hazir degilsin bu "ise"---

bana bunu yap ve ya yapma demek düsmez.. ama baskalarindan akil istiyorsan buna hazir degilsin demektir..

ben kimseye akil vermek istemem, verememde zaten böyle bir konuda

haklısınız kızlar daha açık yazayım..yani işte aramızda bişeyler başlıyo son 1 aydır yani cinsellik bağlamında ama ben sanırım hazır olmadığımdan kendimi çok kötü hissediyorum kasılıyorum falan yani..

Niye kendini zorluyorsunki??fisfisfis

Dedigin gibi hazir degilsin demeki buna:delphin:

Sevgilinde madem anlayisli bir insan aceleye gerek yok kanimca:kahve:

yani bu olay sewgiyle alakalı die düşünüyorum bide ben onu gerçekten çok sewiyorum ama peki o zaman neden hazır değilim ya kafam o kadar karışık ki bu aralar belkide saçmalıyorum:s

deniz bak simdi hazir olmanin sadece ve sadece sevgi ile alakasi yoktur. hazir olmak denen sey toplum baskisi gunah isleme endisesi canim aciycak korkusu ve ilerde halimiz ne olur tedirginliklerini asmanla alakasi var. seviyor olman onunla rahatlikla cinsel iliski yasama isteginin olmasi anlamina gelmez. kadinlarin cogu icin cinsellik bir tabudur evlendikten sonra bile kocalarindan utanirlar cekinirler. kendini zorlamak yerine bu konuyu akisina birakman bence en mantiklisidir.
sevgilinle bu konuda neden hazir hissemedigini sadece bunun sevgi ile alakasi olmadigi uzerine endiselerin ve kafandakiler hakkinda uzunca bir konus. eger seni anlayan bir adamsa zaten bu konuda ustune gelmicektir.
kendi psikolojin ve sagligin icin sen de kendi ustune gitmezsen iyi olur sanirim. kendi iyilgin icin..

haklısın zaten konuştuk o da böyle bir şeyi istersen ewlenene kadar aklımdan silerim ewlendikten sonra bile senin hazır olduğun güne kadar beklerim ben benim için sen önemlisin dedi..benim derdim hiç hazır olamam korkusu ama dert ettikçe daha çok takıyorum sanırım en iisi düşünmemek

haklısın zaten konuştuk o da böyle bir şeyi istersen ewlenene kadar aklımdan silerim ewlendikten sonra bile senin hazır olduğun güne kadar beklerim ben benim için sen önemlisin dedi..benim derdim hiç hazır olamam korkusu ama dert ettikçe daha çok takıyorum sanırım en iisi düşünmemek

Kafana hiç takma..:teselli:
Cinsellik zaten hazır olduğun zaman yaşanırsa güzel olur..kaydirigubbakcemile4

evet zaten bigün kendiliginden öyle bi raddeye gelirsin ki ondan daha çok hazırsındır daha çok istersin eger aşıksan. ama kendini kasarsan neden olmuyo neden olmuyo dersen olmazz tabi. kendini zorlayarak olucak bişey değil hiç dert etme zamanı gelmemiş o kadar..

canm benm benı yanlıs anlamaa senın ıyılıgın ıcın soluyorum ama 1yıl cok kısa bı zaman deılmıı bıseyler yasamak ıcın??tamam yasarsın yüzeysel ama bence ılerı gıtmee eger bıgun bunu yapıcaksanda onu cok ıyı tanıdıktan sonraa yap arkadaslarımdan bılıorum bıseylrı oyuzden bole konusyorum....öptüm kocamannn

hem sevgilim diyosun hem hazır değilim diyosun tabiki hazır olmayacaksın önce evlenmen lazım şekerim kusura bakma ama öyle yapcak bişi yok.

hem sevgilim diyosun hem hazır değilim diyosun tabiki hazır olmayacaksın önce evlenmen lazım şekerim kusura bakma ama öyle yapcak bişi yok.

ne gibi bi yardım bekliyorsun anladım...:uhm:
evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım ister yobaz değin ister gerici bende böyle!
ne dememizi bekliyorsun?
acımaz canım yap iyi olurmu?
kusura bakma sana bu konuda bir yardımım dokunmaz...:kızgın:
sonrada gelip buraya kızlar sevgilimden ayrıldım acaba kızlık zarım bozulmuşmudur gibi sorular soruluyor....
önce evlen!
sonra cinselliği yaşarsın..
ileride pişmanda olabilirsin bunuda düşün!
acelen ne anlamıyorum....:delphin:

cinsellik için daha çok erken değil mi yaşın canım
önce bi kendi ayaklarının üstünde dur bakalım
okulunu biitir mesleğin olsun elin para tutsun
sevgilin seni istiyorsa beklemeli beklemiyorsa seni kulanmak istiyordur zaten
bırak herşeyi zamana kendinizi daha iyi tanımaya bakın sevmeye bakın
cinsellik yaşamayın şimdiklik
sana diyeyim sen zararlı çıkarsın adımlarını dikkatli at daha çok cahilsin toysun
önce sen ablacım diğrerlerini yap büyü biraz
cinsellik gelir tabiki

bazen deil keşkelere hiç bir zaman dönülmüyor (yaşandıysa)olan olmuş biten bitmiş oluyor ah etmenin bi anlamı kalmıyor

Back
X